не набридло одне і те саме писати по 101 колу?fantomrulezz: ↑ 08.03.2025 10:48Страшна корпорація зла добавляє Transformer в усі карти, навіть в 2xxx семирічної давнини.man1242: ↑ 08.03.2025 08:21зачем вам фср на старых картах если щас в магазине лежит ваша рх9000 за 1000$ всего-то
Свята корпорація добра добавляє FSR4 лише в нові карти за $1000+.
Але жадібний то Хуанг, не переплутайте![]()
Останні статті і огляди
Новини
Порівняння Digital Foundry показало, що FSR 4 мінімально поступається DLSS 4 в якості зображення
-
citizen17
Junior
-
vmsolver
Member
Полагаю, правду писать легко и приятноcitizen17: ↑ 08.03.2025 12:41не набридло одне і те саме писати по 101 колу?

-
citizen17
Junior
Яку правду? amd представили апскейлер для всіх карт, коли nvidia по суті поховала найпотужнішу 1000 серію, я вже не кажу про старіші. І цей апскейлер досі працює і дає можливість людям грати навіть у сучасні проєкти. Зате коли вийшов dlss фанати зелених виправдовували свою улюблену компанію, що це так і повинно працювати на тензорних ядрах інакше не буде якості. А ось у випадку з амд це чомусь не так працює і амд всіх кинулиvmsolver: ↑ 08.03.2025 12:55Полагаю, правду писать легко и приятноcitizen17: ↑ 08.03.2025 12:41не набридло одне і те саме писати по 101 колу?![]()

-
vmsolver
Member
Обычную правду. Эта та, которая совпадает с реальностью.citizen17: ↑ 08.03.2025 15:19 Яку правду? amd представили апскейлер для всіх карт, коли nvidia по суті поховала найпотужнішу 1000 серію, я вже не кажу про старіші. І цей апскейлер досі працює і дає можливість людям грати навіть у сучасні проєкти. Зате коли вийшов dlss фанати зелених виправдовували свою улюблену компанію, що це так і повинно працювати на тензорних ядрах інакше не буде якості. А ось у випадку з амд це чомусь не так працює і амд всіх кинули![]()
АМД не представляла FSR когда Nvidia представила Тьюринг, FSR 1.0 вышел в середине 2021 года, а Тьюринг вместе с DLSS в 2018-м! Почти три года разницы. И правильно сделала, чем раньше тем лучше. Зато теперь есть реально много карт, которые получили бонус от трансформеров в DLSS 4.
Вместо того, чтобы ныть о 7-летнем Паскале, почитайте внимательно о чём там была речь.
-
fantomrulezz
Member
Нефоннати такі нефоннатиcitizen17: ↑ 08.03.2025 15:19Яку правду? amd представили апскейлер для всіх карт, коли nvidia по суті поховала найпотужнішу 1000 серію, я вже не кажу про старіші. І цей апскейлер досі працює і дає можливість людям грати навіть у сучасні проєкти. Зате коли вийшов dlss фанати зелених виправдовували свою улюблену компанію, що це так і повинно працювати на тензорних ядрах інакше не буде якості. А ось у випадку з амд це чомусь не так працює і амд всіх кинули

Їм Ліза хоч сцяти на лице буде - скажуть що то лимонад.
В 2025 обидва вендори випустили оновлення свої технологій апскейлінгу за допомогою ШІ.
От тільки доступність цих технологій для власників карт розрізняється на кілька порядків.
FSR4 працює лише на картах, випущених в 2025 році. Всі власники карт AMD, випущених раніше, отримали дулю з маком.
Transformer (який до того ж ще і кращої якості) працює на абсолютно всіх картах з підтримкою DLSS, починачи з 2xxx лінійки, що вийшла у 2018 році, 7 років тому.
Але AMD свята і завжди підтримує своїх покупців, а Nvidia жадібна і нічого своїм покупцям не дає (і саме так і завоювала долю ринку більше 90%), не переплутайте

