Гру пройшов, сподобалась.
Дійшов до 27 рівня облазив майже все .
Всю гру пройшов з кістяним топором двуручним і рушницею(реально ваншотна ) золотими.
Останній бос баба в латах з черепом !
Декілька місій не зміг пройти , чи забаговані

— Це ота, що бувша знайома, із сяючими очима? — З'явилась не неї підозра, після того як другий її патруль зачистив.Торба лиха: ↑ 09.03.2025 03:47Останній бос баба в латах з черепом !
А які саме, або на яких локаціях? — Я зараз тільки в пустелю потрапив...Торба лиха: ↑ 09.03.2025 03:47Декілька місій не зміг пройти , чи забаговані
VovaII: ↑ 24.02.2025 19:33При запуску запускається оновлення вінди, яке в мене заблоковане, бо вінда не може оновитись
Пошукайте, є сайти, що продають ключі активації, я купив собі та дружині (10 баксів за Win 10, за 2 дні безкоштовне оновлення до 11 автоматично запропонувало).Торба лиха: ↑ 25.02.2025 15:52В мене самого вінда 10 без активації
Та якось на душі не спокійно, що горя людям наробив. В тій пустелі і правда більше нічим заробити.Геральт: ↑ 10.03.2025 17:58Так а нащо перегравати? Ну барчать, хай бурчать )
Ну, великий здоровань потрібний для того, щоб палити коріння. То можна було здогадатись, що оте фіолетове також чогось хоче )VovaII: ↑ 23.03.2025 22:27 Виявилось, що "маленька мохнатка" потрібна, щоб розчакловувати певні об'єкти на мапі. А ніхто не попередив. І я на добру таку годину застряг на цьому моменті. — Потім Гугл допоміг. Але було неприємно. Вільного часу і так мало, а тут ще таке.![]()
Невідомо, що то за бібліотека в мене була, але Інтел релізнула версію 2.0taras_cs: ↑ 10.03.2025 20:36Не забудьте оновити бібліотеку XeSS до 2.x версії
В теорії так. Але до того моменту гра "вела за руку" і все пояснювалось до того як з'являлось по сюжету, або при появі. — А тут: "Нате Вам"...Геральт: ↑ 24.03.2025 09:56Ну, великий здоровань потрібний для того, щоб палити коріння. То можна було здогадатись, що оте фіолетове також чогось хоче )
— Так в тому то й справа, що експериментувати не було з чим. Тої дівчини в моїй команді ще не було. І я ще не знав, що її теж можна взяти в команду. І відповідно не знав, що вона щось вміє.Геральт: ↑ 24.03.2025 09:56зі. якщо є час на перегравання цілих квестів, то годинка на експерименти мала б знайтись