Valve може випустити VR-гарнітуру Deckard до кінця року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Valve може випустити VR-гарнітуру Deckard до кінця року
1200 баксів :insane:
Не масовий продукт, а демонстратор технологій.
Index був дуже крутий, але якби не Alyx, ніхто б його не брав.
Краще б ті гроші вклали в розробку ААА ігор, яких в VR можна по пальцям рук порахувати.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

это фактически цена фуллкита индекса в 20м году
Astralex
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 27.02.2025 13:50 Предлагаю обсудить Valve може випустити VR-гарнітуру Deckard до кінця року
Краще б ті гроші вклали в розробку ААА ігор, яких в VR можна по пальцям рук порахувати.
VR в цілому дуже нішевий продукт, популяризувати його за рахунок одних лише ігор - не вийде. Це дуже примхлива і до середовища (освітлення, вільний простір), і до здоровʼя самого користувача системи (вади зору, проблеми з хребтом, судинами і багато іншого). Дуже велика сукупність факторів, що не дозволяє зробити цей продукт масовим. Відсутність софта/ігор - це лише вершина айсберга, але всеодно виходить замкнуте коло: немає користувачів = немає ігор = немає користувачів. Тому так, я з вами погоджуюсь, що це просто демонстрація технологій.
illyha
Member

Повідомлення

Уже не так и дорого на фоне всего остального железа. В своё время индекс отпугнул именно ценой.
Tiufin
Member

Повідомлення

Гарна новина. Valve зазвичай роблять якісні продукти, значить буде якісний пристрій і якісні вр-ігри

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Astralex: 27.02.2025 14:16
fantomrulezz: 27.02.2025 13:50 Предлагаю обсудить Valve може випустити VR-гарнітуру Deckard до кінця року
VR в цілому дуже нішевий продукт, популяризувати його за рахунок одних лише ігор - не вийде. Це дуже примхлива і до середовища (освітлення, вільний простір), і до здоровʼя самого користувача системи (вади зору, проблеми з хребтом, судинами і багато іншого). Дуже велика сукупність факторів, що не дозволяє зробити цей продукт масовим. Відсутність софта/ігор - це лише вершина айсберга, але всеодно виходить замкнуте коло: немає користувачів = немає ігор = немає користувачів. Тому так, я з вами погоджуюсь, що це просто демонстрація технологій.
Основний фактор - людська лінь :D бо навіть у самій простій грі треба щось там руками махати )
starinfo
Member

Повідомлення

це ж я так розумію ціна для асашай, тобто для єуропи бюуде це ж в євро
виходить + доставка + податки + на пиво десь 1300-1350 євро, по курсу це приблизно 60к гримень
чи є в неї якісь взагалі шанси на фоні мета квест 3 чи ще більше 3с які наче біля 20к коштують?
чи це спроба позагравати з яблуком? так наче були новини що вони теж не дуже купуються, такий собі маркетинг
demguf13
Member

Повідомлення

Надеюсь, безпроводное подключение это не единственный способ подключения,а то вместо апгрейда индекса можем получить инпутлаг в играх)
Tiufin
Member

Повідомлення

starinfo: 27.02.2025 17:21 це ж я так розумію ціна для асашай, тобто для єуропи бюуде це ж в євро
виходить + доставка + податки + на пиво десь 1300-1350 євро, по курсу це приблизно 60к гримень
чи є в неї якісь взагалі шанси на фоні мета квест 3 чи ще більше 3с які наче біля 20к коштують?
чи це спроба позагравати з яблуком? так наче були новини що вони теж не дуже купуються, такий собі маркетинг
Ну, якщо вона буде значно краща в технічному плані, то можливо хтось купить. Купляють же телеки за 2000-3000 баксів, коли є по 500. А в епла крім неадекватно високої ціни (все ж 3500 - це не 1200) ще й обмеження по платформі. В автономному режимі можливо і цей Шолом від valve виявить не дуже, але його хоча б до вінди підключити можна для пквр-ігор, а з еплом навіть так не зробиш.
Serg IX
Member

Повідомлення

як в мене було з квестом. вау эффект пройшов за 2 тижні і валяеться без толку вже пару років
Tiufin
Member

Повідомлення

Serg IX: 27.02.2025 18:40 як в мене було з квестом. вау эффект пройшов за 2 тижні і валяеться без толку вже пару років
Ну тут індивідуально. Я вже рік регулярно користуюсь- і ігри, і фільми, і всілякі вр-мандрівки, спортом завдяки шолому почав займатися (бо там всілякі спортивні та ритм-ігри, які роблять процесс звикання до фізичної активності веселим та захопливим)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

блін цяцка прикольна, а от моя вестибулярка не вивозить :insane:
Відповісти