-
citizen17
Junior
Тупе пересмикування фактів. Це nvidia у 2025 випустила оновлення для свого ші апскейлера, а амд випустила першу версію свого ші апскейлера, який нічого спільного з попередніми не має. Для всіх старих карт є попередня версія фср. Повторюю nvidia для своїх старих карт взагалі нічого не дала. Те що dlss з кожною новою версією працює обмежено для попередніх карт - зручно замовчується.
Взагалі читаючи пости в цій та інших темах я бачу відверту злорадність від власників geforce - вас кинули, обдурили. Таке відчуття, що їм від цього тепло на душі, бачте fsr 4 не працюватиме... І обов'язково в кожному пості треба згадати, що dlss 4 все ж має переваги. Мабуть від цього теж на душі легше стає.
Взагалі читаючи пости в цій та інших темах я бачу відверту злорадність від власників geforce - вас кинули, обдурили. Таке відчуття, що їм від цього тепло на душі, бачте fsr 4 не працюватиме... І обов'язково в кожному пості треба згадати, що dlss 4 все ж має переваги. Мабуть від цього теж на душі легше стає.
-
Guest003
Member
Ти хворий на голову. За адекватну критику переходиш на особистості. Сподіваюсь тебе забанять, бо ти фанат російського прутня.IronWithin: ↑ 08.03.2025 09:04Все на що сподіваюсь, що ви не коханка модератораYurius: ↑ 08.03.2025 08:34 IronWithin за таку риторику зараз спробуємо тебе забанити к чортям.але якщо я задів чиїсь почуття то хотів би ще раз сказати що мені дуже… чхати, я не просив мені вказувати який контент дивитись, читати, не просив навʼязувати свою думку, світогляд, бажання і тд, не просив нагадувати за стан у світі, не просив писати не по темі, до того ж людина не скористалася функцією ігнору, як на мене він більш ніж заслуговує моїх слів раз вирішив такі «аргументи» привести!
Памʼятайте що мова - лише спосіб спілкування, неможливо ж TCP/IP назвати «рассово-невірним»
-
fantomrulezz
Member
Який смачний лимонад зі змаком аміакуcitizen17: ↑ 08.03.2025 19:02Це nvidia у 2025 випустила оновлення для свого ші апскейлера, а амд випустила першу версію свого ші апскейлера

Це реально якийсь альтернативний марічкосвіт, де чорне це біле

Перша версія, яка чомусь 4.0

Цікаво, 4.1 це теж буде перша версія? А 4.2?
Transformer працює на всіх картах RTX, починаючи з допотопних т'юрингів, випущенних 7 років тому.citizen17: ↑ 08.03.2025 19:02Повторюю nvidia для своїх старих карт взагалі нічого не дала.
9 з 10 карт, що займають топ-10 стіму, отримали Transformer. Тобто абсолютна переважна більшість всіх гравців на планеті тепер можуть отримати кращу якість зображення і більшу швидкодію.
Але нвідія нічого не дала

FSR 4.0 працює лише на нових картах 9070/9070xt (які ще й продаються по дурному оверпрайсу x2 від msrp), кинули всіх власників старих карт, навіть топова 7900xtx в прольоті.
Але амд свята, молімося на неї.
Релігія вона така

Червоні нефоннати зараз дуже нагадують мені МАГА секту

-
citizen17
Junior
fantomrulezz
Зрозумів, ти відбитий. Питання закрито.
Зрозумів, ти відбитий. Питання закрито.
-
fantomrulezz
Member
citizen17
Ти вже сьогодні зробив АМД грейт егейн? Скільки разів?

Ти вже сьогодні зробив АМД грейт егейн? Скільки разів?

-
man1242
Member
Полностью подерживаю каждое слово, но всеровно 9070хт отличная карта даже на фоне цены в 45т грнfantomrulezz: ↑ 09.03.2025 09:14Який смачний лимонад зі змаком аміакуcitizen17: ↑ 08.03.2025 19:02Це nvidia у 2025 випустила оновлення для свого ші апскейлера, а амд випустила першу версію свого ші апскейлера![]()
Це реально якийсь альтернативний марічкосвіт, де чорне це біле![]()
Перша версія, яка чомусь 4.0![]()
Цікаво, 4.1 це теж буде перша версія? А 4.2?Transformer працює на всіх картах RTX, починаючи з допотопних т'юрингів, випущенних 7 років тому.citizen17: ↑ 08.03.2025 19:02Повторюю nvidia для своїх старих карт взагалі нічого не дала.
9 з 10 карт, що займають топ-10 стіму, отримали Transformer. Тобто абсолютна переважна більшість всіх гравців на планеті тепер можуть отримати кращу якість зображення і більшу швидкодію.
Але нвідія нічого не дала![]()
FSR 4.0 працює лише на нових картах 9070/9070xt (які ще й продаються по дурному оверпрайсу x2 від msrp), кинули всіх власників старих карт, навіть топова 7900xtx в прольоті.
Але амд свята, молімося на неї.
Релігія вона така![]()
![]()
![]()
Червоні нефоннати зараз дуже нагадують мені МАГА секту![]()

Снова предикт для всех кто будет кричать караул лучи обидели, а кто даже щас мешает нвидиа выйти за рамки IBM PC формата и дать ту производительность чтоб хватило для лучей и путем развития технологий вернутся в АТХ форм фактор. Вывод, плевать они хотели на те лучи и используют их как морковку что весит над киберпанком с декабря 2020 года.
-
vmsolver
Member
Технологические ограничения мешают.man1242: ↑ 09.03.2025 10:55а кто даже щас мешает нвидиа выйти за рамки IBM PC формата и дать ту производительность чтоб хватило для лучей и путем развития технологий вернутся в АТХ форм фактор