Порівняння Digital Foundry показало, що FSR 4 мінімально поступається DLSS 4 в якості зображення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.03.2025 12:22
Inqizitor2022: 06.03.2025 12:19 На 3000 линейке нет его и фреймгена тоже нет.
мова в темі йде за апскейлер, а не фреймген. і трансформер працює навіть на ртх2000 серії.

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Skiff93: 06.03.2025 12:18 За менше ніж два роки зробити те, що мегакорпорація з бюджетами на розробку в десяток раз більше, родила більше шести.

P. S. Терміни дуже приблизні, не :tomat:.
Але суть відображається.
>зробити
>тобто зрозуміти як воно має працювати і повторити
5080.
Ясно :lol:

Відправлено через 26 секунд:
kairo: 06.03.2025 12:24
Skiff93: 06.03.2025 12:18 За менше ніж два роки зробити те, що мегакорпорація з бюджетами на розробку в десяток раз більше, родила більше шести.
P. S. Терміни дуже приблизні, не :tomat:.
Але суть відображається.
Сподіваюсь, що це сарказм. В всерйоз таке неможливо сприймати :laugh:
4090 :lol:
Ясно.
IronWithin
Member

Повідомлення

Kopstr: 06.03.2025 12:20 Если не завезут на 7900xtx я больше никогда АМД не куплю, ради бога дам те же 100$ больше за Нвидию ну не буду играть в роли ждуна или догоняющего.
Для того что бы внедрить модель трансформер и сильно повысить качество изображения при апскейле нвидии пришлось сильно прокачать тензорные ядра, ибо по их же словам требуется сильно больше вычислительной мощности(в разы), то есть работать оно будет и на 2ххх серии, просто производительность будет разной на каждом поколении, именно поэтому в играх оставили выбор между моделями, сделала ли амд в своих картах запас мощности в разы даже если в будущем захочет/сделает фср4 с трансформером - вопрос риторический(хотя справедивости ради я не знаю, может они уже юзают трансформер, но тогда какая разница если результат прямо сейчас хуже).
Skiff93
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.03.2025 12:31
Enjthesilence: 06.03.2025 12:22

мова в темі йде за апскейлер, а не фреймген. і трансформер працює навіть на ртх2000 серії.

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:

>зробити
>тобто зрозуміти як воно має працювати і повторити
5080.

kairo: 06.03.2025 12:24
Сподіваюсь, що це сарказм. В всерйоз таке неможливо сприймати :laugh:
Ясно.

Навіть, якщо АМД выпустила, щось дійсно проривне і залишила Nvidia помітно позаду (що нереально), то покупці дорогущих карт (і навряд по рекомендованих цінах) все одно будуть виправдовувати свою покупку (навіть на самі не розуміючи цього на підсвідомому рівні).
З такими людьми немає про, що говорити.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.03.2025 12:49

5080.

Ясно.

Навіть, якщо АМД выпустила, щось дійсно проривне і залишила Nvidia помітно позаду (що нереально), то покупці дорогущих карт (і навряд по рекомендованих цінах) все одно будуть виправдовувати свою покупку (навіть на самі не розуміючи цього на підсвідомому рівні).
та ви що, а от з людьми які апелюють таким поняттям як "навіть, якби" є про що? от коли амд радеон випустить щось дійсно проривне і залишить нвідію помітно позаду, тоді поспілкуємося.
item2
Member

Повідомлення

IronWithin
FSR 4 - це гібрид CNN з трансформером.
kairo
Member

Повідомлення

item2: 06.03.2025 12:53 IronWithin
FSR 4 - це гібрид CNN з трансформером.
спойлер
Канал на 300 підписників, не дуже надійне джерело інформації)
IronWithin
Member

Повідомлення

5080.

Ясно.

Диплом людини що розуміється на психоаналізі в студію, чи можна одразу вас називати «фантазёр»? :laugh:
item2
Member

Повідомлення

kairo
Він аналізує вільнодоступні наукові роботи написані співробітниками AMD. Тобто він прочитав якийсь патент і показав скріни схеми розробленої AMD.
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.03.2025 12:49 Навіть, якщо АМД выпустила, щось дійсно проривне і залишила Nvidia помітно позаду (що нереально), то покупці дорогущих карт (і навряд по рекомендованих цінах) все одно будуть виправдовувати свою покупку (навіть на самі не розуміючи цього на підсвідомому рівні).
AMD випустила чудові процесори, і я, як власник досить недешевого 13600KF, вважаю, що варто було переплатити за 7800X3D. На ринку ЦП AMD впевнено відвойовує позиції в Intel.
1nsane
Member

Повідомлення

Странные спайки на графике фреймтайма у трансформера.
Хотелось бы затестить на других тайтлах и глянуть фреймтайм.
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.03.2025 12:52

та ви що, а от з людьми які апелюють таким поняттям як "навіть, якби" є про що? от коли амд радеон випустить щось дійсно проривне і залишить нвідію помітно позаду, тоді поспілкуємося.
Я про те, що ти будеш свою 5080 у будь-якому випадку вигороджувати, бо віддав за неї пристойні суму. І тут справа не в грошах (може 60 к для тебе й не так багато), а в бажані не відчувати себе лохом.
Ну уже випустили краще в певному сегменті, нарешті з адекватним апскейлом (як на свіжу для АМД технологію) і проміничиками на рівні (ну трішечки гірше) конкурента.

