Покращена версія Grand Theft Auto V стартувала в Steam зі змішаними відгуками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zzzz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Покращена версія Grand Theft Auto V стартувала в Steam зі змішаними відгуками

чесно кажучи особливих "пакращень" не замітив.
Основний плюс, прикрутили фср3 з нейтів АА, але якшо юзати його просто як АА, то з'являється гостінг...
РТХ, ну наче прикольно, але моє амуде не тягне в 4к ртх, а грати в фхд я якось вже відвик, гра набагато краще виглядає в 4к без ртх, ніж в фхд з ртх.
Звук став краще однозначно, фреймтайм став рівніше.
Набагто більше ефекту "вау" викликало би покращення фізики.
mr-enic
Member

Повідомлення

відмінності мінімальні, часто непомітні взагалі :-/
1nsane
Member

Повідомлення

Дело Тодда Говарда передается воздушно-капельным путем! :gigi:
maxafon
Member

Повідомлення

1nsane: 05.03.2025 12:50 Дело Тодда Говарда передается воздушно-капельным путем! :gigi:
шо ти мелиш, апгрейд безкоштовний
Евгений King
Member

Повідомлення

Скільки можна одну й ту саму гру продавати.
Вже б пора щось нове викатувати на ринок.
Та й якість продукту у Гстар така собі, кілька років не могли пофіксити швидкість завантаження мультиплеєру, поки люди не ткнули носом, що це фікситься дуже легко, не могли розприділити навантаження по ядрам, поки знову їх не мокнули в калюжу, понабирали домохазяйок в програмісти...
Вангую, що нова гра вийде диким неоптимізованим шматком гри, котрий будуть допилювати ще півроку
Tetronga
Member

Повідомлення

Скільки можна доїти ігри покоління пс3 :facepalm:
Donate
Member

Повідомлення

Евгений King: 05.03.2025 12:56 Скільки можна одну й ту саму гру продавати.
Вже б пора щось нове викатувати на ринок.
Та й якість продукту у Гстар така собі, кілька років не могли пофіксити швидкість завантаження мультиплеєру, поки люди не ткнули носом, що це фікситься дуже легко, не могли розприділити навантаження по ядрам, поки знову їх не мокнули в калюжу, понабирали домохазяйок в програмісти...
Вангую, що нова гра вийде диким неоптимізованим шматком гри, котрий будуть допилювати ще півроку
Хто продає? Гра безкоштовно видана всім хто мав ліцензію. Навіть в ЕГС теж прилетить....
KimRomik
Member

Повідомлення

В чому проблема в налаштуваннях додати окремий переключатель на покращену графіку? Навіщо обмежувати людям можливість грати на старіших компах?
Skiff93
Member

Повідомлення

Як якась Пугачова та GTA 5.
Її на PS7 ще випустять з типу покращеннями.
nazar-pc
Ентузіаст

Повідомлення

KimRomik: 05.03.2025 13:20 В чому проблема в налаштуваннях додати окремий переключатель на покращену графіку? Навіщо обмежувати людям можливість грати на старіших компах?
Хто вам що обмежує? Новину треба читати перед тим як коментувати, обидві версії доступні, можете грати в будь-яку.
Pro100SSK
Member

Повідомлення

і деяким це не подобається.
декому чи деяким гравцям?

Стосовно текстового чату мене наприклад реально бомбить його відсутність в цій новій версії.
Не хочуть переносити моє онлайн збереження на двох аках, а на трьох інших перенеслось без проблем.
Щойно вийшло оновлення на 400 з копійками мегабайт але це не вирішило проблему перенесення онлайн даних.
Zzzz
Member

Повідомлення

maxafon: 05.03.2025 12:54
1nsane: 05.03.2025 12:50 Дело Тодда Говарда передается воздушно-капельным путем! :gigi:
шо ти мелиш, апгрейд безкоштовний
ну як сказати, враховуючи що в онлайні рокстар вирізали деякі унікальні авто, їх не можна більше купити, а тепер вони добавили їх для підписників GTA+, тобто ти можеш їх купувати тільки маючи підписку. Цей апдейт був зроблений більше заради підписки з якої вони зможуть стригти грошикі.

