У деяких GeForce RTX 5080 теж виявлено урізаний GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 25.02.2025 14:30Я ни когда не парился,при оплате коммуналки за свет..
от ми і знайшли власника з фотографії(під спойлером) вище :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 25.02.2025 14:59 Enjthesilence
Мені все одно, у мене претензія до виробників графічних прискорювачів та чіпів до них, які мають людей за дурнів.

їзжу на ланосі, маю ноутбука із огризком гівна мамонта на 4гб та живу на арендній хаті
Нумо тицяти мене в моє гівно!
я таким не займаюсь, мені байдуже хто на чому їздить і яку карту собі придбає. я тут покекати з додіків, які начебто розуміються в залізі і розповідають всім що краще купляти і як робити, але відверто кажучи дійсно бувають нормальні поради і цікаві діалоги.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Значить новини про недоліки ртх50 пише ШІ відірваний від реальності та наговорює на прекрасну серію відеокарт. Ох вже ці діпфейки.

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Enjthesilence
За цим самим кєканням і я тут сиджу.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 25.02.2025 14:59 Enjthesilence
Мені все одно, у мене претензія до виробників графічних прискорювачів та чіпів до них, які мають людей за дурнів.

їзжу на ланосі, маю ноутбука із огризком гівна мамонта на 4гб та живу на арендній хаті
Нумо тицяти мене в моє гівно!
Конкретней можно?Вы хотели что?прирост в 50 процентов от прошлого поколения,по цене ниже них?
В 60 серии,что показывать через пару лет?Если тебе сейчас дай,условно 5080 за 500 баксов,все будут на ней сидеть 5 лет..Куртке что продавать?За что жить человеку?Ему детей кормить!Ты о нем подумал? :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
AntonyKandaurov: 25.02.2025 15:06 ObRsPnVaDeR
Значить новини про недоліки ртх50 пише ШІ відірваний від реальності та наговорює на прекрасну серію відеокарт. Ох вже ці діпфейки.

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Enjthesilence
За цим самим кєканням і я тут сиджу.
Конретней можно?а не из области фантастики.Показываешь свою карту 50 серии и обрубанные ропс.А просто тут в воду пердеть..ну такое
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Дякувати богу що є ще люди які розуміють що всім треба годувати родини, а то деяким приходиться власні відеочипи запікати та їсти дублену шкіру, поки ніхто не бачить.
tornadox
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 25.02.2025 15:04По ропам-у нас ни одного владельца на оверах,не встречал с жалобой,обзоры у нас-все карты в порядке.Покажи,где есть такая проблема..
Якщо вірити статистиці, пахова грижа є у більшості чоловіків, але навряд чи хтось із вашого оточення відкрито обговорює це.
Аналогія надіюсь зрозуміла ;)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Яж кажу, новини на цьому сайті сгенеровані ШІ, це діпфейк, що ми тут обговорюємо? :idea:
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

tornadox
Но не тут..Сдесь бы уже такой вой подняли.. :gigi:
Timedemo
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 25.02.2025 15:06 Значить новини про недоліки ртх50 пише ШІ відірваний від реальності та наговорює на прекрасну серію відеокарт. Ох вже ці діпфейки.
друже, а тобі не важко на новинах існувать? а коли жити? так якщо новини читать, то кукухою можна від"їзжати десь в 25 років.
ну допустімо є проблема, і що? ну немає ропів. поніс назад, забрав кошти. боїшся 12пін конектору? ну не бери 5090, бери 5070ті, 5080.
боїшся що будуть проблеми з гарантією? та яка тут проблема, закажи готовий на артлайні топовий пк, пішов з нього дим, хай є...ся що там конектори, відяки, блоки живлення чи ще щось.
хочеться топову карту за 1000 баксів? то сприймай реальність, такого вже не буде, як і айфонів по 500 баксів. або чекай 3-4 роки, купуй бв.
мені наприклад нас..рать було завжди на ці всі балачки, як кричали на 3090, пам"ять 110 градусів, 4090, 12 сгорить. , ну хоть би щось сгоріло. живе падло все, і не дохне.

Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
tornadox: 25.02.2025 15:11
ObRsPnVaDeR: 25.02.2025 15:04По ропам-у нас ни одного владельца на оверах,не встречал с жалобой,обзоры у нас-все карты в порядке.Покажи,где есть такая проблема..
Якщо вірити статистиці, пахова грижа є у більшості чоловіків, але навряд чи хтось із вашого оточення відкрито обговорює це.
Аналогія надіюсь зрозуміла ;)
ти справді думаєш, що хтось купивши 5090, чи 5080, 5070ті, посоромиться сказати що купив лайно? чи що щось не так? відкрию тобі секрет, 99 відсотків таких людей, з юморком приподнесуть це без ніяких перешкод для свого психічного стану.
от що я точно знаю, це коли знаходиш лайно десь у амд, і тільки заікнешся тут про це, амд фани одразу наїб...ть мінуси щоб показати своє фєєєє.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Timedemo
Дякую, в мене все добре, кукуха не їде в 33 від новин, тримаю в курсі :beer:

Я згоден з тим що брак має місце бути, ніхто не ідеальний в цьому світі і т.д. і т.п.
Нехай люди купляють, нехай користуються, це їх право і гроші. Але я не завжди поділяю думку що треба брати як тільки вийшло, брати в безпроцентний кредит або зливати долари бо новьйо, треба треба треба.
не хочу бути занудою, але в наш дуже неспокійний час є більш важливі речі аніж намагання зіграти в сталкер2 на ультрах в 4к 120фпс. Я його і на своєму огризку сюжетку закрив, з нюансами та копирсанням в конфігах, але ж немає нічого неможливого :rotate:
Timedemo
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 25.02.2025 18:30 Timedemo
Дякую, в мене все добре, кукуха не їде в 33 від новин, тримаю в курсі :beer:

Я згоден з тим що брак має місце бути, ніхто не ідеальний в цьому світі і т.д. і т.п.
Нехай люди купляють, нехай користуються, це їх право і гроші. Але я не завжди поділяю думку що треба брати як тільки вийшло, брати в безпроцентний кредит або зливати долари бо новьйо, треба треба треба.
не хочу бути занудою, але в наш дуже неспокійний час є більш важливі речі аніж намагання зіграти в сталкер2 на ультрах в 4к 120фпс. Я його і на своєму огризку сюжетку закрив, з нюансами та копирсанням в конфігах, але ж немає нічого неможливого :rotate:
:beer: :beer:
друже, нічні клуби працюють в комендантську годину, і т.д. а ти переймаєшся про сталкер . поглянь двіж в буковелі, по вулицяк автівки по 100к + євро їздять 24го року.
Rhizone
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Timedemo
та ясне діло, кому війна а кому нічні клуби
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Rhizone
И что? :lol: Еще один..Он говорит,нам по электронке выслали скрин с урезаным ропс..и мы поверили на слово :lol: Теперь у нас не доверие к нвидиа..мол надо проверять..
Ну и что теперь?Крест на всем :facepalm:
А разжирел он изрядно :teacher:
Понравилось,как он про амд..мол мяч на их стороне,но главное что бы тоже не обосрались :lol: Обнадежил :lol:
Відповісти