Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
wow_w
Member
у мене запитай в приват)
-
rage11
Member
упоротый картофель совсем шизанулся, я ему должен доказывать, что живу на подконтрольной территории, присылать фотки документов с адресом, чтоб заплатить ему же бабки в преммагазе. удалил нахрен. 
-
LineX
Junior
Хай,что то надоело играть ,если кому интересно )продам( предлагайте,обсудим в лс
-
AlexsandrOne
Junior
Ему цена 100грн.LineX: ↑ 25.03.2024 12:03 Хай,что то надоело играть ,если кому интересно )продам( предлагайте,обсудим в лс
-
mkx1234
Member
Тоже надоело, уже больше 2 лет не играю, аккаунт лежит без дела, пересел на wawrthunder. Если кому-то нужно пишите договоримся ...
-
Galactick
Member
Добрий вечір. Згадалося відео з wot і ніяк не можу знайти. Відео починається з Super Pershing'a на карті Промзона і далі йде нарізка старих карт і моментів з гри. Це все під MGMT - Little Dark Age. Гугл нічого не видає схожого. Може хто знає/пам'ятає кинтье посиланням
-
destructX
Member
-
sadgex
Member
А чого "іноді"?
-
VovaII
Member
Не перевів акаунт на Европу, тому і не граю. Декілька разів пробував через ВПН, але лаги несусвітні.
-
IrosLAV
Member
Воно ж автоматом переводило на Європу. Чи ви вручну перевелись на лєсту?VovaII: ↑ 13.11.2024 16:22 Не перевів акаунт на Европу, тому і не граю. Декілька разів пробував через ВПН, але лаги несусвітні.
-
VovaII
Member
Воно щось говорило про перенесення... я щось понатискав щоб таки перенесло... схоже із напрямком перенесення не вгадав. Тепер не знаю як на Европу перенести.IrosLAV: ↑ 13.11.2024 17:09Воно ж автоматом переводило на Європу. Чи ви вручну перевелись на лєсту?
-
Hotspur
Member
спробуй написати в саппорт евро варгеймінга може поможутьVovaII: ↑ 13.11.2024 17:25Воно щось говорило про перенесення... я щось понатискав щоб таки перенесло... схоже із напрямком перенесення не вгадав. Тепер не знаю як на Европу перенести.IrosLAV: ↑ 13.11.2024 17:09Воно ж автоматом переводило на Європу. Чи ви вручну перевелись на лєсту?
-
VovaII
Member
О!Hotspur: ↑ 13.11.2024 18:21спробуй написати в саппорт евро варгеймінга може поможуть
А я на русню писав...
-
destructX
Member
Вже ніякVovaII: ↑ 13.11.2024 17:25Воно щось говорило про перенесення... я щось понатискав щоб таки перенесло... схоже із напрямком перенесення не вгадав. Тепер не знаю як на Европу перенести.IrosLAV: ↑ 13.11.2024 17:09Воно ж автоматом переводило на Європу. Чи ви вручну перевелись на лєсту?
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
не вистачає нервів довго грати в цю гру, рандомне пробиття, рандомне попадання, рандомний урон, не гра а рулетка))) от й інодіsadgex: ↑ 13.11.2024 15:03 А чого "іноді"?
-
Asuser
Member
Galactick
-
destructX
Member
Шо, новорічні коробки відкривали? Хвастайтесь лутом 
-
Podolyanin
Member
1 халявну відкрив і 3 купив за 20грн., інколи заходжу зіграти в це лайно, але щоб донатити то ні.
-
Hotspur
Member
з халявної випав 3 д на якусь байду на якій я не граю
-
Дмитрий_Киев
Member
Парни, а подскажите, аккаунт WOT кто-то продает или нет ? напишите в личку, если тут можно обсуждать в этой теме.
Спасибо
Спасибо
-
sergei-gonqar
Member
доброго дня спільноті! потрібна допомога, така ситуація. збірка 3570к +4060 +16гиг озу, моник фул ашди 180грц..запускаю віндовс і заходжу відразу в танки , гра йде плавно не дьоргаеця не шморгаеця, пінг середній на ульрах 100-120 , все клас... тільки перед грою щось поклацаю; браузер запущу чи щось подібне, починаеця циклічний з рівним інтервалом шморг дьорг.. Ящо під час гри альт таб звернути гру потім повернутись до гри шморгаеця як скажене. вар1 це норм гра йде. варіант 2 циклічні шморги. вар3 бешена кардіограма. перезапуск пк вирішуе пролему . чому так відбуваеця? MSI Afterburner графік виглядае так