Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, гіпотетично , доробивши цю плату ви можете запустити на ній кору дуба.
AGP там фейк з PCI. Тобто всякі HD2xxx AGP ,3xxx AGP , HD4670 можна перетворити на дорогий труп.
AGP там фейк з PCI. Тобто всякі HD2xxx AGP ,3xxx AGP , HD4670 можна перетворити на дорогий труп.
-
spoglyadach
Member
Слухаю вже років 10 через професійний аудіо-дріт Klotz 2,5кв, пересів з Class-А на Class-D і мені нормEgoist: ↑ 09.03.2025 11:48 А все що повязано зі звуком, то взагалі дуже велика і болсіна тема, особливо в розрізі звучання кабелів, прозорості звуку з мережевим аудіофльским кабелем і так далі.

А що б слухати кабелі чи ОУшки, треба приміщення спеціальне конструювати і це не один деяток тисяч доларів стане. А удіфіли ганяються за кабельками магічними та підставочками до цих кабельків з червоного дерева, хвороба цікава але на звучання не впливає
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
ApostolCV
Пойняв, дякую. Тоді краще займусь перебором VRM на 775Dual-VSTA
-
Egoist
Junior
Якось грубовато, спишемо це на не тактичний жарт. Якщо по темі, то що не так з Tyan? Я не вкористовува їх в суто серверній сфері (не можу казати як вони в обслуговування з тчоки зору системного адміністратора), але в мене було їх багато включаючи сучасні плати під ДДР4 та ДДР5, була і ця плата на дуал 940 з агп слотом і нічого поганого сказати не можу, якщо Tyan погані, то тоді і Supermicro гуано.Так, звісно, вони, як для оверклокера значно гірше за Asus, який призначається для десктоп сегменту. Але Tyan і Supermicro це єдині велики виробники котрі на регулярній основі роблять не проприєтарні плати і тому вибір у нас не великий.spoglyadach: ↑ 08.03.2025 23:28Викличте людині психіатра, у нас тут буйний випадокEgoist: ↑ 08.03.2025 16:58 Для мене цінність зібрати до купи топову систему з ДДР1 (на крайняк ддр2), агп i з найпродуктивнішими процесорами тієї епохи, тому вибір пав на дуал 940 сокет який повністю вписується в ту епоху + є PCI-X тому можна зібрати рейд масив, чи потужну мережеву карту, а якщо пощастить десь купити адаптер pci-x to pci-e то вийде ультимативна машина. Тому і знайшов воркстейшен від SUN який без покупки адаптера маэ дочірню палту яка агп заміняє на pcie.![]()
Ще й з Tyan хоче мати справу, для таких взагалі треба окреме відділення нашої лікарні заснувати
Востаннє редагувалось 09.03.2025 12:16 користувачем Egoist, всього редагувалось 1 раз.
-
spoglyadach
Member
Ну то це і був жарт, там навіть самайлика поставив, це ж очевидно.
Мій досвід з Tyan закінчився на Tyan Trinity під 462 сокет, нічого поганого не скажу як і хорошого, порожній біос, просто вставляй проца та пам'ять і воно працює. Доречі жодного пухляка на платі, це мабуть єдиний її + Ну про іншу плату з якої я дьорнув кондьори писати не буду, бо це був трупак а з + тільки те що там багато тих самих кондьорів полімерних. Типове серверне, корпоративне залізо, надійне але не дуже цікаве на любителя
Мій досвід з Tyan закінчився на Tyan Trinity під 462 сокет, нічого поганого не скажу як і хорошого, порожній біос, просто вставляй проца та пам'ять і воно працює. Доречі жодного пухляка на платі, це мабуть єдиний її + Ну про іншу плату з якої я дьорнув кондьори писати не буду, бо це був трупак а з + тільки те що там багато тих самих кондьорів полімерних. Типове серверне, корпоративне залізо, надійне але не дуже цікаве на любителя

