Nvidia продовжила усувати проблеми з чорним екраном у драйвері GeForce 572.65 Hotfix

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vandroiy
Junior

Повідомлення

Vader: 02.03.2025 13:55 Видите ли,ваши проблемы,не означает,что это проблемы у всех.У меня например ,никаких проблем,и почему вы ищите проблему только в видеокарте?или софте от нвидииа?Не допускает ли вы,что у вас траблы с чем то другим?
Сходіть на форум Nvidia в топіки по драйверам... Майже все що там пишуть це чорні екрани при запуску ПК (тема дуже стара ще з часів появи прошивки з ReBAR ніхто її здається виправляти і не збирається), чорні екрани в іграх, вильоти ігор при використанні "божєственного" FG або MFG, БСОДи IRQL is less or equal (в мене теж до речі вони були за останній місяць :D ) і це тільки верхівка айсберга.
Вінда чиста, перевстановлена з нуля при заміні ВК. Видаляю дрова Nvidia, ставлю карту від червоних і їх "криві" дрова і комп просто літає. Ні БСОДів, ні чорних екранів, ні мерехтіння підсвітки. Все чотко і так як повинно бути. Воно просто працює
Шо саме цікаве, якщо відкотити прошивку на відеокарті до впровадження ReBAR то проблем теж немає :D Так шо да, тут 100% в моєму залізі і софті проблеми. Зуб даю :D
Загалом за останній місяць я зрозумів що якщо у мене виникає якась проблема з ПК, то винуватцем цієї проблеми скоріш за все є Nvidia.
В мене теж проблем ніяких не було... поки RTX3090 не вставив в ПК замість RX6900XT :D
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

vandroiy
Там сидять одні балаболи - у нього проблем немає, значить їх ні у кого немає.
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Хто за тобою бігає?як ти в усіх темах куди не зайдеш. :lol: Все-досвідос!

Отправлено спустя 3 минуты 37 секунд:
vandroiy
Добре,в чому секрет,чого в мене нема чорних екранів?вінда не чиста,купа різного софту на компі,ігр,і ТД.Чому?Навіщо мені форум нвідіі,я за себе кажу.А цей товариш,шось пише на адресу людей,в кого нема траблів..мол набіжуть якийсь бізнесмени і будуть казати,що в них все добре..До чого це?
Востаннє редагувалось 02.03.2025 14:23 користувачем Vader, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

vandroiy: 02.03.2025 14:14форум Nvidia

Там досі Sora розповідає про не ТОЙ блок живлення, процесор, таймінг оперативки, версію Віндовс, фазу Місяця й запевняє, що з відеомапами всьо чотко? :lol: :up:
Kullerok
Member

Повідомлення

Пока я ещё не купил своего блеквелела. Но могу сказать что два последних драйвера после установки тупо черный экран но на фоне всё работало. Приходилось ребутать комп. Сегодня обновил на свежий драйвер всё ок.
Earanak
Member

Повідомлення

Я не вникал в суть проблемы. И что значит черный экран и как это работает. Но у меня на Win11 23H2 и 4090 на крайних двух версиях драйвера такая штука... После установки драйвера комп не зависает, но оба экрана чёрные и мышки не видно. Это происходит во время установки нового драйвера, когда дисплей моргает, обычно он на 1 секунду тухнет и врубается а тут тухнет и с концами. Никакие там ALT+F4/CTLR+ALT+DEL не работают. Приходиться делать хард-ресет компа и все ок становиться. После того как случилась впервые эта штука, я из под безопасного режима с DDU переставил драйвера и случилась такая же штука. И вот с этим крайним хотфиксом то же самое вышло. Еще раз скажу я без понятия что там за черные экраны, может там это как то иначе работает. Но вот у меня так. После этого впрочем никаких траблов в играх/рабочем софте и работе нету. Только при установке самого драйвера :dontknow:

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Kullerok: 02.03.2025 14:31 Пока я ещё не купил своего блеквелела. Но могу сказать что два последних драйвера после установки тупо черный экран но на фоне всё работало. Приходилось ребутать комп. Сегодня обновил на свежий драйвер всё ок.
Вот это я понимаю совпадение с разницей в пару минут :laugh:
Или у меня диссоциативное расстройство личности и я написал дважды с разных аккаунтов ))
Vader
Member

Повідомлення

Ну вот,проблемы сугубо индивидуальные.и не у всех.Проблема есть,так что теперь?идите на красные,там свои приколы.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 14:41 користувачем Vader, всього редагувалось 1 раз.
vandroiy
Junior

Повідомлення

Vader: 02.03.2025 14:22 Добре,в чому секрет,чого в мене нема чорних екранів?вінда не чиста,купа різного софту на компі,ігр,і ТД.Чому?Навіщо мені форум нвідіі,я за себе кажу.А цей товариш,шось пише на адресу людей,в кого нема траблів..мол набіжуть якийсь бізнесмени і будуть казати,що в них все добре..До чого це?
Це каже про те, що проблем з картами Nvidia і софтом до них купа і якщо вам пощастило не вляпатись з цим це скоріш за все добрий знак для вас. Є відчуття що Nvidia просто болт забила на QA свого софта та і свого ж заліза. Типу випустимо як є і будемо вирішувати проблеми по факту. Але заперечувати наявність проблем з Nvidia загалом (у тих у кого вони дійсно є) це може найулюбленіша справа місцевих (і не тільки) форумчан. Це не в ваш конкретно огород камінь, це взагалі.
Vader
Member

