Сходіть на форум Nvidia в топіки по драйверам... Майже все що там пишуть це чорні екрани при запуску ПК (тема дуже стара ще з часів появи прошивки з ReBAR ніхто її здається виправляти і не збирається), чорні екрани в іграх, вильоти ігор при використанні "божєственного" FG або MFG, БСОДи IRQL is less or equal (в мене теж до речі вони були за останній місяцьVader: ↑ 02.03.2025 13:55 Видите ли,ваши проблемы,не означает,что это проблемы у всех.У меня например ,никаких проблем,и почему вы ищите проблему только в видеокарте?или софте от нвидииа?Не допускает ли вы,что у вас траблы с чем то другим?
Вінда чиста, перевстановлена з нуля при заміні ВК. Видаляю дрова Nvidia, ставлю карту від червоних і їх "криві" дрова і комп просто літає. Ні БСОДів, ні чорних екранів, ні мерехтіння підсвітки. Все чотко і так як повинно бути. Воно просто працює
Шо саме цікаве, якщо відкотити прошивку на відеокарті до впровадження ReBAR то проблем теж немає
Загалом за останній місяць я зрозумів що якщо у мене виникає якась проблема з ПК, то винуватцем цієї проблеми скоріш за все є Nvidia.
В мене теж проблем ніяких не було... поки RTX3090 не вставив в ПК замість RX6900XT