Відеокарти Radeon RX 9070 (XT) еталонного дизайну не надійдуть до продажу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відеокарти Radeon RX 9070 (XT) еталонного дизайну не надійдуть до продажу

А вендори візьмуть і влуплять +100 баксів до ррц на свої подєлки і "доступний" геймінг стане ще "доступнішим" :gigi:
jumanji
Member

Повідомлення

Скандалы, интриги, расследования...
Будут реальные игровые тесты посмотрим. Может из нее и будет толк если не залочат павер лимит.
leif
Member

Повідомлення

Та в наші буремні часи то вже дрібниці. хоч би якісь надійшли до продажу в нормальній кількості :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Хуанг: "Вчись, племінниця!". І випускає півтори карти ФЕ по МСРП...
Ліза: "А я вже вмію!" І не випускає еталонного дизайну по МСРП взагалі...
unique-neon
Member

Повідомлення

waryag
То ще є чого пізнавати. Можна випускати карти з випадковою кількістю cu наприклад.
gregory_amd
Junior

Повідомлення

unique-neon: 22.02.2025 11:00 waryag
То ще є чого пізнавати. Можна випускати карти з випадковою кількістю cu наприклад.
весь мир цирк и мы в нем клоуны.. рынок превратился в какое-то соревнование кто лучше нагреет потребителя((
unique-neon
Member

Повідомлення

gregory_amd
Ну буде видно що по цінах. Може вперше і візьму Radeon коли цікавих ігор назбирається. Або консоль, втім і ті з радеонами. Зараз на rdna інтеграшці, не така й страшна як розповідають. Але глюк з курсором є :D
pelia
Member

Повідомлення

unique-neon: 22.02.2025 11:25 gregory_amd
Ну буде видно що по цінах. Може вперше і візьму Radeon коли цікавих ігор назбирається. Або консоль, втім і ті з радеонами. Зараз на rdna інтеграшці, не така й страшна як розповідають. Але глюк з курсором є :D
мені цікаво як цей глюк з курсором взагалі виглядає, у мене були апушки на зен1 та зен+, була 588 і зараз 6700хт, я ні разу його не бачив, у мене дефолтний курсор, але темний інтерфейс системи і як браузер я використовую вогняну лисицю. Просто про нього стільки говорять, а я його не бачив, а якшо він і був, то я цього не зрозумів
unique-neon
Member

Повідомлення

pelia
Я теж раніше не бачив. Але зараз тимчасово використовую не темну тему як зазвичай, а дефолтну світлу. То над інпутами курсор може ставати білим. В мене наприклад так у браузерному рядку.
Bukakanga
Member

Повідомлення

pelia: 22.02.2025 11:29
unique-neon: 22.02.2025 11:25 gregory_amd
мені цікаво як цей глюк з курсором взагалі виглядає, у мене були апушки на зен1 та зен+, була 588 і зараз 6700хт, я ні разу його не бачив, у мене дефолтний курсор, але темний інтерфейс системи і як браузер я використовую вогняну лисицю. Просто про нього стільки говорять, а я його не бачив, а якшо він і був, то я цього не зрозумів
иногда курсор на белом фоне просто исчезает и его приходится интенсивно дергать, чтобы появился снова. Баг не критический, но раздражающий, кажется, что забыл где находится курсор. Обходится элементарно - достаточно перекрасить курсор в любой другой цвет.
pelia
Member

Повідомлення

Уявляю як сидять інженери з амд такі, з темною темою вже років 5 як я і думають "шо за фігню ті юзери собі придумали" :rotate:
unique-neon
Member

Повідомлення

pelia
В інженрів то якраз улюблена тема, судячи по колегам :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

jumanji: 22.02.2025 10:31Будут реальные игровые тесты посмотрим.
мене цікавить тільки ціна
Alex646
Member

Повідомлення

Купуйте старі покоління, поки вони є за адекватними цінами. Чуда все рівно не станеться.
vsx
Member

Повідомлення

Кому нужны эталоны когда есть Sapphire? Пульс обычно по цене msrp продается.
NikitaFaer
Junior

Повідомлення

в тебе є ключ? краще , в мене є малюнок
oversteve
Member

Повідомлення

vsx: 22.02.2025 12:15 Кому нужны эталоны когда есть Sapphire? Пульс обычно по цене msrp продается.
так і всякі вантузи/віндфорси і т.п. зазвичай по мсрп продаються, але в цьому поколінні зелених вендори вирішили інакше, не виключено, що з червоними буде та сама шляпа :dontknow:
waryag
Member

Повідомлення

unique-neon: 22.02.2025 11:36Я теж раніше не бачив. Але зараз тимчасово використовую не темну тему як зазвичай, а дефолтну світлу. То над інпутами курсор може ставати білим. В мене наприклад так у браузерному рядку.
А можна просто включити контрастний курсор.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
unique-neon: 22.02.2025 11:00 То ще є чого пізнавати. Можна випускати карти з випадковою кількістю cu наприклад.
Я вважаю, що ідея потребує розвитку. Треба вказувати в спеках мінімальну кількість блоків, у кого більше - виграв в силіконову лотерею і має доплатити за кращу карту!
-Tex-
Junior

Повідомлення

Интернесно в чем догнала 9070ХТ 7900ХТХ по данным бенчмарка FurMark? В температуре хотспота?)
doc-oc
Member

Повідомлення

Сказочные… :idea:
Відповісти