Драйвер GeForce 572.60 WHQL усуває чорний екран на відеокартах GeForce RTX 50-ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.02.2025 00:18більше цікавить звідки ти знаєш, як працює длсс, якщо не можеш його потестити
Брал у друга 32"/1080P Моник с видяхой что бы протестить клятый DLSS B-)
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.02.2025 00:18
Skiff93: 27.02.2025 23:53 Зробіть ще патч, що ROP повертає.
Хуанг думав, що хом'яки не помітять.
Більшість фанатів інвіде, не знають взагалі про GPU-Z і моніторинг і грають на авто налаштуваннях. А ще з робочих задач тільки раз в рік блокнот юзають. З народження тільки зелені карти купували, але знають, що в АМуДе криві дрова. Думають, що DLSS - магія і з 540p їм ідеальну картинку в 2к видасть і трассіровОЧКА на всіх червоних картах ФеПеСи до 0 просаджує.
тоооовстееезнооо, молодець, але ок я готовий.
про знання більшості "фанатів інвіде" та про авто налаштування без коментарів, скука. але от краще скажи, чому якщо прибрати настільки непотрібні амдшним користувачам буст з рт і фср4 в новому поколінні карт червоних, то 9070хт перетворюється в недо 9700хтх з меншим врамом? настільки непотрібна річ ці ваші рт і фср4, що це єдиний їх тейк наздогнати нвідію, їх селпоінт, але як то кажуть "AMD never misses an opportunity to miss an opportunity", тому все що вона зможе -50 баксів від 5070ti і її 10% долі ринку, перетворяться на 5%. :shuffle:
прикинь, длсс краще за натив, в чому питання? більше цікавить звідки ти знаєш, як працює длсс, якщо не можеш його потестити, але от добре, дивись:
Ну 5080 - все ясно. :laugh:
Нелох, нехом'як. Як там з блоками растеоизації? Всі насипали?
А ще Ванга, все знає про 9070.
DLSS - це відразу 3 чи 4 технології.
DLAA - норм згладжування.
Але навряд ти в курсі, маркетологи запутали.
Нецікавий фанатик - дайте наступного.

Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
ObRsPnVaDeR: 28.02.2025 00:01
Skiff93: 27.02.2025 23:53 Зробіть ще патч, що ROP повертає.
Хуанг думав, що хом'яки не помітять.
Більшість фанатів інвіде, не знають взагалі про GPU-Z і моніторинг і грають на авто налаштуваннях. А ще з робочих задач тільки раз в рік блокнот юзають. З народження тільки зелені карти купували, але знають, що в АМуДе криві дрова. Думають, що DLSS - магія і з 540p їм ідеальну картинку в 2к видасть і трассіровОЧКА на всіх червоних картах ФеПеСи до 0 просаджує.
:lol: Еще один..А ну покаж карту с урезанным роп!А все остальное ты правильно написал :laugh:
А хуанг,мог и не знать.. :gigi: Там настолько мизер брака пошел,что до сих пор ищут владельцев карт, у которых роп порезан :lol: Ни одного обзора с картой в стенде..только на словах..типа есть,а где не знаю..но сказали,что есть :lol:
Теперь,надеюсь на чудо от красных!

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
AntonyKandaurov: 27.02.2025 23:25 ObRsPnVaDeR
Ти ще за балабола не вибачився, аргумент.
Нет уж балабол..Я извинюсь,когда ты мне пруф покажешь,а не свои домыслы.. ;)А ты его не покажешь! Балабол :baby:
А ти взагалі розумієш як це працює?
Навряд. Тиких карт цілі партії. Це брак фотошаблону. Помічений і навмисно прихований.
Я взагалі не про те... Але зелені фанатики, такі фанатики... :facepalm:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.02.2025 00:44
Enjthesilence: 28.02.2025 00:18

