А коли я віддав 70к за карту, то буду її вилизувати.Enjthesilence: ↑ 06.03.2025 14:53так навіть ситуація інша. якби існувала карта в конкурента без компромісів у вигляді: гірошого апскейлера, продуктивності з рт і споживаню з меншим прайсом, тоді я зрозумію ці сльози, але радеон не робить такі карти, саме тому вони дешевші, а тіп думає, що це радеон така компанія добра - робить кращі карти за менший прайс, як же. коли потрібно вони скажуть, що рт - непотріб, апскейлер - мило, але якщо ці речі прибрати з 9070хт тоді навіщо вона взагалі існує?GreenMile: ↑ 06.03.2025 14:38 Чекайте, я не зовсім зрозумів вашої логіки, тобто, якщо людина купила дорожчу Ауді А5 замість Шкоди октавії (одна платформа, схожі ТТХ), то вона має чомусь виправдовувати свою покупку перед власниками ждунами Шкод, чому купила саме Ауді?![]()
писати про якісь зелені окуляри, воно бачить 5080 в профілі, але проц від амд не помічає, чого це цікаво? бо тут 100% питань не виникало на момент виходу 5800х3д - що це топ камінь для ігор.
Ми лише про відеокарти ж, 5800x3d я бачив. І уже давно це не кращий вибір для ігор за свою ціну.