-
Egoist
Junior
111
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
)) Минуле сторіччя.
Хотів написаті, що зрозумів про жарт і те що з такою кількістю плат ще і безпроблемних дуже не раціональний висновок.
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Редагування повідомлень тут якраз під стать гілціspoglyadach: ↑ 09.03.2025 12:11 Ну то це і був жарт, там навіть самайлика поставив, це ж очевидно.
Мій досвід з Tyan закінчився на Tyan Trinity під 462 сокет, нічого поганого не скажу як і хорошого, порожній біос, просто вставляй проца та пам'ять і воно працює. Доречі жодного пухляка на платі, це мабуть єдиний її + Ну про іншу плату з якої я дьорнув кондьори писати не буду, бо це був трупак а з + тільки те що там багато тих самих кондьорів полімерних. Типове серверне, корпоративне залізо, надійне але не дуже цікаве на любителя![]()

Хотів написаті, що зрозумів про жарт і те що з такою кількістю плат ще і безпроблемних дуже не раціональний висновок.
-
Бумик
Member
Никто не продает AM2NF3-VSTA (или хотя бы мамку АМ 2 ,крайний случай 939 ,с AGP cлотом)?
Есть у меня Радеон 1950 Про AGP,хотел бы конфиг с ней собрать с 2-ядерным процом..
Или как вариант,могу на обмен предложить такую мамку 939 сокет - MSI K8N SLI Platinum.
Есть у меня Радеон 1950 Про AGP,хотел бы конфиг с ней собрать с 2-ядерным процом..
Или как вариант,могу на обмен предложить такую мамку 939 сокет - MSI K8N SLI Platinum.
-
spoglyadach
Member
Може хтось збирає дивні плати, побачив на лоху отакий екземпляр
Наче й нічого такого але трохи вона цейво 
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Ну і раптом комусь не вистачало Barton 2500+ за дуже "привабливий" прайс то можете себе потішити

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Ну і раптом комусь не вистачало Barton 2500+ за дуже "привабливий" прайс то можете себе потішити

-
Бумик
Member
Прикол еще в том,что на фото Семпрон 2600spoglyadach: ↑ 09.03.2025 21:10 Ну і раптом комусь не вистачало Barton 2500+ за дуже "привабливий" прайс то можете себе потішити![]()
А что с ней не так?Плата как платаspoglyadach: ↑ 09.03.2025 21:10 Може хтось збирає дивні плати, побачив на лоху отакий екземпляр Наче й нічого такого але трохи вона цейво![]()
Відправлено через 6 хвилин 28 секунд:
У єтого же продавца посмотрите,сколько стоит * INTEL 486 DX4-100*

-
mklm
Member
затестив 3 семпрона палєрми 3000 - всі три не люблять холод. клавхамер 3000 на валідку взяв всього 3.1 ггц, цього замало. https://hwbot.org/benchmarks/cpu_freque ... ns/5802714
починаю скуповувати, тема пошуку тут: viewtopic.php?f=27&t=286739
починаю скуповувати, тема пошуку тут: viewtopic.php?f=27&t=286739
-
spoglyadach
Member
А хто писав що з нею щось не так, просто виглядає цікаво навіть дивно, в тому й прикол. Експерименти ECS із дизайном це завжди щось доволі дивнеБумик: ↑ 09.03.2025 21:25 А что с ней не так?Плата как плата

Відправлено через 7 хвилин 50 секунд:
Це якийсь скам, стільки возні, а лише 3,1mklm: ↑ 10.03.2025 02:28 затестив 3 семпрона палєрми 3000 - всі три не люблять холод. клавхамер 3000 на валідку взяв всього 3.1 ггц, цього замало.