тоооовстееезнооо, молодець, але ок я готовий.
про знання більшості "фанатів інвіде" та про авто налаштування без коментарів, скука. але от краще скажи, чому якщо прибрати настільки непотрібні амдшним користувачам буст з рт і фср4 в новому поколінні карт червоних, то 9070хт перетворюється в недо 9700хтх з меншим врамом? настільки непотрібна річ ці ваші рт і фср4, що це єдиний їх тейк наздогнати нвідію, їх селпоінт, але як то кажуть "AMD never misses an opportunity to miss an opportunity", тому все що вона зможе -50 баксів від 5070ti і її 10% долі ринку, перетворяться на 5%. :shuffle:
прикинь, длсс краще за натив, в чому питання? більше цікавить звідки ти знаєш, як працює длсс, якщо не можеш його потестити, але от добре, дивись:
мені не важко, але хіба я тебе образив чи що? звідки такий негатив?)
Так, ропси всі, перевірив.
Мова йде про апскейлер, фг мене не цікавить. Знову таки, читай УВАЖНО, ДЛСС4 трансормер з пресетом ПЕРФОМАНС (не кваліті навіть) дає краще зображення за нативний ТАА, з чим ти можеш ознайомитись по цим 2 відео, нажаль іншого варіанту в тебе нема. ДЛАА - також чудовий варіант, знову таки особливо з останнім пресетом, але то історія інша.
А що треба знати про 9070хт? якщо бенчмарки 9070хт вже є. Ну дивись якщо коротко, трохи не дотягує до 7900xtх, в рт краще на 15%. Єдина загадка - це непотрібний тобі ФСР4, на мою некомпетентну думку він в кращому випадку покаже рівень длсс3, ще з цікавого що фср4 з тою ж 7900хтх працювати не буде, о як зручно. То що ж мене має здивувати в цих картах? Ти конструктиву якогось напиши, можливо я щось упустив.
От дивись в мене платформа ам4 з моменту її виходу на якій я змінив 3 процесора, то який же я хейтер амд? райзен - топ процесори, без питань для ігор - супер варіант, змогли зробити гарний продукт і зайняли в своєму сегменті велику частку ринку, а от чому відділ радеон робить одне й те саме кожне покоління гпу, намагається наздогнати технології зелених не пропонуючи жодної своєї (зможеш назвати хочаб одну таку за останні 15 років?), чому з 30% за декілька років їх доля ринку вже 10%? радеон хоче максимального прибутку тут і зараз, замість того щоб збільшувати долю на ринку, яка в майбутньому дасть більше бабла.
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.02.2025 00:54
Skiff93: 28.02.2025 00:44
Мова йде про апскейлер, фг мене не цікавить. Знову таки, читай УВАЖНО, ДЛСС4 трансормер модел з пресетом ПЕРФОМАНС (не кваліті навіть) дає краще зображення за нативний ТАА, з чим ти можеш ознайомитись по цим 2 відео, нажаль іншого варіанту в тебе нема. ДЛАА - також чудовий варіант, знову таки особливо з останнім пресетом, але то історія інша.
А що треба знати про 9070хт? якщо бенчмарки 9070хт вже є. Ну дивись якщо коротко, трохи не дотягує до 9700хтх, в рт краще на 15%. Єдина загадка - це непотрібний тобі ФСР4, на мою некомпетентну думку він в кращому випадку покаже рівень длсс3, ще з цікавого що фср4 з тою ж 9700хтх працювати не буде, о як зручно. То що ж мене має здивувати в цих картах? Ти конструктиву якогось напиши, можливо я щось упустив.
Я один не чув про 9700хтх?
ДЛСС4 - це що по твоєму? Я не зрозумів.
Ну в я про апскейлер, але ніяка нейронка не зробить його кращим за натив, як не крути. І окремо чисто апскейл не увімкнеш (як з FSR).
Поки про 9070 немає, що говорити, ні цін, ні нормальних незалежних тестів немає.
Я взагалі те в сарккстичній формі написав.
Не маю негативу до адекватних людей.
Мир :beer:
Але оці лажання Nvidia трохи смішать
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.02.2025 01:05
Enjthesilence: 28.02.2025 00:54

