Відеокарти AMD Radeon RX 9070 (XT) розраховані на ціновий сегмент до $700

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

daesz
Мені сказала що віддасть картки ХТ по 125$ якщо передзамовити. А тим у кого чорні футболки Ryzen лишились віддасть по 110$ за штучку.
man1242
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 27.02.2025 06:45 daesz
Мені сказала що віддасть картки ХТ по 125$ якщо передзамовити. А тим у кого чорні футболки Ryzen лишились віддасть по 110$ за штучку.
Мой прекол украл :lol:
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Трамп на 25% поднимает мито :gigi: Как думаете,наши барыги и спекулянты воспользуються моментом?
Alekss
Member

Повідомлення

Магазин "AVGPC" опубликовал предложение конфигурации с RX 9070 XT за 1799$.

В комплекте:
Материнська плата M-ATX B650
Ryzen 7 9700X
водяне охолодження c 350 mm радиатором
32 GB DDR5 6000 mhz
SDD 1Gb pci-ex 4.0
Корпус c поддержкой сво
3 кулера
Блок питания 850w
windows 11

Я по быстрому собрал из доступных (хороших) комплектующих с небольшой наценкой +10% вышло 942$.

Разница между опубликованной ценой 856$
Если они будут продавать RX 9070 XT с прибылью к примеру $100, то цена получится на RX 9070 XT = 756$. Что очень хорошо для старта продаж. Ну или, кто сколько захочет заработать. Например +200$, то стоимость RX 9070 XT = 656$

Зображення
Craft
Member

Повідомлення

Nutbar
Саме що DLSS підвищує FPS, за думкою це має зменшувати час відпрацювання одного кадру та кращої реакції. А я цього не дуже помітив, хоча FPS (з 42 до 52 ), але по факту трохи смиканіше я бачу. Запустили прогу, порівняли і виходить це регулярно призводить до більших мікрофризів. І особисто мені DLSS не сподобалася. Хоча на Frostpunk з 90 до 120 зросла і була стабільна картинка, але мило все одно дошкуляло.

З ймовірністю 99% проблема в кабелі. DP1.4 і тим паче HDMI2.1 можуть це дати навіть без DSC, на стороні карти вони ніяк не зарізані.
Кабель Promate 8Kx60hz. В мене ноут із інтегрованою AMD у чіп видає якіснішу картинку і повний комплект одночасно.
Ага, знайшов. Навіть 4070 лінійка має порти DisplayPort 1.4a старі від 2018 року.
Однозначно наступна карта буде RX9070, там і DisplayPort свіжіший, і пам'яті більше, і шина нормальна 256 (відносно жлобської 5070 на 192bit) Тим більш мені більше везе із AMD картами :D
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

В сказки уже ни кто не верит,все по факту!Еще не известно,какие у красных траблы будут..Цена то ценой,главное что бы продукт был в порядке...
Nutbar
Member

Повідомлення

Craft: 27.02.2025 18:57 Саме що DLSS підвищує FPS, за думкою це має зменшувати час відпрацювання одного кадру та кращої реакції. А я цього не дуже помітив, хоча FPS (з 42 до 52 ), але по факту трохи смиканіше я бачу.
Ви до цього писали, що ставили масштаб DLSS 100%, а це DLAA, і збільшувати фпс він точно не буде. В інших випадках треба розбиратись, ви якось намішуєте все до купи і в той же час даєте мало релевантної інформації, щоб зрозуміти що пішло не так і чи пішло взагалі. Може при збільшенні фпс гра починала довбатись в процесор, що викликало фрізи. Може у вас 1080р монік, на ньому будь-який апскейл буде виглядати шакально. Але як знати? В ці здогадки не цікаво гратись, та й не відчувається, щоб вас ці фрізи якось сильно бентежили.
Craft: 27.02.2025 18:57 Кабель Promate 8Kx60hz.
Те що на ньому написано взагалі нічого не означає. І хоч би вказали який саме кабель. HDMI? Якої довжини? Який саме монік/тв? Можете міняти відеокарти по колу, але причина справді може бути не в цьому.
Craft: 27.02.2025 18:57 В мене ноут із інтегрованою AMD у чіп видає якіснішу картинку і повний комплект одночасно.
Ага, знайшов. Навіть 4070 лінійка має порти DisplayPort 1.4a старі від 2018 року.
От тепер я майже впевнений, що ви тролите. Монітор у вас без підтримки DP2.1 з ймовірністю 99.99%. То яка тоді різниця чи дає його відяха чи ні?

А я серйозно думав допомогти, підказати що не так :facepalm:
Craft: 27.02.2025 18:57 Однозначно наступна карта буде RX9070, там і DisplayPort свіжіший, і пам'яті більше, і шина нормальна 256 (відносно жлобської 5070 на 192bit)
Беріть 1080Ti, там шина взагалі 352 біт відносно жлобської 9070 з 256.
Відповісти