мабуть після старфілду вже не має такого очіквання нової тес, але переглянувши відоси з порівнянням avowed та oblivion/skyrim розумієш, що ігри Тода просто обійшли свій час. бляха навіть у 19ти річного облівіона набагато більше механік ніж у тих рпг, що зараз виходять. тому дійсно чекаємо
Новини
Останні статті і огляди
Перше відео The Elder Scrolls VI можуть показати вже в червні
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Перше відео The Elder Scrolls VI можуть показати вже в червні
мабуть після старфілду вже не має такого очіквання нової тес, але переглянувши відоси з порівнянням avowed та oblivion/skyrim розумієш, що ігри Тода просто обійшли свій час. бляха навіть у 19ти річного облівіона набагато більше механік ніж у тих рпг, що зараз виходять. тому дійсно чекаємо
-
Sanьka
Member
Якщо додадуть крафт і будування поселень то це просто супер.
У будь якому випадку ТЕС це ТЕС, тому чекаю.
У будь якому випадку ТЕС це ТЕС, тому чекаю.
-
Scoffer
Member
В скайрімі і так вже допокращувались до press x to win, куди ще краще?Система магії та ближнього бою отримають численні покращення.
Як мене ці дракони вибішували тим що кіляють нпс в поселеннях. І оскільки мод на прибирання рандомних драконів - один з самих популярних на нексусі, то походу не тільки мене.Не обійдеться без драконів
-
LordTornado
Member
Ага, и потом каждые 15 минут "ваше поселение атаковано! защитите его срочно пока там всё не разрушили!"... Хватило этого дepьмa в 4 Фоллауте...Sanьka: ↑ 22.02.2025 10:10 Якщо додадуть крафт і будування поселень то це просто супер.
-
Dragobes
Member
10-кратный перевес защиты над едой и можно спать спокойноLordTornado: ↑ 22.02.2025 10:21 Ага, и потом каждые 15 минут "ваше поселение атаковано! защитите его срочно пока там всё не разрушили!"... Хватило этого дepьмa в 4 Фоллауте...
-
LordTornado
Member
Ким Чен Ын одобряет...Dragobes: ↑ 22.02.2025 10:2810-кратный перевес защиты над едой и можно спать спокойноLordTornado: ↑ 22.02.2025 10:21 Ага, и потом каждые 15 минут "ваше поселение атаковано! защитите его срочно пока там всё не разрушили!"... Хватило этого дepьмa в 4 Фоллауте...![]()
-
Lekrs
Member
Після 6 гта, певно друга по очікуваності гама.
-
Nekros
Member
Після старфілду більше не очікувана нікимLekrs: ↑ 22.02.2025 11:28 Після 6 гта, певно друга по очікуваності гама.
-
Klon
CG graphikos fan
та Скайрім теж був оказуаліваніем ТЕС з мінорними обновами графікі та гемплею, все чекали от Старфілду прориву в графіці, але що вийшло всі бачили.Nekros: ↑ 22.02.2025 12:32Після старфілду більше не очікувана ніким
Але можливо всі специ були кинути на ТЕС і Старфілд був тестом , але мало віри в це, скоріш дивились к народ "схавав" цю Старфілд поділку ...
п.с. - перегравав в Морровін і Облу з модами - і інтересно грати, а Скайрім один раз через "ніхочу" пройшов ...
-
mgerchik
Member
до речі, нещодавно натрапив на один такий відос із порівнянням, і був дуже здивований.bigmonstr666: ↑ 22.02.2025 10:03але переглянувши відоси з порівнянням avowed та oblivion/skyrim розумієш, що ігри Тода просто обійшли свій час.
те що ми приймали такі механіки як данину і звичайну річ, виявляєтся не правильно
Це не ігри Тода випередили свій час, це зараз ігродев деградував і розлінився...
можно ж эту механику и не использовать. мне как то в 4 фоллауте она не зашла, и обошелся без нее.LordTornado: ↑ 22.02.2025 10:21Ага, и потом каждые 15 минут "ваше поселение атаковано! защитите его срочно пока там всё не разрушили!"... Хватило этого дepьмa в 4 Фоллауте...
-
Барбарис
Member
Klon, і Мор з Облою, і Скайрім з модами перегравав. Різниця лиш в тому, що в перших у сюжет та квести проходив, а в останньому - ні. За декілька проходжень лише гільдії грабіжників перевертнів/бійців пройшов. Вбивць та імперців/братів бурі закинув. ДЛС про вампірів та драгонборн разок пройшов. І домучив раз майнквест.
Моди там цікаві, а от сюжет не дуже.
Моди там цікаві, а от сюжет не дуже.
-
Lekrs
Member
Не говори за всіх. Мені й старфілд зайшов, не поганий середнячок.Nekros: ↑ 22.02.2025 12:32Після старфілду більше не очікувана нікимLekrs: ↑ 22.02.2025 11:28 Після 6 гта, певно друга по очікуваності гама.![]()
-
Klon
CG graphikos fan
да моди теж різні - я сам в дитинстві на Морровінд моди робив на локації та десь на русневськом Тес.сру виставляв (такий сайт був з жовтим фоном).Барбарис: ↑ 22.02.2025 13:37Моди там цікаві, а от сюжет не дуже.