Мова йде про апскейлер, фг мене не цікавить. Знову таки, читай УВАЖНО, ДЛСС4 трансормер модел з пресетом ПЕРФОМАНС (не кваліті навіть) дає краще зображення за нативний ТАА, з чим ти можеш ознайомитись по цим 2 відео, нажаль іншого варіанту в тебе нема. ДЛАА - також чудовий варіант, знову таки особливо з останнім пресетом, але то історія інша.
А що треба знати про 9070хт? якщо бенчмарки 9070хт вже є. Ну дивись якщо коротко, трохи не дотягує до 9700хтх, в рт краще на 15%. Єдина загадка - це непотрібний тобі ФСР4, на мою некомпетентну думку він в кращому випадку покаже рівень длсс3, ще з цікавого що фср4 з тою ж 9700хтх працювати не буде, о як зручно. То що ж мене має здивувати в цих картах? Ти конструктиву якогось напиши, можливо я щось упустив.
Ну в я про апскейлер, але ніяка нейронка не зробить його кращим за натив, як не крути. І окремо чисто апскейл не увімкнеш (як з FSR).
Поки про 9070 немає, що говорити, ні цін, ні нормальних незалежних тестів немає.
Ну от звідки ти можеш знати, що нейронка може зробити? Ти ж окрім відео не можеш затестити ДЛСС, невже в тебе проблеми з очима чи зі слухом? чи ти маєш сумніви в компетентності цього каналу? навіть з шакальною компресією ютуба чудово можна помітити, що натив в деяких випадках зливає найгіршому пресету длсс4. подумай про це. вся графіка в іграх - це костилі, хитрощі і вбогий ТАА один з найгірших і часто застосованих.
лажання нвідії я не заперечую, вірю що в когось є трабли з драйверами, ропами і шнурками, які плавляться. те що це перебільшено, думаю що в певній мірі - так. як би все було настільки критично, як малюють це 100% відзивна компанія. а й до речі з ропсам ти можеш замінити карту (якщо буде нащо міняти звісно)
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.02.2025 01:13
Skiff93: 28.02.2025 01:05

Ну от звідки ти можеш знати, що нейронка може зробити? Ти ж окрім відео не можеш затестити ДЛСС, невже в тебе проблеми з очима чи зі слухом? чи ти маєш сумніви в компетентності цього каналу? навіть з шакальною компресією ютуба чудово можна помітити, що натив в деяких випадках зливає найгіршому пресету длсс4. подумай про це. вся графіка в іграх - це костилі, хитрощі і вбогий ТАА один з найгірших і часто застосованих.
лажання нвідії я не заперечую, вірю що в когось є трабли з драйверами, ропами і шнурками, які плавляться. те що це перебільшено, думаю що в певній мірі - так. як би все було настільки критично, як малюють це 100% відзивна компанія. а й до речі з ропсам ти можеш замінити карту (якщо буде нащо міняти звісно)
Ніяка нейронка не зробить картинку краще нативу (мова суто про апскейл), який на Nvidia окремо не увімкнути взагалі.
Це просто неможливо.
daesz
Member

Повідомлення

Проблему із тим що таскбар зникає із включеним оверлеєм виправили чи можна скіпати і ждати ще 2 місяці на наступний двайвер в надії що там виправлять?
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.02.2025 01:50 Ніяка нейронка не зробить картинку краще нативу (мова суто про апскейл), який на Nvidia окремо не увімкнути взагалі.
Це просто неможливо.
Із нейронкою не використовується ТАА, який милить картинку.

Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Skiff93: 27.02.2025 23:53 Більшість фанатів інвіде, не знають взагалі про GPU-Z і моніторинг і грають на авто налаштуваннях
Наче більшість фанатів АМД знає. Прокиньтесь, +90% користувачів, це звичайні юзери, які по форумам не сидять і відео технічних каналів не дивляться.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
daesz: 28.02.2025 01:54 Проблему із тим що таскбар зникає із включеним оверлеєм виправили чи можна скіпати і ждати ще 2 місяці на наступний двайвер в надії що там виправлять?
Яка саме проблема?
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 28.02.2025 01:59
Skiff93: 28.02.2025 01:50 Ніяка нейронка не зробить картинку краще нативу (мова суто про апскейл), який на Nvidia окремо не увімкнути взагалі.
Це просто неможливо.
Із нейронкою не використовується ТАА, який милить картинку.

Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Skiff93: 27.02.2025 23:53 Більшість фанатів інвіде, не знають взагалі про GPU-Z і моніторинг і грають на авто налаштуваннях
Наче більшість фанатів АМД знає. Прокиньтесь, +90% користувачів, це звичайні юзери, які по форумам не сидять і відео технічних каналів не дивляться.
До чого тут ТХАА?

А я про що взагалі кажу...
Хуанг про 0.5% браку говорить, але домохазяйки не шарять у всьому цьому.

Ну більше біомаси бере зелену плісняву.
АМуДє - для тих, хто вміє думати.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.02.2025 01:50
Enjthesilence: 28.02.2025 01:13

Ніяка нейронка не зробить картинку краще нативу (мова суто про апскейл), який на Nvidia окремо не увімкнути взагалі.
Це просто неможливо.
де краще зображення: натив чи пресет продуктивності длсс4?
Вкладення
Снимок экрана 2025-02-25 201229.png
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 28.02.2025 01:59
daesz: 28.02.2025 01:54 Проблему із тим що таскбар зникає із включеним оверлеєм виправили чи можна скіпати і ждати ще 2 місяці на наступний двайвер в надії що там виправлять?
Яка саме проблема?
Включаєте оверлей нвідії > запускаєте браузер > запускаєте будь-яку гру (деякий софт також страдає від цього, але не весь, ігри - всі без різниці) > табаєтесь із гри в браузер > вуаля, таскбару немає, появляється якщо натиснути кнопку віндоус, але як тільки закрити меню старт - знову зникає.
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.02.2025 02:21
Skiff93: 28.02.2025 01:50

Це просто неможливо.
де краще зображення: натив чи пресет продуктивності длсс4?
А ТАА там нвіщо в 4к? DLAA апріорі не відключиш? 4к? Серйозно? Це для яких карт? Де тензорних ядер на площу всієї 4060ті. Увімкнення того же воно взагалі не потрібно.... Не розумію, чесно.
І взагалі не знаю як пояснити, що ніяке FullHD розтягнуте не буде ніколи взагалі краще чистого нативу. Тим більше з таким рівнем тих нейронок (все дійсно працює дуже круто, але не ті ще технології).
Не розумію чого ви цього не розумієте.

P. S. Натив - краще.
Можете ще декілька виправдань для себе "навіщо я купив 5080 за 1к баксів" написати.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 28.02.2025 02:30 Включаєте оверлей нвідії > запускаєте браузер > запускаєте будь-яку гру (деякий софт також страдає від цього, але не весь, ігри - всі без різниці) > табаєтесь із гри в браузер > вуаля, таскбару немає, появляється якщо натиснути кнопку віндоус, але як тільки закрити меню старт - знову зникає.
Все зробив. При першому перемиканні дійсно немає, при усіх наступних вже є, навіть якщо перевантажити сейв.

Відправлено через 5 хвилин 10 секунд:
А ТАА там нвіщо в 4к?
Щоб не бачити драбинки усюди. Якщо ви думали, що в 4К їх не буде видно, то я вас сильно розчарую.
P. S. Натив - краще.
Коли не використовується ТАА. Який використовується повсюдно. Мало того, його ще багато де не можна взагалі вимкнути, а якщо вимкнути через правку файлів, то в гру буде купа артефактів(саме тому він і не вимикався).
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 28.02.2025 03:09
daesz: 28.02.2025 02:30 Включаєте оверлей нвідії > запускаєте браузер > запускаєте будь-яку гру (деякий софт також страдає від цього, але не весь, ігри - всі без різниці) > табаєтесь із гри в браузер > вуаля, таскбару немає, появляється якщо натиснути кнопку віндоус, але як тільки закрити меню старт - знову зникає.
Все зробив. При першому перемиканні дійсно немає, при усіх наступних вже є, навіть якщо перевантажити сейв.
В мене не з'являється. Єдиний фікс - це вимкнути повністю оверлей :/
https://www.reddit.com/r/techsupport/co ... a_overlay/

