Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Focus Sam2 от це би хотів по закінченню війни, можливо хтось має розкажіть як він?
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 26.02.2025 16:26от це би хотів по закінченню війни
пан великий оптиміст я так бачу
wow_w
Member

Повідомлення

Купувати потрібно зараз, поки є шанс проїхатись, коли не знаєш, що буде завтра і не можеш нічого планувати потрібно задовільняти свої потреби зараз. Я якраз купив вел під час війни, хоча до того їздив останній раз ще в дитинстві, тобто більше 30 років тому.
Hotspur
Member

Повідомлення

_VlaD_: 26.02.2025 16:04Коли за справу візьметься ДБР, то будуть приходити додому, вибивати двері та витягати з-під ліжка за ноги.
різниця між клоуном на форумі і працівником дбр в тому що 2 знає що це все довго і не гарантовано. для початку треба відкрити справу а потім ще і отримати право на обшук. це тільки у клоунів все просто і автоматично робиться
Filabatya
Member

Повідомлення

https://pinion.eu/en/
але майбутне звичано за цим, дерейлер той ланс то лишне
планетарки з на ремні теж сподобались хоча відчуття дивне
alexandrbublik
Junior

Повідомлення

Filabatya: 26.02.2025 16:26 Focus Sam2 от це би хотів по закінченню війни, можливо хтось має розкажіть як він?
Конкретно за фокус не скажу, але я тиждень катався на двоподвісі Giant Trance - електричка для трейлу. Іграшка за 6к долларів для чистого щастя)) Відчуття неймовірні особливо на коблевській трасі.
А цей фокус, він прям вимагає гір і агресії. Я так розумію він для фрірайду або даунхілу. Віглядає просто супер.
Hotspur
Member

Повідомлення

alexandrbublik: 26.02.2025 17:21 Я так розумію він для фрірайду або даунхілу. Віглядає просто супер.
ні. він ні те ні те

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
https://elitebike.ua/elektrovelosiped-f ... milk-brown

ендуро напевно, можливо трішки агресивне. 170 це зараз точно не даунхіл
Filabatya
Member

Повідомлення

https://www.bike24.com/p2703579.html
6.0 дивився огляд, ухх на всі випадки життя(крім тцк), але і Сема би стало
alexandrbublik
вже як вживаний мт-07 :gigi:
спойлер
дерева скажені
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 26.02.2025 17:356.0 дивився огляд, ухх на всі випадки життя(крім тцк), але і Сема би стало
він трошки перебір якщо гір немає
mumu
Member

Повідомлення

rembomen: 24.02.2025 11:3630км в обидві сторони. Дорога різна - брущатка, трошки піску, асфальт, круті підйоми та спуски.
я би крос-кантрі електровелік з асістом дивився(не мотор колесо). з ним і крутити веселіше, і коли настрою не буде або втома після роботи, буде значно комфортніше.
типу https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... Uv5bI.html
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu: 27.02.2025 18:41я би крос-кантрі електровелік з асістом дивився(не мотор колесо). з ним і крутити веселіше, і коли настрою не буде або втома після роботи, буде значно комфортніше.
так. тільки шось більш брендове типу куба
_VlaD_
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.02.2025 16:48різниця між клоуном на форумі і працівником дбр в тому що 2 знає що це все довго і не гарантовано. для початку треба відкрити справу а потім ще і отримати право на обшук. це тільки у клоунів все просто і автоматично робиться
Я так думаю, що в умовах війни процедуру можна трошки спростити. Коли відкривається справа - ти вже в учебці. Коли отримують право на обшук - ти вже на нулі. Ну а оспорювати у суді ти це будеш після перемоги коли/якщо повернешся додому.
nutman
Member

Повідомлення

Господа, купил себе карбоновый руль, чем был очень доволен, пока не узнал, что на него опасно крепить рожки - может лопнуть. Пытаюсь найти металлические вставки по бокам в руль для усиления оного, но найти такого никак не могу - везде тычут косметические затычки, но никак не такие, как я ищу. Сталкивался кто-то? Думаю пробовать д18 трубу купить, буду тесать, если не влезет (а если маленькая будет, то проблему будет не понятно как решить)
Вот такое есть где-то за бугром в цену крыла самолета
спойлер
https://www.syntace.com/en_GB/shop/hand ... -plugs-0-8
На али есть такое, но я не уверен, что оно будет исполнять необходимую функцию
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... 21%211%210
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 28.02.2025 12:16Господа, купил себе карбоновый руль, чем был очень доволен, пока не узнал, что на него опасно крепить рожки - может лопнуть.
манетки і гальма також обережно
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.02.2025 13:30
nutman: 28.02.2025 12:16Господа, купил себе карбоновый руль, чем был очень доволен, пока не узнал, что на него опасно крепить рожки - может лопнуть.
манетки і гальма також обережно
Я их вообще не зажимаю сильно, какой смысл. Так, просто, чтоб держались. А рожки приходится, иначе прокрутятся при давлении
waryag
Member

Повідомлення

nutman: 28.02.2025 12:16Думаю пробовать д18 трубу купить, буду тесать, если не влезет (а если маленькая будет, то проблему будет не понятно как решить)
Да все там понятно: от изоленты до эпоксидки. Но лучше пойти к токарю и выточить под плотную посадку.
Но неужели экономия веса (которая уменьшится вставками)стоит риска? не знаю как себя поведет карбон под сложными нагрузками.
nutman
Member

Повідомлення

waryag: 28.02.2025 15:13
nutman: 28.02.2025 12:16Думаю пробовать д18 трубу купить, буду тесать, если не влезет (а если маленькая будет, то проблему будет не понятно как решить)
Да все там понятно: от изоленты до эпоксидки. Но лучше пойти к токарю и выточить под плотную посадку.
Но неужели экономия веса (которая уменьшится вставками)стоит риска? не знаю как себя поведет карбон под сложными нагрузками.
Да я купил не потому, что карбон, а потому, что форма мне подходит
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 21%211%210
Был бы алюминиевый такой, взял бы не раздумывая. Ну, я думаю, что не надо говорить, что купил я его не на али и не за такие деньги, я адекватный. Наверное, поищу токаря у себя в селе
Max
Junior

Повідомлення

З китайським карбоном треба бути в 2 рази обережніше.
nutman
Member

Повідомлення

Max: 28.02.2025 15:29 З китайським карбоном треба бути в 2 рази обережніше.
Cлышал такое мнение. Говорят, это не ноу нейм, а фирма. Так-то большинство вещей в мире китайские, даже супер именитые бренды
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman: 28.02.2025 15:56
Max: 28.02.2025 15:29 З китайським карбоном треба бути в 2 рази обережніше.
Cлышал такое мнение. Говорят, это не ноу нейм, а фирма. Так-то большинство вещей в мире китайские, даже супер именитые бренды
Різниця в контролі якості, я бачив як люди просто руками ломали китайські дешман рулі.

Суть карбонового руля не зрозуміла взагалі. Він на 50-100 грам легший, але дорогий і геморойний. Гірше лише цільні карбонові руль-винос в шоссерів.
Відповісти