А как вы там заводики построите - станете не нужными, и США вас с потрохами Китаю отдадут

Здається мені що вони не з власної ініціативи це роблять, їх просто примусили. "Війскову допомогу" Тайваню ж надають, грошики треба повертати.Gelonyrum: ↑ 04.03.2025 08:55 Тайванські капіталісти продають мотузку, на якій їх повісять...
тут скоріш доречним буде — купують.Gelonyrum: ↑ 04.03.2025 08:55Тайванські капіталісти продають мотузку, на якій їх повісять...
Це очікувано. Просто зара йому дуже потрібно "зад прикрити", а далі буде як в рашці. Потроху позатикають роти, невгамовні позникають.... — пуйло навчить. — Чує моя "передбачувалка"(та що нижче пояса) що прийдуть часи, коли будемо на Китай молитися... Дожился...bigmonstr666: ↑ 04.03.2025 09:14це всеодно не допоможе
Ви плутаєте.Gelonyrum: ↑ 04.03.2025 08:55 Тайванські капіталісти продають мотузку, на якій їх повісять...
От і я про це. Ви тут про заводи та робітників думаєте, а люди собі нову подушку мостять та й усе.dead_rat: ↑ 04.03.2025 09:30Ті хто інвестує 100 лярдів, прекрасно переїдуть в США і житимуть дуже добре.
Та ні, це ж такий і був його план і програма, тут ніяких несподіванок не відбувається взагаліVovaII: ↑ 04.03.2025 09:02 Трампу запекло, почав терміново свій імідж виправляти... мільярдні інвестиції в економіку США, "десятки тисяч нових висококваліфікованих місць у передовому технологічному виробництві"...
який не є але він бізнесмен, якщо він баче можливість сколотити бабла то буде так і робити, і йому профіт буде коли полізе на 3 термінleif: ↑ 04.03.2025 09:56це ж такий і був його план і програма
Масова економіка орієнтована на масового споживача. Коли воно буде коштувати як Бентлі - то народ перемкнеться на інші розваги, а фабрики закриються.Serfer: ↑ 04.03.2025 11:15хто має купувати собі нове залізо - не затягуйте, мже воно буде скоро як бентлі коштувати
Як колись давно сказано: "Коли до влади приходять бізнесмени, — то радіти країні не довго". А трамп щей зумів двічі збанкрутувати. Ото набізнесує.Patruletz: ↑ 04.03.2025 10:22але він бізнесмен
Примерно так и будет, поэтому Тайваню лучше всего опираться на Европу. А Европе устроить у себя чистку всех пропутинцев и трампистов типа АДГ и прочих.bigmonstr666: ↑ 04.03.2025 09:14 це всеодно не допоможе, цей американський фашист скаже, що інвестицій було замало, а ті заводи які побудують, він віддасть своєму шуту маску. мексика і анада вже виконували всі його умови і що? +25% мита.
Це якщо без домовленостей. А якщо Китай домовиться з США, то можна і з фабриками.Serfer: ↑ 04.03.2025 11:15 Якщо або коли Китай врешті наважиться прибрати "Тайванську народну республіку" в лоно "родіни", американці зроблять все можливе щоб від фабрик напівпровідників там не залишилось каменю на камені.
Трамп не бізнесмен, можливо був ним 30 років тому. Зараз це дід з кукухою, якому цікаво гратися у Вєлічіє.VovaII: ↑ 04.03.2025 11:42Як колись давно сказано: "Коли до влади приходять бізнесмени, — то радіти країні не довго". А трамп щей зумів двічі збанкрутувати. Ото набізнесує.Patruletz: ↑ 04.03.2025 10:22але він бізнесмен
Та я думаю він і по молодості таким бувdead_rat: ↑ 04.03.2025 11:54 Зараз це дід з кукухою