Але ти цього не побачиш.
Через зелений фільтр все червоне здається коричневим.
vsx
Member

Повідомлення

IronWithin: 06.03.2025 12:31 (хотя справедивости ради я не знаю, может они уже юзают трансформер, но тогда какая разница если результат прямо сейчас хуже).
А почему все так уверенно пишут что сейчас однозначно хуже? Еще нет профессиональных обзоров, а в тех что есть никакой однозначности не прослеживается.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 06.03.2025 13:00
Skiff93: 06.03.2025 12:49 Навіть, якщо АМД выпустила, щось дійсно проривне і залишила Nvidia помітно позаду (що нереально), то покупці дорогущих карт (і навряд по рекомендованих цінах) все одно будуть виправдовувати свою покупку (навіть на самі не розуміючи цього на підсвідомому рівні).
AMD випустила чудові процесори, і я, як власник досить недешевого 13600KF, вважаю, що варто було переплатити за 7800X3D. На ринку ЦП AMD впевнено відвойовує позиції в Intel.
І сама перетворюється в Інтел 10х років.
Тут зрозуміла ситуація. Уже з Zen3 якось народність вивітрилась. Але на хороший товар - відповідна ціна. Хоча оверпрайсу на АМ5 вистачає.
IronWithin
Member

Повідомлення

vsx: 06.03.2025 13:10
IronWithin: 06.03.2025 12:31 (хотя справедивости ради я не знаю, может они уже юзают трансформер, но тогда какая разница если результат прямо сейчас хуже).
А почему все так уверенно пишут что сейчас однозначно хуже? Еще нет профессиональных обзоров, а в тех что есть никакой однозначности не прослеживается.
Ви точно читали пост з відео в якому таке пишете? :-/
Li
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 06.03.2025 12:16
Li: 06.03.2025 12:14DLSS 4 Transformer конечно в не конкуренции, но не с таким ценами на видеокарты Nvidia
Він і на старих картах працює, це не ексклюзив нової лінійки
Это замечательно, но даже "старую" 4070 ti super продают дороже рекомендуймой цены.
Skiff93
Member

Повідомлення

IronWithin: 06.03.2025 12:58

Диплом людини що розуміється на психоаналізі в студію, чи можна одразу вас називати «фантазёр»? :laugh:
Чули про Стокгольмський синдром покупця.?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

vsx: 06.03.2025 13:10Еще нет профессиональных обзоров
В новині є посилання на оригінальний тест Digital Foudry, їх огляд професіональніше нікуди.
Їх висновок: DLSS4 > FSR4 > DLSS3 > FSR3
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.03.2025 13:09
Enjthesilence: 06.03.2025 12:52
Я про те, що ти будеш свою 5080 у будь-якому випадку вигороджувати, бо віддав за неї пристойні суму. І тут справа не в грошах (може 60 к для тебе й не так багато), а в бажані не відчувати себе лохом.
Ну уже випустили краще в певному сегменті, нарешті з адекватним апскейлом (як на свіжу для АМД технологію) і проміничиками на рівні (ну трішечки гірше) конкурента.

Але ти цього не побачиш.
Через зелений фільтр все червоне здається коричневим.
те що фср4 тепер працює за схожим принципом роботи длсс - не робить його новою технологією, це копіпаста конкурента (нічого проти цього не маю, але називати це проривом чи чимось новим, дивно), знову ж таки ще трохи відстає за длсс4. До амд в мене питань нема, райзен - топ проци для ігор, х3д супер тємка безперечно, а от радеон справа інша, в них нема аналогічного товару. чудово, що вишйла 9070хт з гіршим фпс у рт на 15% за 5070ті, але добре що вже з непоганим апскейлером, якщо різниця в ціні буде хоча б 25% тоді - це гарна карта, а вона має бути такою, в амд ж сток є, це в нвідії все погано.
коли я брав карту з конкурента була лише 7900хтх, але тут в рт ділити фпс треба вже на 2 і фср3 - це слабкий апскейлер, можливо ти підкажеш інший варіант?
я був готовий викласти за карту 75, мені потрібна була нова карта не бв і обрав найкраще з того що було під мої потреби, чого воно тебе так бентежить?
Востаннє редагувалось 06.03.2025 14:20 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 4 разів.
vsx
Member

Повідомлення

IronWithin: 06.03.2025 13:27 Ви точно читали пост з відео в якому таке пишете? :-/
у якому відео я мав читати який пост і в якому я писав?
GreenMile
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.03.2025 12:49 то покупці дорогущих карт (і навряд по рекомендованих цінах) все одно будуть виправдовувати свою покупку (навіть на самі не розуміючи цього на підсвідомому рівні).
Чекайте, я не зовсім зрозумів вашої логіки, тобто, якщо людина купила дорожчу Ауді А5 замість Шкоди октавії (одна платформа, схожі ТТХ), то вона має чомусь виправдовувати свою покупку перед власниками ждунами Шкод, чому купила саме Ауді? :puzzle:
Відповісти