S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl випробувало понад шість мільйонів гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
neonglaу
Member

Повідомлення

Почитав коментарі. Трохи не зрозумів притензій до A-life. Ви чого чекаєте? У мене в грі монстри по зоні бігають, з іншими сталкерами рубляться, іноді один з одним. Кровосісь з псами, пси з кабанами. Сталкери з бандюками воюють. Навіть лутають один другого. Позавчора йшов через болота, набої майже закінчились. І купа собак напала. А потім ще табун плотєй. Добре що вони один на одного теж переключились, а не скопом всі на мене. Заполовинили монстри один одного, переможців я добив.
Що треба в A-life такого, щоб було класно критикам? Я без наїзда. Просто цікаво.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile: 05.03.2025 14:55
Геральт: 05.03.2025 14:37 Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
Як це не знаємо? Навіщо ви тоді отой свій скрін запостили, шоб що?
спойлер
Геральт: 05.03.2025 14:37 З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок
МІЙ В3?! Нічого, шо це ви його сюди приперли, а не я?
Ну, нехай буде 20%, але 20% від 100 і 20% від мільйона - то трішки різні речі в цьому і суть відсотків. Не можна рівняти офіційне проходження В3 і офіційне проходження С2, це взагалі ні про що, бо В3 вийшов 10 років тому і потім купу разів продавався за дві чашки кави. От коли С2 буде 10 років, тоді можна буде порівнювати стату якось. А так в В3 ОФІЦІНИЙ відсоток проходження явно набагато більший, просто до стати додаються "мертві душі", яких у С2 ще не має у співставній кількості.
У мене так само в стімі лежить куплений Сталкер ТЧ, в який я не грав в стімі, при тому що це була перша ліцензійна гра на диску, яку я принципово купив в 2007 (але потім все одно спіратив, бо задовбав той довбаний старфорс чи, що там був за захист.)
Геральт: 05.03.2025 14:37Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Так ми розглядаємо офіційну статистику по стіму, скільки там піратять я не знаю, можу лише сказати, шо раніше піратили більше набагато, бо не було культури купвілі ігор. Зараз явно вся парашка піратить С2 як мінімум.

Скрін не вам був адресований. Тому не дивно, що ви його не зрозуміли. Алігатор писав, що лише 1/5 пройшли С2 (ліценз). Ніби це поганий показник. Але, як не дивно, ~ стільки ж у В3.

Господи, та не ваш В3. А ота історія про 25 разів пройдену піратку і жодного разу пройденої ліцензії В3 - ваша.
Я не знаю, яка там в вас "суть %". Якщо вам не подобається проходження В3, можемо взяти проходження кінгдом. Бо також свіжа і також тривала. Але і вона вам не підходить. Там ще була, здається фіналка. Лінь цифри шукати, та й для них ви якусь свою причину знайдете )

Ну так як не знаєте, скільки піратять, то нащо всі ті історії про те, як ліцензії пилом припадають, а піратки до дірок затираються? Чи висновки про те, скільки гравців пройшло гру?
По стіму с2 проходить ~ той самий % що і інші подібні ігри. Що якби заперечує "жахливий" технічний стан, про який нам розказують вже 100500 тему окремі персонажі. От і все, що я хотів донести.
Alligator
Member

Повідомлення

Геральт: 05.03.2025 15:12Скрін не вам був адресований. Тому не дивно, що ви його не зрозуміли. Алігатор писав, що лише 1/5 пройшли С2 (ліценз). Ніби це поганий показник. Але, як не дивно, ~ стільки ж у В3.
З точністю навпаки, всі кричать, що гра гарна но грати не будуть бо багована, воно то так, але статистика показує, що грають. Наприклад я стрільця зустрів через 100+ годин, для когось це один тиждень гри в сталкера, хтось не має стільки часу та йому ще далеко, вважаю, що показник навпаки гарний.

Чи тут всі по азіатскій програмі грають? Я заплатив за 100% гри я пройду всі квести на 100%! :gigi:
Барбарис
Member

Повідомлення

Alligator, гра по системі: вартість ультімейт - 1600, час гри 200 год, година задоволення в результаті - 8 грн. Дешевше ніж інші розваги. :lol:
Alligator
Member

Повідомлення

Барбарис: 05.03.2025 16:57 Alligator, гра по системі: вартість ультімейт - 1600, час гри 200 год, година задоволення в результаті - 8 грн. Дешевше ніж інші розваги. :lol:
1600? :shuffle:
спойлер
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Ultimate Edition - 2 294₴
Проміжний підсумок 1 912₴
Знижка -255₴ ( -11%)
Податок 382₴
Усього 2 294₴
Барбарис
Member

Повідомлення

Alligator, передзамовлення коли видалили язик.
byaka
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.03.2025 09:40
byaka: 04.03.2025 23:02Так добре що кожний день люди скаржаться в стімі на проблеми
там половина русні яка взагалі ні в шо не грала
Причому тут взагалi русня,зайдiть i почитайте краще, там майже в кожнiй темi на англшйскiй мовi обговорюють баги та оптимiзацiю.

Отправлено спустя 5 минут 27 секунд:
neonglaу: 05.03.2025 14:47
byaka: 04.03.2025 21:52
Нажаль гра все ще в жахливому станi.
Який брєд ви пишите. Вже пройшов майже половину гри з просто огромним світом, і не помітив "жахливого стану".
Таке вже було одного раза,пiдождiть хай розробник випустить новий патч на 100 багфiксiв побачимо хто ту ще "брєд" пише.
Hotspur
Member

Повідомлення

byaka: 05.03.2025 19:37Причому тут взагалi русня,зайдiть i почитайте краще, там майже в кожнiй темi на англшйскiй мовi обговорюють баги та оптимiзацiю.
я читав і там половина відгуків русні
SleepNeep
Junior

Повідомлення

neonglaу: 05.03.2025 15:06 Почитав коментарі. Трохи не зрозумів притензій до A-life. Ви чого чекаєте? У мене в грі монстри по зоні бігають, з іншими сталкерами рубляться, іноді один з одним. Кровосісь з псами, пси з кабанами. Сталкери з бандюками воюють. Навіть лутають один другого. Позавчора йшов через болота, набої майже закінчились. І купа собак напала. А потім ще табун плотєй. Добре що вони один на одного теж переключились, а не скопом всі на мене. Заполовинили монстри один одного, переможців я добив.
Що треба в A-life такого, щоб було класно критикам? Я без наїзда. Просто цікаво.
Порівняння старого і нового АІ. Не змогли вони поки що в С2 досягнути хоча б колишнього рівня.

Hotspur
Member

Повідомлення

SleepNeep: 05.03.2025 21:25Порівняння старого і нового АІ. Не змогли вони поки що в С2 досягнути хоча б колишнього рівня.
там є і + і -. НПС набагато більше гуляє ніж було раніше
Відповісти