Діч від асрока як завжди шокує, 760 чіпсет для 754
-
Egoist
Junior
на 72% більша частота ніж в стоці. Це гарний результат, але не для змагання, я так зрозумів.Це якийсь скам, стільки возні, а лише 3,1![]()
-
saren
Member
Не согласен. Это не ценители, "ретроманьяки", как я и здесь присутствующие. Это самые ублюдочные барыги, которые услышали слово "ретро(-гейминг)", глазки загорелись, грабли (рученки, лапки) вспотели. И понеслась: цены на довольно посредственное "ретро" переплевывают цены на новое, не самое просто, железо.Egoist: ↑ 07.03.2025 16:58 На OLX стільки даунів це просто якась дичина. Ціни вище ніж на ebayОт реально це люди з вадами. Всі ретроманьяки, включаючи таких продаванів, це люди котрі хочуть купити подешевше щось стареньке. Але бариги від бога купують щось за копійки, а потім накручують 1000% і намагаються продати це ретроманьякам. З яких паралельних всесвітів ці бовдури? Я деяким навіть пишу з цікавості яка буде аргументна база у таких комерсів.
Отправлено спустя 8 минут 54 секунды:
Бумик
У меня есть мать, ам2 агп. Продать не продам, но могу дать попользоваться.
-
spoglyadach
Member
Ну це лише +1,1Ггц до стоку, а якщо взяти від результату розгону який можна отримати на якійсь звичайній башті Zalman. Враховуючи що тут задіяний фреон то якось взагалі не дуже, саме відносно кремнію та його потенціалу. Той же Venice на 939 брав десь 3,7Ггц в аналогічних умовах та хорошою материнкою, цікаво що венеція на 754 може, сумніваюсь що 3,7 треба зганяти на хоботі глянутиEgoist: ↑ 10.03.2025 12:18на 72% більша частота ніж в стоці. Це гарний результат, але не для змагання, я так зрозумів.Це якийсь скам, стільки возні, а лише 3,1![]()
-
mklm
Member
рекорд венеції 754 - 3.33ггц
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Вже глянув, а на 939 стеля 3,7 що для молодшого 3000+ що для старшого 3800+ але це трохи більше ніж х2 від стокових 1,8Ггц
Ну отримати х2 це вже приємно, на повітрі я на ньому здається 2,4 витискав це з звичайним бомж-кітом пам'яті Hynix D43 а 2,6 вдалось отримати коли дали поганяти нормальні плашки OCZ це вже тоді в мене був Big Typhoon
Ну отримати х2 це вже приємно, на повітрі я на ньому здається 2,4 витискав це з звичайним бомж-кітом пам'яті Hynix D43 а 2,6 вдалось отримати коли дали поганяти нормальні плашки OCZ це вже тоді в мене був Big Typhoon
-
mklm
Member
супер дубовий клавхамер 2800+ походу ще перших степінгів, на корчиневому текстоліті... аж 2.8 ггц
стабільність менше 2.7ггц, вкор 1.8v, температура приблизно -40.
короткий спі
трохи фоток
p.s. проц - подарунок від Mykolay3ack

стабільність менше 2.7ггц, вкор 1.8v, температура приблизно -40.
- спойлер
-
короткий спі
- спойлер
трохи фоток
- спойлер
-
p.s. проц - подарунок від Mykolay3ack

-
spoglyadach
Member
Ніколи не бачив 754 проців на коричневій основі, мабуть це прям зовсім ранні екземпляри.
Доречі з яких проців окрім 939 можна пересадити ніжки на 754 проци, бо маю атлона де хтось просто знищив 3 ноги, місця пошкодження не дуже глибоко і там можна обережно їх впаяти. Але не пощастило, всі ноги критичні і жодна не дублюється
Доречі з яких проців окрім 939 можна пересадити ніжки на 754 проци, бо маю атлона де хтось просто знищив 3 ноги, місця пошкодження не дуже глибоко і там можна обережно їх впаяти. Але не пощастило, всі ноги критичні і жодна не дублюється

-
mklm
Member
-
spoglyadach
Member

-
mklm
Member
а сенс від нього, кешу немає, в бенчах погані результати