Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Max
Junior

Повідомлення

Hotspur: 23.02.2025 10:45 молодець :beer: я на МТБ дістав ланцюг з банки зі спирту :lol: . поставив на вел. накачав колеса, ну в принципі все
Я як став варити ланцюг в воску, забув про промивання ланцюга, раз на 300-400 км варю, як на мене на багато простіше і ланцюг завжди чистий.
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, цієї зими один раз не поїхав не работу, бо машиною щось забирав :D
dead_rat
Member

Повідомлення

Max: 23.02.2025 15:30
Hotspur: 23.02.2025 10:45 молодець :beer: я на МТБ дістав ланцюг з банки зі спирту :lol: . поставив на вел. накачав колеса, ну в принципі все
Я як став варити ланцюг в воску, забув про промивання ланцюга, раз на 300-400 км варю, як на мене на багато простіше і ланцюг завжди чистий.
Можна просто мастити восковою змазкою. Так само касета і ланцюг залишаються чистими і блискучими :up:
modell
Member

Повідомлення

Блін, а порадьте, де в Києві лівий берег норм майстерні для ТО.
Max
Junior

Повідомлення

dead_rat: 23.02.2025 18:14
Можна просто мастити восковою змазкою. Так само касета і ланцюг залишаються чистими і блискучими :up:
У мене воскова більше 150 км в пильних умовах не ходить, проварка 400 ходить на ізі, можна навіть більше.
Hotspur
Member

Повідомлення

modell: 23.02.2025 18:33Блін, а порадьте, де в Києві лівий берег норм майстерні для ТО.
то висілки :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Max: 23.02.2025 20:41
У мене воскова більше 150 км в пильних умовах не ходить, проварка 400 ходить на ізі, можна навіть більше.
Так і наносити її 40 секунд, я просто як приїхав, то протер ціпок і покрапав змазку. Реально пара хвилин ділов.

А от знімати ціпок і проварювать це більше години, з урахуванням прибирання за собою то й увесь вечір.
murzik
Member

Повідомлення

кефір і сквірт - у мене утворюється чорна каша
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 23.02.2025 21:36кефір і сквірт - у мене утворюється чорна каша
багато виливаєш
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 23.02.2025 21:36
кефір і сквірт - у мене утворюється чорна каша
Перший час, поки не позбудешся старої змазки воно дає трохи каші. Десь після трьох раз перестає.
В мене Zefal https://amzn.eu/d/8TGEurZ
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, якщо нормально помити перед тим - немає бути каші, а ще можна взяти Peaty´s Link Lube Wet
Відповісти