Повідомлення

vandroiy
Так я кажу за себе,я в курсах проблем..А мені тут за бізнесменів говорять..Ось і все. :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

спойлер
Щось не видно щоб було цитування нікнейму Vader.. та не може такого бути :eek:
Зображення
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Тобі пошукати ,де ти таке саме писав?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

значить не досвідос :facepalm:
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
:apes: ї
Nekros
Member

Повідомлення

Earanak: 02.03.2025 14:37 Я не вникал в суть проблемы. И что значит черный экран и как это работает. Но у меня на Win11 23H2 и 4090 на крайних двух версиях драйвера такая штука... После установки драйвера комп не зависает, но оба экрана чёрные и мышки не видно. Это происходит во время установки нового драйвера, когда дисплей моргает, обычно он на 1 секунду тухнет и врубается а тут тухнет и с концами. Никакие там ALT+F4/CTLR+ALT+DEL не работают. Приходиться делать хард-ресет компа и все ок становиться. После того как случилась впервые эта штука, я из под безопасного режима с DDU переставил драйвера и случилась такая же штука. И вот с этим крайним хотфиксом то же самое вышло. Еще раз скажу я без понятия что там за черные экраны, может там это как то иначе работает. Но вот у меня так. После этого впрочем никаких траблов в играх/рабочем софте и работе нету. Только при установке самого драйвера :dontknow:

Kullerok: 02.03.2025 14:31 Пока я ещё не купил своего блеквелела. Но могу сказать что два последних драйвера после установки тупо черный экран но на фоне всё работало. Приходилось ребутать комп. Сегодня обновил на свежий драйвер всё ок.
Или у меня диссоциативное расстройство личности и я написал дважды с разных аккаунтов ))
У мене було щось подібне у 2023р коли я купив 4070ti. При включеному rebar у біосі у мене проскакували чорні блимаючи єкрани з шахматкою та без у браузері хром та усіх браузерах на хроміумі. Якщо відключити rebar то було все ок. В іграх та іншому софті не було жодних проблем.
Потім десь майже через рік само пройшло. Або драйверами пофіксили, або апдейтами вінди
Earanak
Member

Повідомлення

Nekros, это вообще не похоже на проблему описанною мною и Kuller-ком.
Проблема у нас всплывает только во время установки драйвера.
И она лишь раз возникает при установке, после перезагрузки компа - все ок.
Никаких там блыманий, шахматных артефактов и браузеров.
alextampa
Member

Повідомлення

Earanak: 02.03.2025 15:17 Nekros, это вообще не похоже на проблему описанною мною и Kuller-ком.
Проблема у нас всплывает только во время установки драйвера.
И она лишь раз возникает при установке, после перезагрузки компа - все ок.
Никаких там блыманий, шахматных артефактов и браузеров.
У мене теж саме було на ноуті Асус з 4060. Чорний екран виникав саме при встановленні драйвера на відяху і лікувався тільки перезапуском вінди. Якісь програмні проблеми виходить у зелених :-/
vmsolver
Member

Повідомлення

stoned: 02.03.2025 13:06
vmsolver: 02.03.2025 12:04которая где-то там, что-то там на старте
Запишусь в міські божевільні й буду розповідати про релізну 2080Ti, котра збирає пил на полиці опісля чотирьох реболлів Мікрону. :laugh:
Нет, в городские сумасшедшие записываем тех, кто карт таких не имел, но всё ещё помнит как что-то когда-то было не так.
Вас, как обладателя (но странно, что не обменявшего брак) запишем в ветераны! :beer:
Sashr
Member

Повідомлення

Earanak: 02.03.2025 14:37 Я не вникал в суть проблемы. И что значит черный экран и как это работает. Но у меня на Win11 23H2 и 4090 на крайних двух версиях драйвера такая штука... После установки драйвера комп не зависает, но оба экрана чёрные и мышки не видно. Это происходит во время установки нового драйвера, когда дисплей моргает, обычно он на 1 секунду тухнет и врубается а тут тухнет и с концами. Никакие там ALT+F4/CTLR+ALT+DEL не работают. Приходиться делать хард-ресет компа и все ок становиться. После того как случилась впервые эта штука, я из под безопасного режима с DDU переставил драйвера и случилась такая же штука. И вот с этим крайним хотфиксом то же самое вышло. Еще раз скажу я без понятия что там за черные экраны, может там это как то иначе работает. Но вот у меня так. После этого впрочем никаких траблов в играх/рабочем софте и работе нету. Только при установке самого драйвера :dontknow:

В мене 4080 і нещодавно чорний екран став зявляться при виході Lock Screen, при якому гасне дисплей. Тобто, копютер залишаєтсья увімкнений, але дисплей вимикається для економії енергії. Раніше було достатньо поворушити мишку, щоб увімкнути дисплей і побачити lock screen. Зараз ж дисплей вмикається, але з чорним дисплеєм. Лише reset допомагає. Подивлюсь, як воно з цим hot fix.
AssayMAS
Member

Повідомлення

версия 472.47 карта на gt1030 тоже страдает черными экранами на минуту полторы после логина в винду но монитор на переходнике hdmi -> d-sub
Lekrs
Member

Повідомлення

Тільки раз при включені зловив чорний екран. А ось включатись мон після виключення при бездіяльності не завжди хоче.
Відповісти