Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Quanton
Junior
Добрий день усім. Порадьте велосипед до 15-17 тисяч для їзди по місту та за межами.
Взагалі не сильно розбираюсь в них, думаю якийсь гірський підійде. Ріст 184 см. Якщо потрібні ще якісь дані, то напишіть які, будь ласка.
Взагалі не сильно розбираюсь в них, думаю якийсь гірський підійде. Ріст 184 см. Якщо потрібні ще якісь дані, то напишіть які, будь ласка.
-
Hotspur
Member
треба не гірський а просто дорожній велосипед з + - товстими покришками, типу комьтер. вони єQuanton: ↑ 03.03.2025 13:26Взагалі не сильно розбираюсь в них, думаю якийсь гірський підійде.
-
leif
Member
Hotspur
Ех...шо з тобою стало
Пішла епоха кулсторі про дірки в асфальті розміром з кабана, у джипів колеса відпадають, 140/140 аморти щоб по Києву іздити і оце от все
Трохи шкода, такий смішний стендап був
Ех...шо з тобою стало
Пішла епоха кулсторі про дірки в асфальті розміром з кабана, у джипів колеса відпадають, 140/140 аморти щоб по Києву іздити і оце от все

Трохи шкода, такий смішний стендап був
-
waryag
Member
Вел для задоволення чи їзди на роботу? Дороги нормальні? Чи плануєш їзду по грунту? Чи треба буде носити на енний поверх при відключеннях світла?Quanton: ↑ 03.03.2025 13:26Якщо потрібні ще якісь дані, то напишіть які, будь ласка.
-
Quanton
Junior
Скоріше для задоволення, але хотілось би зручності при пересуванні по місту. Планую їздити і по асфальту, і по ґрунту, можливо і по піску, але навряд. Ну і ставити буду на першому поверсі, так що ваша не принципова, аби не важив більше слонаwaryag: ↑ 03.03.2025 15:52Вел для задоволення чи їзди на роботу? Дороги нормальні? Чи плануєш їзду по грунту? Чи треба буде носити на енний поверх при відключеннях світла?Quanton: ↑ 03.03.2025 13:26Якщо потрібні ще якісь дані, то напишіть які, будь ласка.
-
Hotspur
Member
їх обслуговувати ще треба. 1 аморт там дороже всього бюджетаleif: ↑ 03.03.2025 15:42Пішла епоха кулсторі про дірки в асфальті розміром з кабана, у джипів колеса відпадають, 140/140 аморти щоб по Києву іздити і оце от все
-
mumu
Member
leif: ↑ 03.03.2025 15:42Пішла епоха кулсторі про дірки в асфальті розміром з кабана, у джипів колеса відпадають, 140/140 аморти щоб по Києву іздити і оце от все

