Відключити ТАА щоб, що? Грати без АА? Про яку тоді якість картинки взагалі можна говорити?Геральт: ↑ 26.02.2025 08:06 В полку прибуло.![]()
ТАА можна відключити в 99% випадків. Тому оте "може бути краще, якщо..." абсолютно не релевантне. Але тут народ з дефолтним Motion Blur грає. Яке там ТАА...
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти AMD Radeon RX 9070 (XT) розраховані на ціновий сегмент до $700
-
kairo
Member
-
Bukakanga
Member
не понимаю претензий к видеокартам АМД по поводу ФСР. Подчеркиваю - именно к видеокартам. Не нравится работа ФСР - включи ХеСС, благо и Интел и АМД не жлобятся и не делают свои технологии проприетарными.
-
fantomrulezz
Member
В нефоннатів своя альтернативна реальність не лише в іграх, а ще і в реальному житті._Andrik_: ↑ 25.02.2025 22:35
Краще вже фейкове щось , ніж дзеркало в багнюці
- спойлер
- nvidia-rtx-ray-tracing-bf5-dice-2.jpg
А так реальна багнюка на фото виглядає
- спойлер
- 98_main-v1534409403.jpg
Ну ви зрозуміли, оскільки АМД карти в іграх не тягнуть нормально нічні відображення в калюжах, значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення
- спойлер

-
waryag
Member
Как минимум, компактная 9070 выгодно выделяется на фоне нереф кирпичей.vsx: ↑ 25.02.2025 18:57 рефы от амд никому и не нужны. Powercolor и Sapphire выпускают отличные подели по ррц.
-
Yukon
Member
Хтось ще очікує адекватних цін на ці карти?
- спойлер
-
Bukakanga
Member
ну, по 40к+ торгаши могут сидеть на этих видяхах годами, но это уже их проблемы
-
waryag
Member
Багато людей при покупці обирає між нвідіа та нвідіа.Tiufin: ↑ 25.02.2025 19:35Дивна логіка. Наче ті, в кого нвідіа, ні за яких обставин не будуть купляти амд? Доля ринку- це наслідок, а не причина. Якби були ціни значно нижчі, ніж в нвідії, то купляли б добре і амд. А так, буде знов -100 баксів від реальної ціни конкурента (9700xtx або 5070).
Раніше АМД періодично намагалася демпінгувати, на що нвідіа відповідала пропорційним зниженням цін.
Подальший демпінг зробить карти збитковими, і у червоних ресурси закінчаться набагато швидше.
-
Inqizitor2022
Member
Есть, софтовые, на несколько лет хватит, а пока там, где они неотключаемы - можно на минимум ставить.Enjthesilence: ↑ 25.02.2025 22:03там нема променів, заспокойся
Плохо, что там длсс нет.
-
_Andrik_
Member
Смішно , особливо коли річ про багнюку де щось проїхало , пройшла рота та відбуваються якісь дії ,ви в наводите приклад з чистою міською вулицею, брукованною ,яку полило дощиком і нічого не дієfantomrulezz: ↑ 26.02.2025 09:51В нефоннатів своя альтернативна реальність не лише в іграх, а ще і в реальному житті._Andrik_: ↑ 25.02.2025 22:35
Краще вже фейкове щось , ніж дзеркало в багнюці
- спойлер
- nvidia-rtx-ray-tracing-bf5-dice-2.jpg
А так реальна багнюка на фото виглядає
- спойлер
- 98_main-v1534409403.jpg
Ну ви зрозуміли, оскільки АМД карти в іграх не тягнуть нормально нічні відображення в калюжах, значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення![]()
- спойлер
-
Геральт
Active Member
Геймплей за мишуfantomrulezz: ↑ 26.02.2025 09:51 значить ніяких нічних відображень в калюжах в реальному житті не існує, їх видумав Хуанг, це все змова іллюмінатів з метою впарити споживачам карти, які вміють в відображення![]()
- спойлер
А чого там тільки вода блищить? Бруківка також має бути напастована
-
VolandInferno
Member
Сенсу цей відеомаповмісний продукт обговорювати, воно народилось мертвим за визначенням, особливо ще й з цінами, за які це будуть парити баболюбам)
Десь може там понюхає попу 4070Ti(S)
Десь може там понюхає попу 4070Ti(S)
-
Lekrs
Member
В наших реаліях підженуть ціни під нвідіа по продуктивності, можливо на кілька тисяч меньше.