Ну в цілому мені Скайрім казався якойсь попсою, хоча Обла теж цілила в Толкіена.
По модам - мені глобальний мод\гра Ендерал більш зайшов чем Скайрім, ну там більш орієнтація на сюжет, а в Скайрімі намогалися зробити модерский контент, який потім продавати через внутріній магазин, але не срослося, Говард ще той жук...
В Облівіоні связка ООО+МММ була цікава, в 23 перегравав , але ставив якусь сборку де щось таке було накинуте. Руший там дебільний , саме проблемне що він 32х та почти однопоточний...
-
Барбарис
Member
Klon, та Ендерал навіть один раз пройти досягнення - там же безліч всього та все різне.
-
MetalistForever
Member
Новый JPEG от Тодда ... УРААА !
-
Klon
CG graphikos fan
Барбарис: ↑ 22.02.2025 14:05Klon, та Ендерал навіть один раз пройти досягнення - там же безліч всього та все різне.
Ендерал більше дивиться в сторону наповнення як Готика1-2, тому там дофіга цікавого )
-
Vlaad13
Member
после графики и движка старфилда только самые отбитые фанаты ждут и верят в эту студию
-
kairo
Member
Облівіон — це саме гра свого часу. Навіть у 2006 році в ній була абсолютно обриганська система автолевелінгу, а широко розрекламований Тоддом "Радіант-AI" виявився звичайною брехнею. У плані головного сюжету всі ігри Бесідки безпросвітно посередні. Я дуже рідко закидаю ігри, але так і не зміг пройти до кінця жодної гри Тодда: ні Облівіон, ні Скайрім, ні Fallout 3 та 4. Та ж Готика 1-2, була на дві голови вища за Облівіон і Скайрім. Єдине, чим ці ігри дійсно видатні, — це експлорингом, коли ти просто лазиш по світу, вбиваєш мобів, шукаєш якийсь шмот і читаєш записки. Ну і моддинг-спільнота в даних іграх дуже потужна, але в цьому плані заслуга Бесідки лише в тому, що в них дуже комфортний рушій для модів.bigmonstr666: ↑ 22.02.2025 10:03 Предлагаю обсудить Перше відео The Elder Scrolls VI можуть показати вже в червні
мабуть після старфілду вже не має такого очіквання нової тес, але переглянувши відоси з порівнянням avowed та oblivion/skyrim розумієш, що ігри Тода просто обійшли свій час. бляха навіть у 19ти річного облівіона набагато більше механік ніж у тих рпг, що зараз виходять. тому дійсно чекаємо![]()
-
AceDeLaeda
Member
Знаєте, я думав, що не дочекаюсь. Моровинд, Обливион, Скайрим - для мене шедеври РПГ. Відьмак3, РДР2 - шедеври, але то більше про сюжет та пригоду.
-
bigmonstr666
Member
По Облівіону - згодний що автолевінг це просто жах, і найбільша проблема гри. Хоча це мені не завадило витратити сотні часів гри, плюс, я думаю сотню витрачу і на скайоблівіон. Мейн евест як завжди найслабкіше місце у всіх іграх беседки, але кому потрібен мейн квест коли там куча шикарних сайд квестів? це і в облі і в скайрімі і в серії фолаут.kairo: ↑ 22.02.2025 18:03Облівіон — це саме гра свого часу. Навіть у 2006 році в ній була абсолютно обриганська система автолевелінгу, а широко розрекламований Тоддом "Радіант-AI" виявився звичайною брехнею. У плані головного сюжету всі ігри Бесідки безпросвітно посередні. Я дуже рідко закидаю ігри, але так і не зміг пройти до кінця жодної гри Тодда: ні Облівіон, ні Скайрім, ні Fallout 3 та 4. Та ж Готика 1-2, була на дві голови вища за Облівіон і Скайрім. Єдине, чим ці ігри дійсно видатні, — це експлорингом, коли ти просто лазиш по світу, вбиваєш мобів, шукаєш якийсь шмот і читаєш записки. Ну і моддинг-спільнота в даних іграх дуже потужна, але в цьому плані заслуга Бесідки лише в тому, що в них дуже комфортний рушій для модів.bigmonstr666: ↑ 22.02.2025 10:03 Предлагаю обсудить Перше відео The Elder Scrolls VI можуть показати вже в червні
мабуть після старфілду вже не має такого очіквання нової тес, але переглянувши відоси з порівнянням avowed та oblivion/skyrim розумієш, що ігри Тода просто обійшли свій час. бляха навіть у 19ти річного облівіона набагато більше механік ніж у тих рпг, що зараз виходять. тому дійсно чекаємо![]()
Заслуга Бесідки в тому, що вони дають можливість робити все що хочеш. Комусь в кайф експлорити, комусь проходити квести. Модінг це важлива частина, але на прикладі старфілду ми можемо бачити, що і модінг не цікавий коли гра нічого не може запропонувати.