Предлагаю обсудить Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер
Шикарная игра, первую 2 раза проходил, в ней сюжет просто с максимальным погружением.
Останні статті і огляди
Новини
Death Stranding 2 виходить у червні. Опубліковано новий трейлер
-
GipeR
Member
-
kairo
Member
Це я чекаю.
-
Wahoo
Member
Всех задолбавшая шутка про... а не буду её шутить.
Первая часть была хороша, хоть и на любителя. Музыки подборка вообще космос.
Первая часть была хороша, хоть и на любителя. Музыки подборка вообще космос.
-
maxafon
Member
перша частина дуже непогана але через заскриптованих невидимих ворогів так і не пройшов до кінця
-
1234waltz
Member
Перша частина неймовірно красива, з цікавим сюжетом та шикарною музикою. Але через душність та нудність геймплею я її просто кинув на середині. Можливо колись повернусь.
-
Samilo
Member
1234waltz
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
Так само. Ніс майже півгодини щось на горбу і вже поруч з кпп, куди маю доставити вантаж, Рідус упав і розбив той вантаж. А гра пише, ну що try again.
-
Геральт
Member
Не знаю...фармив стоянки мулів по кд, тоді будував дороги і вже спокійно переміщався на байку. Після відкриття гранат стелс втрачає зміст. А вороги-люди взагалі безпорадні.
Загалом, ігролад досить примітивний. Звук/візуал гарні, але на тому й все.
Загалом, ігролад досить примітивний. Звук/візуал гарні, але на тому й все.
-
kairo
Member
Я коли грав, там вже купу доріг та мостів люди набудували.Samilo: ↑ 10.03.2025 15:39 1234waltz
-
zalizo_org
Member
Першу б пройти... чи що?...