Наступного місяця ПК-версія Grand Theft Auto V отримає велике оновлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mercator
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 20.02.2025 21:52 Вангую що візуальних змін ніхто не помітить, а от гравці з RX570 на 4 гіга що грали на ультра - тепер будуть грати або на мінімалках або на 720 з FSR.
Ну таке, дякую але мені якось не хочеться.
яке ультра на рх 570?))) що за казки, я на 1080ти у свій час на ультра пограть не міг з настройкою трави на ультра + дальність промальовки) ой ці казочники з їх казками...
Alligator
Member

Повідомлення

Варто додати, що аналогічний апгрейд консольна версія GTA V отримала ще 2022 року.
Апдейт консольний кочував 3 роки. Тут ще э фантасти які хочуть отримати ГТА 6 на ПК майже одночасно з консольщиками? :shuffle:
KimRomik
Member

Повідомлення

Багато хто тестував залізяччя на старій версії ГТА5. Тепер заново перепроходити?
Alligator
Member

Повідомлення

KimRomik: 21.02.2025 10:02 Багато хто тестував залізяччя на старій версії ГТА5. Тепер заново перепроходити?
Ви так кажете, ніби це перше оновлення яке вплинуло на циферки тестування. За 10+ років :gigi:
fxgg
Junior

Повідомлення

Pro100SSK: 20.02.2025 21:52 Вангую що візуальних змін ніхто не помітить, а от гравці з RX570 на 4 гіга що грали на ультра - тепер будуть грати або на мінімалках або на 720 з FSR.
Ну таке, дякую але мені якось не хочеться.
99.9 % что так и будет :shuffle:
Відповісти