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
KimRomik: 05.03.2025 13:20 В чому проблема в налаштуваннях додати окремий переключатель на покращену графіку? Навіщо обмежувати людям можливість грати на старіших компах?
в чому проблема не юзати ртх? Без нього гра використовує стільки ж ресурсів, як і до цього.
Devijack
Member

Повідомлення

Падіння фпс не помітив, гра ж старюча. На перший погляд і стара версія виглядала гарно. Єдине що дійсно кинулось в очі це відображення у дзеркалі, воно тепер ідеальне, ще стало нормально працювати відображення на авто, раніше на картах АМД на макс налаштуваннях воно взагалі зникало.
Також помітив що китайці вкрали мій сошіал аккаунт при другій спробі увійти в гру. (( якось замінили пошту на свою.
Lionthorn
Member

Повідомлення

Непогане оновлення. Гра стала приємнішою візуально, особливо по освітленню та відображенням. Тіні також приємні, але, на мій погляд, місцями занадто розсіяними стали, наприклад, від дерев чи стовпів під прямим сонцем. Що також сподобалося - нарешті зручні пресети графіки, ігрове меню не лагає, більше немає просідань по частоті кадрів на травичці. Що не сподобалося - максимум 120 fps, навіть при вимкненому обмежувачі.

В налаштуваннях є окремий перемикач - Трасування увімк/вимк. Хіба що відеоприскорювач не вміє в DirectX12, але для таких випадків є стара версія гри, її ніхто не забирав з бібліотеки.
Востаннє редагувалось 05.03.2025 14:01 користувачем Lionthorn, всього редагувалось 1 раз.
MaxZema
Member

Повідомлення

А ти купи GTA5 :rotate:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Краще б свій вонючий лаунчер випіляли, та і взагалі підтримка рокстарів одна з найгірших що я бачив. Втратив доступ до аккаунта рокстар (Лоігн і пароль пам'ятаю, треб пройти верифікацію, яка приходить на емейл який я втратив), який був підключений до стіма. Попросив підтримку видалити старий профіль, щоб міг підключити стім до нового. Ага зась, тобі, тиждень їм надсилав всі данні, ключі від ігор, які ігри були на аккаунті, коли купував, коди транзакцій, фото чеків в стімі... Знаете що вони сказали? Надішліть нам копії листів стіма які прийшли вам на пошту (до якої доступа нема) і байдуже що цим листам в середньому 7-10 років (хтось тримає так дового листи з покупками на пошті???).
MaxZema: 05.03.2025 13:59 А ти купи GTA5 :rotate:
До речі, як я зрозумів в ЕГС саме купи. Бо маю там Premium Edition так він ніяк не оновлюється, але за 600-700 грн можна купити енчансед))
maxafon
Member

Повідомлення

Lionthorn: 05.03.2025 13:57 Що не сподобалося - максимум 120 fps, навіть при вимкненому обмежувачі.
сьогодні апдейт вийшов де мали б це виправити
Elitov
Junior

Повідомлення

Как по мне, основное отличие в оптимизации, у меня на 5700хт + R5 5500, более стабильный минимальный фпс.
Ну вот например, Pass 0, 37fps - стало Pass 0, 65fps. Было Pass 1, 38fps - стало Pass 1, 59fps.
Меньше просадок и задержек.

Из визуала добавили лучи, но у меня их нет :D

Это бесплатно, какого хрена тогда возмущаться?
Redux мод конечно интереснее будет :super:
mrigi
Member

Повідомлення

Нема головного покращення - не прибрали ідіотський "Social Club".
Devijack
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 05.03.2025 14:04До речі, як я зрозумів в ЕГС саме купи. Бо маю там Premium Edition так він ніяк не оновлюється, але за 600-700 грн можна купити енчансед))
Я просто зі своєї бібліотеки скачав одразу енчансед і все. Теж з роздачі.
Відповісти