Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

tablestikus
От у samsung g80sd якраз дуже нормальне матове покриття без перегибу.
Його майже не видно і не відчувається і немає таких проблем як з глянцем.
У глянця є ще один мінус, від дуже швидко покривається мікро потертостями.
Свегер
Member

Повідомлення

Можливо комусь буде цікаво, на Rtings вже закінчили тестування і виклали огляд на Xiaomi G Pro 27i
https://www.rtings.com/monitor/reviews/xiaomi/g-pro-27i
den55den
Member

Повідомлення

Свегер: 25.02.2025 18:33 Можливо комусь буде цікаво, на Rtings вже закінчили тестування і виклали огляд на Xiaomi G Pro 27i
https://www.rtings.com/monitor/reviews/xiaomi/g-pro-27i
Тепер треба вирішити дилему який купити: Xiaomi G Pro 27i чи AOC Q27G3XMN :think:

або замовити два відразу ))))
V1tt0
Junior

Повідомлення

Привіт, маю декілька питань по монітору, але трохи не по темі). В моєму моніторі є лише freesync premium, але використовую відеокарту інвідії, в панелі керування інвдії в мене є настройка g-sync, можу поставити галочку навпроти "включити g-sync", можу вибрати включити його в повноекранному режимі або у віконному. Нижче є пункт "3. параметри конкретного дисплею" і там є галочка "включити параметри для вибраної моделі дисплея" і чуть нижче повідомлення, що піддтримка g-sync цим дисплеєм не підтверджена. І ось коли я галочку в цьому пункті ставлю, або забираю в мене вмикається або вимикається amd freesync premium, навіть у вікні налаштувань самого монітора мені показує вкл чи викл фрі сінк. Як це працює та чи є смисл так використовувати фрісінк в іграх?

Також є ще одне питання, більш до експертів з електрики), живу на квартирі вже майже рік, останніх 2 місяці замітив що монітор вимикається на секунду та вмикається коли в квартирі холодильник вмикається та вимикається). Розетка монітора знаходиться на одній стороні стіни, а з іншої стіни розетка в яку підключений холодильник. Наскільки я поняв, проводка одна я та ж сама йде для холодильника і монітора, але чи можна далі так користуватись та чи не пошкодився монітор вже через таке використання?
mult
Member

Повідомлення

V1tt0
Підтримка г-сінк не підтверджена може писати коли монітор підключений через hdmi 2.1.
У мене монітор офіційно підтверджений і коли включаю по дисплей порт нема проблем, коли по hdmi 2.1 то пише таке саме.
Але по факту воно працює не дивлячись на напис.
А чи використовувати г-сінк, як на мене то все індивідуально треба тестити як воно себе в іграх показує.
Я наприклад в основному не використовую, бо коли вмикаю то бачу як картинка менш чіткіша при повороті камери, але це все залежить від гри теж.
Ну і в мене олед, завдяки його швидкості він часто досить чудово працює без синхронізаторів всяких.
Треба індивідуально тестити.
Я кожну гру зразу настроюю, потім тестую в різних режимах типу з г-сінк, без нього і тд і який результат для мене краще на тому граю.
Але це все дуже індивідуально, в мене завищена чутливість до розмиття картинки при поворотах камери через травми мозку, у когось взагалі все чудово на любих налаштуваннях :)
А по електриці, я не спеціаліст, але тут і так зрозуміло що якщо воно якось коряво працює то це не нормально.
Треба кидать переноску від іншої розетки це як мінімум.
Ну і користуватись ДБЖ.
V1tt0
Junior

Повідомлення

mult: 25.02.2025 21:52 V1tt0
Підтримка г-сінк не підтверджена може писати коли монітор підключений через hdmi 2.1.
У мене монітор офіційно підтверджений і коли включаю по дисплей порт нема проблем, коли по hdmi 2.1 то пише таке саме.
Але по факту воно працює не дивлячись на напис.
А чи використовувати г-сінк, як на мене то все індивідуально треба тестити як воно себе в іграх показує.
Я наприклад в основному не використовую, бо коли вмикаю то бачу як картинка менш чіткіша при повороті камери, але це все залежить від гри теж.
Ну і в мене олед, завдяки його швидкості він часто досить чудово працює без синхронізаторів всяких.
Треба індивідуально тестити.
Я кожну гру зразу настроюю, потім тестую в різних режимах типу з г-сінк, без нього і тд і який результат для мене краще на тому граю.
Але це все дуже індивідуально, в мене завищена чутливість до розмиття картинки при поворотах камери через травми мозку, у когось взагалі все чудово на любих налаштуваннях :)
А по електриці, я не спеціаліст, але тут і так зрозуміло що якщо воно якось коряво працює то це не нормально.
Треба кидать переноску від іншої розетки це як мінімум.
Ну і користуватись ДБЖ.
трішки не так мене зрозуміли), в мене в цілому в моніторі немає g-sync, є лише amd freesync. А панель керування інвідії сприймає її як g-sync. І g-sync від інвідії не парцює по hdmi будь якої версії, він працює лише через дисплей порт
Відповісти