TSMC інвестує ще $100 мільярдів у напівпровідникове виробництво в США

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Patruletz
Member

Повідомлення

Alligator: 04.03.2025 13:26не проводив вибори під час війни
пропоную вообще ізішний варіант, не треба ніяких дільниць і все таке, прямо через Дію.
Питання абсолютно просте, Ви хочете завершити війну яким методом.
Всього 2 варіанти відповіді на це питання.
1. завершення війни силовим методом.
2. завершення війни дипломатією.
з вибором 1 пункту мобілізовуєшся автоматично, не дивлячись на вік, стать, і тд тп.
Бажаючі будуть?
Alligator
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:102. завершення війни дипломатією.
Хочу дипломатією.
Як називається мир коли "дипломатично" необхідно віддати моє місто кацапам яких тут повноцінно не було, щоб в мої квартирі жили якути, а мене пересилили (куди?)? Капітуляція? Чи може ви мені свою квартиру віддасте? Одразу з роботою, бо я оффлайн працюю. Нє, ну ви гарно придумали, вам ж С300 в ночі біля будинку не падають, чи ви думаєте тут цьому дуже раді тому проти закінчення війни "дипломатією"? :spy:
Patruletz
Member

Повідомлення

Alligator: 04.03.2025 15:15необхідно віддати моє місто кацапам яких тут повноцінно не було
те що там воно приписало собі наші міста ніфіга не значить, на то й не глянуть
Alligator: 04.03.2025 15:15чи ви думаєте тут цьому дуже раді тому проти закінчення війни "дипломатією"?
люба війна закінчується за столом переговорів, ця буде не виключенням
Alligator: 04.03.2025 15:15Чи може ви мені свою квартиру віддасте?
якщо ви готові забрати мій вантаж собі то з радістю, гроші то х..я по відношенню до цього вантажу
Alligator
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:26те що там воно приписало собі наші міста ніфіга не значить, на то й не глянуть
Тоді це гарний дипломатичний договір який вже нічого не значить :gigi:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

dead_rat: 04.03.2025 11:54Зараз це дід з кукухою, якому цікаво гратися у Вєлічіє.
Назад в будущее посмотри, там главный злодей, который альманах прочитал полностью списан с молодого Трампа и это исторический факт. Он всегда таким был. Сказочный понятно кто.
Но то, что в штатах за него голосовало так много народа просто говорит о том, что в штатах куча народа аналогичны шариковым - набить брюхо, выпить пива, поругать мигрантов и так далее. Одноклеточные. И государство шло к сценарию фильма Идиократия долго достаточно, уничтожало средний класс, американскую мечту и демократы с упорством шатали скрепы, думая, что их власть будет всегда.
Patruletz
Member

Повідомлення

Alligator: 04.03.2025 15:29Тоді це гарний дипломатичний договір який вже нічого не значить
тобто ми повинні віддати міста, бо воно їх прописало до себе у якусь там конституцію, щоб договір щось значив? з якої-такої радості?
Alligator
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:40
Alligator: 04.03.2025 15:29Тоді це гарний дипломатичний договір який вже нічого не значить
тобто ми повинні віддати міста, бо воно їх прописало до себе у якусь там конституцію, щоб договір щось значив? з якої-такої радості?
Ви повторили питання Зеленського к Трампу через яке стався скандал в овальному кабінеті :lol:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Hells Angels: 04.03.2025 12:21 зараз цей дід з кукухою пообрізає допомогу для армії та важливих сфер економіки якої і так немає, бо одному тіпу було впадлу проявити каплю поваги.
И это тоже правда. Но если Зеленский с челобитной придёт и поцелует туфлю дона Трампоне - то найдётся ещё 100500 причин не продлевать помощь. Ибо с Пу уже всё обговорено давно.
Ostin
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:40з якої-такої радості?
Бо трамп сказав, що сильний забрав у слабого і так має бути.
Ваші варіанти далі?
ramm
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:40тобто ми повинні віддати міста, бо воно їх прописало до себе у якусь там конституцію, щоб договір щось значив? з якої-такої радості?
А що ти зробиш? Заплачеш? Ти ж за "дипломатію".
Patruletz
Member

Повідомлення

Alligator: 04.03.2025 15:43через яке стався скандал в овальному кабінеті
хто вам таке сказав? той хто розказував що у договорі про спільний видобуток ресурсів закладені гарантії безпеки?

Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
ramm: 04.03.2025 15:54А що ти зробиш? Заплачеш?
знаєш є така штука, коли дорослі розмовляють дітям у кімнаті не місце, потрібно робити отой уряд єдності чи як він, та спільно відповідати за майбутнє, а не вцепившись у майже розвалене крісло кричати що просто так його не віддасиш.
Ostin: 04.03.2025 15:48Бо трамп сказав, що сильний забрав у слабого і так має бути.
дипломатія ... Перед приїздом Зе до Трампа, той не хотів з ним зустрічатись, приїхав Макрон і домовивсь, дипломатія в дії, до всього є підходи.
ramm
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 16:03знаєш є така штука, коли дорослі розмовляють дітям у кімнаті не місце, потрібно робити отой уряд єдності чи як він, та спільно відповідати за майбутнє, а не вцепившись у майже розвалене крісло кричати що просто так його не віддасиш.
Це демагогія, я не бачу тут відповіді на моє питання.
З такою позицією "уряд єдності" буде засідати десь в Західній європі, як "уряд" Тихановської.
P.S. Звідки вас, ракушок, намиває стільки постійно?
Alligator
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 16:03хто вам таке сказав? той хто розказував що у договорі про спільний видобуток ресурсів закладені гарантії безпеки?
Трамп который сказал, что Владимир Путин хочет завершить войну и Зеленскому необходимо подписать мирное соглашение которое обсуждалось на встрече Америки с РФ? :rotate:
Patruletz
Member

Повідомлення

ramm: 04.03.2025 16:04Це демагогія, я не бачу тут відповіді на моє питання.
грамотна продумана дипломатія єдиний варіант відповіді на все.
а прикладом тупої дипломатії є
спойлер
наше військо на Курському напрямку, обміняємо то на наше, альо чуваки він Сибір косоглазим віддав, ті її вирізають, а села на курському напрямку знищує в нуль як і наші, йому посрати на своїх
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:10 Питання абсолютно просте, Ви хочете завершити війну яким методом.
Всього 2 варіанти відповіді на це питання.
з вибором 1 пункту мобілізовуєшся автоматично, не дивлячись на вік, стать, і тд тп.
Бажаючі будуть?
Пункт 1 - вместе с войсками Европы и США, пролетающие над головой тысячи томагавков и прочих ракет - да, если даже погибнешь - будет понятно, за что.
Пункт 2 - строго со вступлением в НАТО, гарантиями безопасности не на бумаге, размещением ядерного оружия на территории Украины, дабы любой наезд сопровождался пусками ядерок на Москву и прочие русские города.
Поэтому неточно и мутно сформулированные пункты, однако.
В текущей реальности же дипломатическим путём решать вопрос вообще не с кем, военным путём в любом случае закончится фейлом, это именно если Трампа не посадят за госизмену, потому, что без США военный путь - невозможен.
Востаннє редагувалось 04.03.2025 16:22 користувачем Inqizitor2022, всього редагувалось 2 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Все там чітко - йдеш воювати до кінця чи віддаєш все, щоб мати шанс вижити? Чітко і буквально, як воно і є зараз. Ніякої суттєвої допомоги. Ніяких приємних договорів. Реальність.

Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Inqizitor2022: 04.03.2025 16:12дипломатическим путём решать вопрос вообще не с кем, военным путём в любом случае закончится фейлом
Оці намагання всидіти і тут, і там :lol:
ramm
Member

Повідомлення

Patruletz
Якісь загальні гасла. В полі трактор дир-дир-дир - Ми за мир, ми за мир! Нащо ту тут піну розводиш?
Ostin
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 16:10грамотна продумана дипломатія
Її не було, немає і не буде :gigi:
Як писав Макіавеллі, якщо людей не вчили керувати державою, як же їм навчитись це робити? :rotate:
Біда в тому, що бізнесмен дуже і дуже далеко від державця. Бо бізнесмен вчиться намахувати закони і конкурентів для збагачення, а державець має вміти налагоджувати стосунки і плести інтриги в разі необхідності.
Українці люблять бізнесменів, що ж з них взяти)
Patruletz
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.03.2025 16:12Поэтому неточно и мутно сформулированные пункты, однако.
не точно і мутно сформований закон про мобілізацію від 18 до 25, про мільйон та можливість виїхати за кордон, де одним все, а іншим хто там на 0 вже 3 рік нічого.
Все доволі просто написано, хочеш силою будь-ласка вступай у лави отримуй амуніцію.
Alligator: 04.03.2025 16:09Трамп который сказал
так Зе і хоче воювати, чи зелені і баклажани дарма штурмують міста облавами?
з особисто моєї колокольні це виглядає так ... завершення війни, це автоматичні вибори де він і його молода команда перекрашених ригів програють, і особисто він отримує те що отримав Петро у 22, от тільки йому світить реальний термін.

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Ostin: 04.03.2025 16:19Її не було, немає і не буде
ну в цеї влади то точно, того й писав, що потрібен оте уряд єдності
VovaII
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 15:26якщо ви готові забрати мій вантаж собі
А про це у Ваших пунктах нічого не говорилося. — Такий собі з Вас дипломат...
Patruletz: 04.03.2025 15:10Всього 2 варіанти відповіді на це питання.
Відповісти