OpenAI готує спеціалізованих ШІ-агентів за ціною до $20 тисяч на місяць

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.03.2025 12:35 GreenMile
Ага, давай спробуй запхнути в сучасний LTO стрімер DLT касету 15-20 річної давними. Чи виробництво апаратів теж налагоджуватимеш? :laugh: Ох вже ці фантазери.
Ви зовсім дурний, чи що?
Ось IBM 3592, 2000 року, 25 років йому зараз, "This series can store up to 50 TB of data (uncompressed) on a tape cartridge and has a native data transfer rate of up to 400 MB/s. "
Читається драйвом TS1170, який релізнутиій в 2023 році. Спеціаліст :facepalm:
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.03.2025 12:36 GreenMile
Ага, давай спробуй запхнути в сучасний LTO стрімер DLT касету 15-20 річної давними. Чи виробництво апаратів теж налагоджуватимеш? :laugh: Ох вже ці фантазери.

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Навіть LTO з LTO сумісні всього на дві ітерації назад. Це приблизно 5-6 років між стандартами. Потужне архівування :up:
Боже, дякую тобі, що хтось додумався вказати терміни зберігання документації відповідно її категорії :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.03.2025 12:36 Навіть LTO з LTO сумісні всього на дві ітерації назад. Це приблизно 5-6 років між стандартами. Потужне архівування :up:
Ага, ага 5-6 років :lol:
Так шо там з приводу архівування даних на мікроплівках і їх відтворення для використання, відповіді не дочекаємся так само? :shuffle:
Scoffer
Member

Повідомлення

GreenMile
Cartridges are expected to operate in read-and-write mode across at least three drive generations, except in conjunction with technology leaps, e.g. the introduction of BaFe with JC cartridges or SrFe with JF.
Заявлено 3 покоління для цього типу приводів за умови "якщо все буде добре". Все інше - виключно твої фантазії і ніким не гарантується.

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
GreenMile: 07.03.2025 12:43 і їх відтворення для використання
Ти не знаєш де знайти лупу і ліхтарика?
GreenMile
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.03.2025 12:44 GreenMile
Cartridges are expected to operate in read-and-write mode across at least three drive generations, except in conjunction with technology leaps, e.g. the introduction of BaFe with JC cartridges or SrFe with JF.
Заявлено 3 покоління для цього типу приводіві і "якщо все буде добре". Все інше - виключно твої фантазії і ніким не гарантується.
Йому ВЖЕ 25 років, ало, "Вася, прокидайся, ти обірався" (с)

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Scoffer: 07.03.2025 12:45 GreenMile
Заявлено 3 покоління для цього типу приводів за умови "якщо все буде добре". Все інше - виключно твої фантазії і ніким не гарантується.

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
GreenMile: 07.03.2025 12:43 і їх відтворення для використання
Ти не знаєш де знайти лупу і ліхтарика?
Тобто кожен раз, коли мені потрібні будуть дані з архіву, ну напрклад, стаття з журналу - я маю іти з лупою і ліхтариком в архів? А якщо я не знаю в якому саме журналі, то замість ctrl+f я маю тиждень переглядати добірку за рік у лупою? :apes:
Шо ви верзете, господи, ви сьогодні щось вживали?
Scoffer
Member

Повідомлення

GreenMile
Мені пофіг скільки йому років. Виробник заявляє три покоління. Покоління змінюються ще частіше ніж LTO і в результаті виходять на ті ж гарантовані 5-6-7 років. Будеш потім пояснювати чому у тебе пенсії немає, 25 років же пристрою було :laugh:
GreenMile
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.03.2025 12:48 GreenMile
Мені пофіг скільки йому років. Виробник заявляє три покоління. Покоління змінюються ще частіше ніж LTO і в результаті виходять на ті ж гарантовані 5-6-7 років. Будеш потім пояснювати чому у тебе пенсії немає, 25 років же пристрою було :laugh:
Нема слів.

Зображення
MqM
Member

Повідомлення

dead_rat: 06.03.2025 14:52
MqM: 06.03.2025 14:07
В Україні так, з нашим цінуванням людей, то будь яка рабська праця дешевше
А де, вибачте, не вдасться найняти мавпу за 20к$ на місяць?

240к на рік це пристойна зп навіть для Силіконової Долини, тож той АІ агент має замінити собою чи трьох американських мавпунів чи 10+ міжнародних.
так не звичайного роботягу, а ледь не докторів наук, про що вказуюється в статті
dead_rat
Member

Повідомлення

MqM: 08.03.2025 03:04
dead_rat: 06.03.2025 14:52
А де, вибачте, не вдасться найняти мавпу за 20к$ на місяць?

240к на рік це пристойна зп навіть для Силіконової Долини, тож той АІ агент має замінити собою чи трьох американських мавпунів чи 10+ міжнародних.
так не звичайного роботягу, а ледь не докторів наук, про що вказуюється в статті
Ви ж розумієте, що доктор наук в сша теж не заробляє 20к на місяць?

Перше що видав гугл про німців Die geschätzte Gesamtvergütung als Scientist in Germany beträgt 67.650 € pro Jahr.
Відповісти