мабуть, підійде міський або турінг байк з рамою 54-58см, або крос-кантрі рама L.
по Луцьку норм дороги і є велоінфраструктура, можна дивитись шось типу:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... derIndex=0
-
Quanton
Junior
А не буде чогось з нового? Просто хочу оформити оплату частинами, або доведеться збирати всю суму до осені, а там і велосипед не дуже потрібенmumu: ↑ 03.03.2025 18:05leif: ↑ 03.03.2025 15:42Пішла епоха кулсторі про дірки в асфальті розміром з кабана, у джипів колеса відпадають, 140/140 аморти щоб по Києву іздити і оце от все![]()
![]()
мабуть, підійде міський або турінг байк з рамою 54-58см, або крос-кантрі рама L.
по Луцьку норм дороги і є велоінфраструктура, можна дивитись шось типу:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... derIndex=0
-
Барбарис
Member
Quanton, тоді якісь DEMARCHE GRAVEL POINT 1X11 або DEMARCHE GRAVEL POINT SORA(11 краще як на мене але тут будуть шімано і гальма тектро).
-
nutman
Member
Смотрел на меня один опытный (реально опытный) и ничего сказать не смог. Ну то есть я ему свои мысли говорил, а он соглашался (вынос, размер рамы, руль, подседел)Hotspur: ↑ 03.03.2025 12:40не треба нічого шукати. найди опитного велосипедиста хай на тебе збоку подивиться. там може бути в іншому проблемаnutman: ↑ 03.03.2025 11:19Вот у меня 110-120 похоже. А рама 58 и рост 183. То есть как бы я и без того впритык к раме. А у меня еще стоит пружина под седлом такая что я назад смещаюсь при срабатывании. Попробую поискать 50-60 вынос
-
dead_rat
Member
Для звичайного катальця 9 чи 11 швидкостей не має великої різниці.Барбарис: ↑ 04.03.2025 09:02 Quanton, тоді якісь DEMARCHE GRAVEL POINT 1X11 або DEMARCHE GRAVEL POINT SORA(11 краще як на мене але тут будуть шімано і гальма тектро).
-
Hotspur
Member
я просто зовсім не впевнений що це винос а не ширина руля чи шатуни чи ще шось. я собі багато чого міняв по посадці але це все поступово робилось. на гревелі я собі тільки педалі міняв (було не обов'язково) і сідло (це обов'язково, стокове було мале мені по ширині )nutman: ↑ 04.03.2025 11:30Смотрел на меня один опытный (реально опытный) и ничего сказать не смог. Ну то есть я ему свои мысли говорил, а он соглашался (вынос, размер рамы, руль, подседел)
Востаннє редагувалось 04.03.2025 12:11 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
nutman
Member
Шатуны не знаю, а ширнина руля 660 и шире мне неудобно, я бы и 640 взял. Я катаюсь аккуратно, больше направлен на скорость, чем на цирковые упражнения. Однажды неприятно упал (не вошел в поворот), сильно поцарапался и с тех пор как-то не особо тянет опасные движения совершать, разве что покупать защиту на локти и колени - тогда а можноHotspur: ↑ 04.03.2025 12:02я просто зовсім не впевнений що це винос а не ширина руля чи шатуни чи ще шосьnutman: ↑ 04.03.2025 11:30Смотрел на меня один опытный (реально опытный) и ничего сказать не смог. Ну то есть я ему свои мысли говорил, а он соглашался (вынос, размер рамы, руль, подседел)
Отправлено спустя 44 секунды:
Просто шатуны это про много денег в моем случае, я интересовался. Так что дальше не копал.
Нашел на алике за 150 грн 60мм вынос вместо моего 100мм, попробую
-
Hotspur
Member
нормальний винос точно дороще 150 грнnutman: ↑ 04.03.2025 12:07Нашел на алике за 150 грн 60мм вынос вместо моего 100мм, попробую
-
nutman
Member
Ну его можно и за 400 купить, просто там монеты-купоны и так далее. Обычный алюминиевый вынос весом в ~150грамм. Очень сомневаюсь, что он может быть особо хуже фирменного х5 прайс, уж не в 5 раз так точноHotspur: ↑ 04.03.2025 12:12нормальний винос точно дороще 150 грнnutman: ↑ 04.03.2025 12:07Нашел на алике за 150 грн 60мм вынос вместо моего 100мм, попробую
-
Барбарис
Member
dead_rat, якщо передній перемикач хоча б сора, то так. А якщо то якийсь сенсах китайський? Та й обслуговувати передній важче.
-
mumu
Member
тоді краще купити вживаний міський велік на планетарці за 5-6к. для міста буде дуже ок.Quanton: ↑ 04.03.2025 08:56А не буде чогось з нового? Просто хочу оформити оплату частинами, або доведеться збирати всю суму до осені, а там і велосипед не дуже потрібен
Бо купити якийсь кроссер може і прикольно спочатку, але через пару тисяч там шось почне сипатись(втулки, трещітка, шатуни). Він то і дешевий по аналогічним запчастинам буде(там навіть буде добре менше 15к за байк), але прийдеться освоювати навики ремонту. Щоб таким чином проблеми з ремонтом не відбили бажання взагалі кататись.
-
murzik
Member
покажіть їй як треба їздити ..
-
Барбарис
Member
murzik, невже ти її вперше бачиш? Вона і в цій темі теж була.
-
dead_rat
Member
murzik
Так само, але на мені
ПС. Дівчина дуже відома
Так само, але на мені

ПС. Дівчина дуже відома