Nvidia продовжила усувати проблеми з чорним екраном у драйвері GeForce 572.65 Hotfix

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Nvidia продовжила усувати проблеми з чорним екраном у драйвері GeForce 572.65 Hotfix
Чомусь в мене зникло бажання навіть в майбутньому придбати Блеквелл з вторинного ринку, такі складнощі на порожньому місці. Шанс для АМД з рдна4 зайняти ласий шмат сегменту відеокарт.
vmsolver
Member

Повідомлення

Не нагнетайте, обычные детские болезни нового поколения, это не хорошо, но не катастрофично, через пару лет, когда Блеквелл будет актуален на вторичке, о них забудут, кроме разве что городских сумасшедших, которые до сих пор помнят про память Хьюникс, которая где-то там, что-то там на старте.
Хорошо бы, если у РДНА4 не будет детских болезней, но посмотрим.
dead_rat
Member

Повідомлення

vmsolver
Смішно, коли фанати гонять на АМД, а в самих ну ровно те ж саме якщо не гірше. :laugh:
Ruslan Kott
Junior

Повідомлення

А почему вы говорите только за новые видюхи если в старых тоже есть такие проблемы?
В разных местах видел новости и комментарии о том что проблема с новыми драйверами затрагивает даже ртх 30хх
То есть скорее всего проблема новых видюх не в том что они сами по себе кривые а в том что вышли в неудачное время
Возможно зелёные накосячили из за введения нового длсс и нового общего приложения
Nouriel
Member

Повідомлення

так так так а мені в минулій новині про фікс писали шо нвідія швидко фіксить проблеми, а воно шось не дуже фкситься
перехожу на амд там хоть проблем з дровами немає :)
vmsolver
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.03.2025 12:08Смішно, коли фанати гонять на АМД, а в самих ну ровно те ж саме якщо не гірше.
Да там сплошное обнять и плакать ))
Ruslan Kott: 02.03.2025 12:20проблема новых видюх ... в том что вышли в неудачное время
Да, забыли у гадалки спросить про удачное время :lol:
stoned
Member

Повідомлення

stoned: 30.01.2025 19:03 High+PT+DLSS:Q [Transformer]
566.36:
1280x720
Зображення
3440x1440
Зображення
572.16:
1280x720
Зображення
3440x1440
Зображення
572.65:
1280x720
Зображення
3440x1440
Зображення

vmsolver: 02.03.2025 12:04которая где-то там, что-то там на старте
Запишусь в міські божевільні й буду розповідати про релізну 2080Ti, котра збирає пил на полиці опісля чотирьох реболлів Мікрону. :laugh:
vandroiy
Junior

Повідомлення

Не пофіксили ніфіга. TUF RTX3090 почала страждати (точніше я почав страждати :D ) від чорних екранів по Display Port відразу після встановлення 572.16. Відкат назад на грудневий драйвер не допомагає. В 9 із 10 загрузок я дивлюсь на чорний екран при запуску ПК. Зображення зʼявляється тільки коли вінда запустилась. При цьому тепер і в іграх просто час від часу трапляється чорний екран, допомагає виключити/включити монітор. Грьобана Нвідіа :mad: 10 років просидів на АМД ну вот взагалі жодних критичних проблем не було, а тут просто задніца якась. Я за цей місяць по суті більше часу провів в сейф моді Вінди відкатуючи, перевстановлюючи дрова ніж в іграх.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

І це постійно червоних називали рукожопами.
Дуже "розумна" програма nvidia app сама оновила драйвери без мого відома і що думаєте? При роботі через зовнішній дисплей я маю чорні екрани :rip: . Відкотився на післяноворічний драйвер і все ок.
Рукожопи :facepalm:

Відправлено через 2 хвилини :
stoned
Це все успішні "бізнесмени", у яких нічого ніколи не ламається - значить все добре, а хто пише про проблеми - балабол. Не зважайте на таких.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 13:53 користувачем AntonyKandaurov, всього редагувалось 1 раз.
Vader
Member

Повідомлення

vandroiy
Видите ли,ваши проблемы,не означает,что это проблемы у всех.У меня например ,никаких проблем,и почему вы ищите проблему только в видеокарте?или софте от нвидииа?Не допускает ли вы,что у вас траблы с чем то другим?

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
AntonyKandaurov
Конечно,ни кто ж не знает,что ты там себе на комп понакачивал,что у тебя проблемы.. :lol:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Цікаво, яку заспівають "бєзпраблємщікі" коли у них щось працювати не буде? :think:

Відправлено через 40 секунд:
Vader
Що можна "понакачувати"? Драйвер через nvidia app?
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Как как,как всегда,путем решения и устранения,ожидание фиксов и тд..А что?

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
AntonyKandaurov
Откатился назад,не умер?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Vader
Спочатку зламали ртх50 - тепер і до ртх30 добралися, фіксєри.

Нє, але пісня про криві драйвера червоних від зелених вже не актуальна. Самі такі ж рукожопи стали.
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 02.03.2025 13:58 Vader
Спочатку зламали ртх50 - тепер і до ртх30 добралися, фіксєри
У тебя есть 50?У меня ничего не сломали ;) А да,у тебя есть 3050,2в одном :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Vader
А, це той що знову сталкерить мене. Відчепися,я не буду з тобою.
unique-neon
Member

Повідомлення

vandroiy: 02.03.2025 13:28При цьому тепер і в іграх просто час від часу трапляється чорний екран, допомагає виключити/включити монітор.
Можливо допоможе, давно намахався з цим на 40-й серії. Проблема була з DSC+VRR. Найпростіший фікс був або відключити VRR, або обмежити fps до 116 (це мабуть індивідуальне значення) для 4к. Були і складніші фікси, знайти ще кращий кабель ніж поточний, чи гратись з таймінгами в CRU.

А, іще варіант надійний як швейцарський годинник був - монітор до інтеграшки підключати, і по фпс просадок не було і VRR з усіма FPS'ми.

Ну але проблема була, що на кілька секунд періодично з'являється чорний екран, то не було нон-стоп.
Востаннє редагувалось 02.03.2025 14:07 користувачем unique-neon, всього редагувалось 2 разів.
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Хто Цей?Того забанили,за таких як Ти,я замість нього ;) Не пиши,чушь,і до тебе не будуть мати діло.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

господи боже, та відчепися ти вже від мене, звідки стільки ненависті?
Vader
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Нема до тебе,ніякої ненависті,100 років ти треба комусь.Рішай питання своїх чорних екранів,і говори за себе,а не за всіх.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Vader
Ти хоч читаєш? Я написав конкретно за себе, де я в цій темі пишу що проблеми у всіх?
Якщо людина нікому не потрібна - з нею не спілкуються, один ти бігаєш за мною по темах і намагаєшься мені щось довести. Тобі не здається це дивним?
Відповісти