-
Vlaad13
Member
те ж саме казали про зеленихBukakanga: ↑ 26.02.2025 10:04 ну, по 40к+ торгаши могут сидеть на этих видяхах годами, но это уже их проблемы
а ви думали Ліза буде безкоштовно своїм фанатам карти відвантажувати?
-
Craft
Member
fantomrulezz
Поки деякі повзають по пруківці роздивляються калюжі, нормальні геймери ГАМАЮТЬ!
Вбивають моністрів та зомбі/нацистів
Може і приємно відображення, але в мене є трохи часу між дітьми і роботою, віддавати 2 К баксів за відяху я можу, але я їх витрачаю на сім'ю та будинок. Просто ліміт 400-500 баксів (потайки 700
)
А якщо серйозно, то коли нвідіа у 2025 році випускає 5070 із 12 гб (1070 мала 8 гб у 2016 році!!!). То Я куплю АМД на 16-24 гіг.
P.S. Грав на RTX4070 із DLSS та 7090 XT в друзів, то амд чіткішу картинку дає і затримки 16:8 у користь АМД, а якщо вимкнути DLSS, то фпс 42:48 у користь АМД на 4К екрані 55 дюймів OLED.
Поки деякі повзають по пруківці роздивляються калюжі, нормальні геймери ГАМАЮТЬ!
Вбивають моністрів та зомбі/нацистів
А якщо серйозно, то коли нвідіа у 2025 році випускає 5070 із 12 гб (1070 мала 8 гб у 2016 році!!!). То Я куплю АМД на 16-24 гіг.
P.S. Грав на RTX4070 із DLSS та 7090 XT в друзів, то амд чіткішу картинку дає і затримки 16:8 у користь АМД, а якщо вимкнути DLSS, то фпс 42:48 у користь АМД на 4К екрані 55 дюймів OLED.
-
vsx
Member
PhysX не умер, он присутствует во всех движках. Последняя версия аж в декабре вышла.Геральт: ↑ 26.02.2025 08:06 До смерті PhysX дожив, сподіваюсь, що дочекаюсь і коли зелені промені сконають в муках.
Насчет РТ, сейчас нет качественной альтернативы для отражений и если не появится то это станет де-факто стандартом в играх.
-
Геральт
Active Member
Ні. Не присутній у всіх рушіях.vsx: ↑ 26.02.2025 11:49 PhysX не умер, он присутствует во всех движках. Последняя версия аж в декабре вышла.
Насчет РТ, сейчас нет качественной альтернативы для отражений и если не появится то это станет де-факто стандартом в играх.
Так, помер.
А може краще не треба?
(скрін дзеркала в AW2)
-
man1242
Member
Получается угадал ценик без шансов а споров сколько было и желчи, ждем когда будут по 850$ и налетай.Yukon: ↑ 26.02.2025 10:02 Хтось ще очікує адекватних цін на ці карти?![]()
- спойлер
- IMG_20250226_095751.jpg
За версию на 9070хт 330ват хотят 54к грн
Востаннє редагувалось 26.02.2025 12:28 користувачем man1242, всього редагувалось 4 разів.
-
VolandInferno
Member
Ну тебе вже тут так поводили писком зі всіма поясненнями стосовно віддзеркалень у дзеркалах на основі РТ і поясненнями, чому це зараз практично неможливо зробити, але ти все одно прикидаєшся...не буду казати ким. Класичний лізолюб.
-
Vlaad13
Member
Купуєте 4070 ти супер і не кажете скільки вона коштуєCraft: ↑ 26.02.2025 11:47 fantomrulezz
Вбивають моністрів та зомбі/нацистівМоже і приємно відображення, але в мене є трохи часу між дітьми і роботою, віддавати 2 К баксів за відяху я можу, але я їх витрачаю на сім'ю та будинок. Просто ліміт 400-500 баксів (потайки 700
![]()
)
Ніколи не розумів людей у яких є гроші на щось нормальне але вони купують щось погане бо воно дешевше коштує
Востаннє редагувалось 26.02.2025 12:37 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
-
vsx
Member
А с чего ты так решил?Геральт: ↑ 26.02.2025 11:57 Ні. Не присутній у всіх рушіях.
Так, помер.
А може краще не треба?
(скрін дзеркала в AW2)
С зеркалами какая-то особая проблема. На них вообще все разработчики забили