Може і так, але ринок визначає ціни, і за 6-9к продають таке одноразове лайно, що не дрищ йго розвалить за кілька тижнів.
Своїм користуюсь вже 2 місяці - мені норм, плечами не впираюся, спина дискомфорту не відчуває, часом навіть користую ту "підкладку" під шию, хоча вона і не надто зручна. Сиджу не по 5хв, типово 7+ годин в день.
За компом не граю, крісло обирав по функціоналу, матеріалам, міцності конструкції. До цього раніше користував офісне типу "manager", то за 10+ років міняв основу 3 рази, втулки під колеса 2 рази, газліфт 2 рази, і один підлокітник. По ремонтопридатності то офісне крісло - супер, але коли порепалася "еко-шкіра" то ремонтувати її - нонсенс, а чохлом прикривати мені не сподобалося.
Покажіть мені крісло за, скажем, 12к грн, що реально витримає 130кг ваги, має колеса, гойдання і зручні підлокітники (або можливість їх налаштування).
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
А, і ше нюанс - спинка по дефолту має такий кут постановки до сідушки, що ніби ззаду тобі в спину вперлися коліном і троха зігнули
Але, завдяки зміні кута між сідухою і спинкою, змістив її на кілька "кліків" назад і проблема вирішилася.