Monster Hunter Wilds показала рекордний онлайн, але гравці засмучені огидною оптимізацією

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Monster Hunter Wilds показала рекордний онлайн, але гравці засмучені огидною оптимізацією
Оптимизация уровня Вуконга а графон...
А что с графоном то случилось, игру покусал PlayStation 4 что ли ))
Хотя мейби я зажрался уже с этими всеми АААА-играми :dontknow:
Dragons Dogma 2 как то поинтереснее выглядела на этом движке, IMHO.
kairo
Member

Рік тільки почався, а MH Wilds вже готова претендувати на найгірше оптимізовану гру року.
Lekrs
Member

Не дивно, результату сучасного геймдеву потрібно дати час для грабильності в більшості випадків. Поки оптимізують, будуть знижечки. Не розумію нетерплячок, які беруть гру на релізі за фулл прайс.
IronWithin
Member

У цієї серії ігор традиція випускати, майже робочі, жахливі з вигляду, «дуже цікаві» проєкти. Приклад геймдевелоперів котрі не вчаться, не виправляють помилки, і яким впринципі плювати на гравців, свою роботу, амбіції. Онлайни рекордні, а отже роблять все «вірно».
Vlaad13
Member

задумка суперкласна, бойвка суперкласна, грінд чудовий та виправданний
але графон ну дуже на любителя
ціну в 2000 гривень теж не кожен може собі дозволити
kairo
Member

IronWithin: 01.03.2025 14:03 У цієї серії ігор традиція випускати, майже робочі, жахливі з вигляду, «дуже цікаві» проєкти. Приклад геймдевелоперів котрі не вчаться, не виправляють помилки, і яким впринципі плювати на гравців, свою роботу, амбіції. Онлайни рекордні, а отже роблять все «вірно».
В даному випадку, як часто буває у японців, для них головне, це геймплей, а візуал та оптимізація на другому місці.
Zealoth
Member

Так она тут не на втором месте, ее просто нет.
kairo
Member

Zealoth: 01.03.2025 14:31 Так она тут не на втором месте, ее просто нет.
При цьому гра шалено популярна. Що говорити, якщо Елден, який банально не здатний більше ніж 60 ФПС видати, продався майже на 30 млн копій.
Rhizone
Member

Подивився відео ДФ про оптимізон і це повний атас. Яким чином у гри такі рекордні показники мені не зрозуміло :gigi:
Невже вона така цікава геймплейно?
Hotspur
Member

Rhizone: 01.03.2025 14:49Невже вона така цікава геймплейно?
ні. грінд про грінд ради грінду. в таке тільки азіати грають
maxafon
Member

огидна гра, якась блювота
Vlaad13
Member

Hotspur: 01.03.2025 15:05
Rhizone: 01.03.2025 14:49Невже вона така цікава геймплейно?
ні. грінд про грінд ради грінду. в таке тільки азіати грають
як же добре що в усіх інших іграх не треба заробляти валюту та відкривати нову зброю(а в гонках - машини)
так же класно коли тобі все відразу безкоштовно дають :lol:
Zealoth
Member

kairo: 01.03.2025 14:38
Zealoth: 01.03.2025 14:31 Так она тут не на втором месте, ее просто нет.
При цьому гра шалено популярна. Що говорити, якщо Елден, який банально не здатний більше ніж 60 ФПС видати, продався майже на 30 млн копій.
Я не отрицаю ее успешного запуска, но настолько класть на техническое состояние это для меня за гранью. Вон, у нинки на свиче выходила какая то очередная игра про покемонов, которая была ужасна и технически и графически, даже на фоне самых плохих релизов и все равно продалась. А на счет Елдена, когда год назад проходил, хоть и пришлось ставить мод на анлок фпс и широкий монитор, но вне этого игра работала стабильно и приемлемо, и довольно часто выдавала красивые кадры за счет работы художников. В МХ, в голой страшной пустыне просадка при элементарном повороте камеры, это не нормально. И разработчики вместе с издателем не могли об этом не знать, они просто на это забили. Видать ставка на азиатских игроков, которые в любом состоянии будут это потреблять, Обитель Зла они себе почему то не позволяют в таком состоянии выпускать.
Earanak
Member

Zealoth: 01.03.2025 15:38В МХ, в голой страшной пустыне просадка при элементарном повороте камеры, это не нормально. И разработчики вместе с издателем не могли об этом не знать, они просто на это забили.
Говорят что они до релиза игры выпустили Бенчмарк, который работает якобы ощутимо лучше чем релизная версия игры.

Сам не проверял ! Так что может это вброс от нытиков с GTX 1050...
Nemo4k
Member

Як дістали розробники відеокар який вже часпоколінь стають на старі граблі вічно азабувають завести оптимізацію нічому вони так і ненавчились.
kairo
Member

Звісно, технічний стан MHW — це повний треш. Щодо «Елдена», я обожнюю соулс-ігри, але всі проєкти FromSoftware технічно коряві. Візуально їх рятує лише прекрасна робота художників. Ну, типу, FromSoftware, ви продали 96 мільйонів копій своїх ігор(і це лише соулси) — невже не можна інвестувати трохи грошей у візуал і стабільний фреймрейт? Але це японці, у них свій шлях.
Последний раз редактировалось kairo 01.03.2025 16:47, всего редактировалось 1 раз.
Earanak
Member

Zealoth, kairo
Ну у Элдена хоть и ограниченный фреймрейт, но оптимизация то неплохая :-/
Я все DLC прошел с отключениями света, потому что он жрал мало проца и видяхи, на максималках.

1440p/Максималки, с отключенным RT - https://i.imgur.com/zkO9T0s.jpg
1440p/Максималки, с включенным RT - https://i.imgur.com/lI3ftS2.jpg
Ну тип не знаю, 90вт с 4090 на максималках в 1440p с рейтрейсингом кайф же. Я с 100% заряда 2000Wh станции до 10% играл 6-7 часов. Конечно с пониженной яркостью монитора и в 60гц, и все же. А тут запускаешь какую нить Gothic 1 Remake на UE5 и там в 60FPS у тебя комп 750вт с розетки тянет, как 2+ элден ринга :laugh: Ну да. Можно анлокнуть FPS, но лишиться онлайна. Либо юзать Lossless Scaling что бы разогнать фреймрейт (хоть и остаться с прежним инпутлагом).
Последний раз редактировалось Earanak 01.03.2025 16:51, всего редактировалось 4 раза.
VladimirV
Member

Чим це відрізняється від попередніх серій МН крім того що жере більше ресурсів
Hotspur
Member

VladimirV: 01.03.2025 16:46 Чим це відрізняється від попередніх серій МН крім того що жере більше ресурсів
думаю нічим :D
VirusikZloy
Member

А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душка :insane: и за это 2к жесть
Ответить