Таких тем на реддіті тонни, саме із однієї із них дізнався про "частковий" фікс із вимиканням оверлею.
На форумі майкрософту також було декілька, але там яку шляпу рекомендують по типу вимкнути автослайддаун таскбару, який до проблеми взагалі ніякого відношення немає.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Боже, як же тяжко бути невігласом і дуболомом який не хоче читати ні новин ні натискати на посилання в цих новинах.
Добре, я зроблю це лише один раз і для тебе з одним але, про яке напишу нижче.

Ось посилання на офіційний реліз документ патча nvidia яке є навіть в цій новині
https://us.download.nvidia.com/Windows/ ... -notes.pdf
В цьому документі є описання всіх проблем які визнала компанія nvidia і які пофіксила.
Зображення
Шукаєш очима строчку [GeForce RTX 50 series] і уважно читаєш.

Тепер до "але".
я спочатку не розумів, але до мене дійшло тільки зараз.
Я помітив таку дивну річ що де б я що не написав - постійно приходиш ти в останні дні і намагаєшься мене принизити, обізвати і т.д.
чоловічі стосунки важка річ, але я не такий як ти, у нас різні шляхи і нам не по одній доріжці йти, моя дівчина не зрозуміє.
Я маю надію що знайдеться той хто буде сміятись над твоїми жартами, дивитись разом стрім рукожопів і розділяти твої думки і збирати гроші разом на нове покоління відеокарт, але вибач - це не я.
MessiaH
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 27.02.2025 17:24Користувався R9 380 - ловив чорні екрани +-рік та й продав, через декілька років вирішив дати їм другий шанс, взяв RX 5700 - ловив все ті ж чорні екрани
Год юзал 6900хт, ноль проблем

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
Я думал они в новых дровах вернут 5000-й серии поддержку физика, он может уже нахрен и не нужен, но могли бы
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Эй,дядя,я пришел?Я тут с появления оверлокерс.уа..Ты ещё под стол ходил :lol: Ты влазишь в темы,по картам 50 серии,с своим навязыванием чепухи,людям,которые имеют эту карту,и могут не то что говорить,а ещё и показать и доказать обратное,твоей чуши...Так ты ещё умудряешься,язвить,оскорблять,а как тебя попустили,так ты обиженку врубаешь..Не отвечай на мои посты,и потеряйся воще..
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

не цитував цього дуболома і невігласа, сам прийшов нагидив а тепер щось намагається пояснити.
Вибач, але ти не в моєму смаку, а ще є функція недругів на овєрах, додаєш туди людину і вуаля - твій манямірок став чистіше.

Відправлено через 6 хвилин 41 секунду:
розвів тут зоновський сленг, попустили, балаболи.. коли макнули носом в його ж гівно - почав врубати абіженку і ні слова не відповів на ту простиню що я йому виклав вище. Типовий невіглас, бачить лише своє болото як той Шрек

Відправлено через 59 секунд:
ще й в школі не вчився, навіть на малороській писати не вміє
Nikolayovich
Member

Повідомлення

kairo: 27.02.2025 19:32 Оновився, політ нормальний. За останні років п'ять були такі проблеми: шахматка в хромі з пів року, чорний екран на секунду у Вайбері і Форза 4 вилітала, поки дровами не поправили. Коли був реліз РТХ50 і дров до них, то після експрес-встановлення впала продуктивність. Зробив чисте встановлення і все нормально з того часу працює.
А як на рах. FH5 на 40 серії вк з цим оновленням? І в мене у вайбер також інколи чорні екрани на 1-2 сек. проявляються, і на 561.09.
Востаннє редагувалось 28.02.2025 09:24 користувачем Nikolayovich, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ой страшно, ой боюся, всі такі грозні. Сам розберуся де і з ким треба розмовляти і як.

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
типове бидло яке розмовляє наче десь термін мотав. Тьху.
Відповісти