Розробники показали нові підкласи для Baldur's Gate 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
7_s_7
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники показали нові підкласи для Baldur's Gate 3

Большому кораблю - большое плавание.
Молодцы :super:
GreenMile
Member

Повідомлення

Так-так-так, я навіть не знаю за кого починатиму спочатку, а то обидва мої улюблені класи цікаві - і бард, і варвар :D
Релізьте вже давайте! :laugh:
Sashkotem
Member

Повідомлення

Там же модифікації раніше завезли, видаліть з гри ці кидки кубіка і грі ціни не буде
Igoretc
Member

Повідомлення

Коли вже вийде щось достойне заміни БДО - все що поки попадалось це якась, перепрошую фанів, пародія.
waryag
Member

Повідомлення

Sashkotem: 24.02.2025 18:30Там же модифікації раніше завезли, видаліть з гри ці кидки кубіка і грі ціни не буде
Ви фанат візуальних новел?
gamersfan
Member

Повідомлення

waryag: 25.02.2025 06:37
Sashkotem: 24.02.2025 18:30Там же модифікації раніше завезли, видаліть з гри ці кидки кубіка і грі ціни не буде
Ви фанат візуальних новел?
В дивинити этой говеной механики из настолок не было, получается 1-2 дивинити визуальные новеллы? :weep:
Sashkotem
Member

Повідомлення

waryag
А ви фанат шахів? У грі і так походова боївка так ше і ці кубікі дурнуваті, темп гри падає до нуля. Наскільки було б краще якби узагалі не було цього екрану з кубіком а гра просто десь там рахувала і видавала моментально результат а ше якби боївка була не походовою а нормальною і її при потребі можна було б ставити на паузу ой ой це ж би був драгон ейдж!
ostman
Member

Повідомлення

Sashkotem
тобі зробили dragon age veilguard, насолоджуйся.
waryag
Member

Повідомлення

gamersfan: 25.02.2025 07:21 В дивинити этой говеной механики из настолок не было, получается 1-2 дивинити визуальные новеллы? :weep:
То другая игра в другой ролевой системе. А в дынде вообще и БГ3 в частности подавляющее большинство взаимодействий производится броском кубиков.
Sashkotem: 25.02.2025 08:31А ви фанат шахів? У грі і так походова боївка так ше і ці кубікі дурнуваті, темп гри падає до нуля. Наскільки було б краще якби узагалі не було цього екрану з кубіком а гра просто десь там рахувала і видавала моментально результат а ше якби боївка була не походовою а нормальною і її при потребі можна було б ставити на паузу ой ой це ж би був драгон ейдж!
Попрокові бої в партійних РПГ набагато краще сприймаються звичайним гравцем за реалтайм чи активну паузу.

Вас хтось заставляв грати у БГ3 замість ДЕ?
neo89skynet
Member

Повідомлення

Добре що розробники не кидають свою гру, та продовжують випускати оновлення, можно буде знову накинутись та в котре ії пройти з новими підкласами :super:
Sashkotem
Member

Повідомлення

ostman
Я мав на увазі оріджинс, ясне діло шо вейлгард навіть не дивився.
waryag
Чого заставляє ніхто не заставляє навпаки я хотів у неї пограти і добре шо тільки попробував, походив перший акт трохи і ці кубики мене добили
Відповісти