Split Fiction стала найкращою грою Electronic Arts на PC за багато років

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Split Fiction стала найкращою грою Electronic Arts на PC за багато років
як на мене лютий хайповий треш про двох бабів

ps sjw lgbt працює :laugh:
taras_cs
Member

Повідомлення

OldGoodGames

А пан хоч грав?

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Мої діти грають у Roblox - ото треш так треш
q2dm1
Junior

Повідомлення

Я дивився стрім із проходженням та згоден з DeSerTod'ом - це має бути гра року! :up:
Звісно це моя особиста думка.
Tetronga
Member

Повідомлення

Для ЕА несподіванкою являється те, що хороша гра добре продається. Не тільки конвейерний мотлох, який всіх дістав :lamer:
Nirtu
Junior

Повідомлення

Тілко от чи є в тому хоч якась заслуга ЕА.....
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Nirtu: 10.03.2025 12:30 Тілко от чи є в тому хоч якась заслуга ЕА.....
Як то кажуть, не завдяки, а всупереч)

Десь в підвалі збирались деви в позаробочий час та пиляли скритно гру, якби ЕА дізналась то заставила б зробити гру сервіс з небінарними персонажами) :gigi:
proos
Member

Повідомлення

OldGoodGames
Плюсую :beer:

q2dm1
Не смешите) набор площадок с препятствиями
для домохозяек это игра года?
Kingdom come deliverance 2, это игра года :super:
Сidonix
Member

Повідомлення

Ну все! Знаю я той ЕА. Тепер у них всі ігри будуть на двох, як Спліт Фікшен :D
fxgg
Junior

Повідомлення

не удивительно, это явно игра года :super:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

proos: 10.03.2025 13:01Не смешите) набор площадок с препятствиями
для домохозяек это игра года?
Kingdom come deliverance 2, это игра года
Стейк рібай це їжа року? Ні, їжа року це бокал червоного :laugh:
KCD2 і Split Fiction ніяк не заважають одна одній, а скоріше доповнюють.
Як KCD2 це поки що найкраща рпг року, так і Split Fiction - найкраща гра для чудового дозвілля за спліт-скріном від авторів, які спеціалізуються на кооперативних іграх.
Закінчу KCD2 - обов'язково засядемо за Split Fiction разом з дружиною.
proos
Member

Повідомлення

fantomrulezz
За вкусы я ничего не говорю, это понятно :)
Но говорить что это игра года, это как минимум странно.
Эта игра как фильмы марвел - посмотрел и забыл. Для игры года нужно больше ;)

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
fxgg: 10.03.2025 14:06 не удивительно, это явно игра года :super:
:lol: :lol:
Nirtu
Junior

Повідомлення

proos: 10.03.2025 14:57 fantomrulezz
За вкусы я ничего не говорю, это понятно :)
Но говорить что это игра года, это как минимум странно.
Эта игра как фильмы марвел - посмотрел и забыл. Для игры года нужно больше ;)

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
fxgg: 10.03.2025 14:06 не удивительно, это явно игра года :super:
:lol: :lol:
Можете сміятись, але попередня гра від цієї студії (It Takes Two) взяла гру року, ну і не треба забувати яка гра взяла цей титул в минулому році (нагадаю, астробот). Так що принаймі на TGA ця гра дійсно має високі шанси
fantomrulezz
Member

Повідомлення

proos: 10.03.2025 14:57Эта игра как фильмы марвел - посмотрел и забыл. Для игры года нужно больше
В It Takes Two був дуже гарний і різноманітний геймплей.
Фактично, гравців проганяли по такій собі міні-енциклопедії по ігровим жанрам: от тут у нас платформер, а от тут головоломка, а тут шутер, а тут д'яблоїд і т.д. і .т.п.
Гарна гра для того, щоб свою половинку спробувати познайомити зі світом геймінгу.
Взагалі Юсеф Фарес робить тупо кращі кооперативи на ринку.
Кожна його гра - це справжня подія для тих, хто любить грати вдвох з другом чи дівчиною.
proos
Member

Повідомлення

Nirtu
Это по вашему хорошо когда такие *игры* как астробот берут игру года? У меня, как играющего с 90х, это вызывает фрустрацию.

fantomrulezz
Всё так же как и фильмы марвел - красочно и весело, яж не спорю) Вы скорее всего немного не понимаете что я хочу сказать. Я игру не оскорбляю, кому то нравится и такое, ну и пусть. Я прошёл её с корешем, мы пришли к выводу что это просто набор комнат с препятствиями, всё. Она после себя ничего не оставляет. Какая игра года? Вы о чём?)
Востаннє редагувалось 10.03.2025 15:49 користувачем proos, всього редагувалось 1 раз.
Samilo
Member

Повідомлення

Gelonyrum
Ну так. Фінансування на робочий проект вони звісно не бачили як і попередні ігри Фареса
Enjthesilence
Member

Повідомлення

думав, що після "іт тейкс ту" буде важко вигадати якісь новій геймплейні механіки, але вони перевершили самі себе. такого різноманіття жанрів в одній грі просто не існує. за цінову політику - окремий плюс
lordep
Member

Повідомлення

Граю з племінником (6 років), момент зі смартфоном, мене, розсмішив. Додаткові завдання (ті що в порталах) складніші ніж основна гра. Битви з боссами зробили простішими ніж в "іт тейкс ту".
P.S. А хто знайшов/помітив другорядного персонажа з "іт тейкс ту" ;) ? Також є момент з відсилкою на Donkey Kong.
Nirtu
Junior

Повідомлення

proos: 10.03.2025 15:48 Nirtu
Это по вашему хорошо когда такие *игры* как астробот берут игру года? У меня, как играющего с 90х, это вызывает фрустрацию.

fantomrulezz
Всё так же как и фильмы марвел - красочно и весело, яж не спорю) Вы скорее всего немного не понимаете что я хочу сказать. Я игру не оскорбляю, кому то нравится и такое, ну и пусть. Я прошёл её с корешем, мы пришли к выводу что это просто набор комнат с препятствиями, всё. Она после себя ничего не оставляет. Какая игра года? Вы о чём?)
Я особисто тільки радий що грою року на ТГА стає врещі решт гра ядром якої є гейплей (яка ж нажаль рідкість в наші часи) а не сюжет/графон/повісточка/атмосфа и т.д. (надіюсь посил зрозумілий).
А що до "набор комнат с препятствиями", ну так в цілому кожну гру можна охарактерезувати як ящик Скіннера (тобто набіром кімнат з перешкодами за проходження яких отримуєш порцію дофаміна)
proos
Member

Повідомлення

Nirtu
А что мешает игре совмещать геймплей, атмосферу и сюжет? :)
Игра года так раньше и определялась ;)
Nirtu
Junior

Повідомлення

proos: 10.03.2025 16:59 Nirtu
А что мешает игре совмещать геймплей, атмосферу и сюжет? :)
Игра года так раньше и определялась ;)
Бог його знає що заважає, але завжди йде перекос в щось одне, тому і написав "ядром".
Ну раз ми вже взялись обговорювати гри року то давайте визначимось про що саме ми говоримо, ТГА? І наведіть будь ласка приклад такої гри року де все було чудово і без перекосу в одну з сторін?
Відповісти