Трамп планує запровадити мита 25% на тайванські чипи, але дасть час на перенесення виробництва у США

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

taras_cs
Ви нагадали мені коли ви не знали що таке коли числа відрізняються "на порядок")) тільки згадав що це ж ви. Питань більше немає :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
kairo: 19.02.2025 15:08
leif: 19.02.2025 15:01 kairo
Питання політично-ідеологічного характеру знаходять вираження в юридичній площині і не має різниці це Крим чи Тайвань. От і порівняйте, що там в юридичній площині.
В юридичній площині КНР не існувала в період 1949-1971 років. Тільки це все на паперах. В реальності Тайвань, це окрема країна.
А Крим в такій же реальності російський?
kairo
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:11 А Крим в такій же реальності російський?
Пропоную вам з'їздити туди і перевірити на місці.
taras_cs
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:11Ви нагадали мені коли ви не знали що таке коли числа відрізняються "на порядок")) тільки згадав що це ж ви. Питань більше немає
То це ви та сама людина, що не знає, де межа, коли два числа відрізняються на порядок, а коли - ні?
Тоді питань дійсно нема.
leif
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:14Пропоную вам з'їздити туди і перевірити на місці.
а якщо не з'їжджати і відповісти прямо на поставлене питання? :)

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
taras_cs: 19.02.2025 15:15То це ви та сама людина, що не знає, де межа, коли два числа відрізняються на порядок, а коли - ні?
Тоді питань дійсно нема.
та куди мені, дитячий садок :lol: :lol:
kairo
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:16
kairo: 19.02.2025 15:14Пропоную вам з'їздити туди і перевірити на місці.
а якщо не з'їжджати і відповісти прямо на поставлене питання? :)
Де-юре Український, де-факто російський.

А тепер будь ласка дайте відповідь, чи існувала КНР в період 1949-1971 років?
leif
Member

Повідомлення

kairo
А за Тайванем чим ситуація відрізняється. Де юре чий? Ну яка тоді анексія? Про що мова?

А яка різниця що було до 71 року, якщо ми живемо в 25 і закони і міжнародні акти діють станом на тепер а не на 71 рік?
taras_cs
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:19Де-юре Український, де-факто російський.
Хто вам таку маячню сказав? :D
Тобто, коли в вас вкрадуть машину, на суді ви скажете, ніби машина "де-факто" належить злодієві? :lol:

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
kairo
Суддя запитає, чи все у вас з головою в порядку. Скажіть спасибі, що я вас попередив вже зараз.
kairo
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:21 kairo
А за Тайванем чим ситуація відрізняється. Де юре чий? Ну яка тоді анексія? Про що мова?
А яка різниця що було до 71 року, якщо ми живемо в 25 і закони і міжнародні акти діють станом на тепер а не на 71 рік?
Тим, що на даний момент Тайвань не знаходиться під контролем КНР.
Ви не дали відповідь на моє запитання.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
taras_cs: 19.02.2025 15:23
kairo: 19.02.2025 15:19Де-юре Український, де-факто російський.
Хто вам таку маячню сказав? :D
Тобто, коли в вас вкрадуть машину, на суді ви скажете, ніби машина "де-факто" належить злодієві? :lol:
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
kairo
Суддя запитає, чи все у вас з головою в порядку. Скажіть спасибі, що я вас попередив вже зараз.
Якщо у вас вкрали автомобіль, то по закону (де-юре), ви продовжуєте залишатись його власником. Але фізично(де-факто) у вас його немає.
leif
Member

Повідомлення

kairo
Давайте спочатку з анексією розберемося, бо щось ви туго продираєтесь до істини і все намагаєтесь на двох стільцях всидіти.

Так і шо, якщо Україна повертатиме Крим, це теж буде анексія? З вашої логіки про тайіаньг випливає що так. А тепер почитайте що таке анексія.
Icipher
Member

Повідомлення

про ціну яйок прі трампі вже шуткували ?
leif
Member

Повідомлення

Icipher
Ага Трамп винен що курей грипом, чи чим вони там хворіли, позаражав. Ахаххаххахахх яйця ахахаххахахаха
taras_cs
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:27Якщо у вас вкрали автомобіль, то по закону (де-юре), ви продовжуєте залишатись його власником. Але фізично(де-факто) у вас його немає.
Якщо я дам автівку дружині чи знайомому покататись, де-факто в мене теж машини немає, але це не робить її власником когось іншого.
Коли повторюєте російський фейк про Крим ("де-факто") - не забувайте, що можете виглядати жалюгідно, бо росіянська логіка до нормальної логіки відношення не має жодного.

Де-факто Крим окупований росією, але належить де-факто, де-юре и так далі - Україні.
kairo
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:27 kairo
Давайте спочатку з анексією розберемося, бо щось ви туго продираєтесь до істини і все намагаєтесь на двох стільцях всидіти.

Так і шо, якщо Україна повертатиме Крим, це теж буде анексія? З вашої логіки про тайіаньг випливає що так. А тепер почитайте що таке анексія.
По-перше, ви досі не відповіли на моє запитання. По-друге, Тайвань це частково визнана держава. Анексія чи "возвращение в радную гавань", це політично-ідеологічне питання.

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
taras_cs: 19.02.2025 15:32
kairo: 19.02.2025 15:27Якщо у вас вкрали автомобіль, то по закону (де-юре), ви продовжуєте залишатись його власником. Але фізично(де-факто) у вас його немає.
Якщо я дам автівку дружині чи знайомому покататись, де-факто в мене теж машини немає, але це не робить її власником когось іншого.
Бо в даному випадку ви добровільно передали свою власність іншим особам і можете в любий момент її повернути. Ми не можемо повернути зараз Крим і ми не передавали його добровільно рашці.
Icipher
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:30 Icipher
Ага Трамп винен що курей грипом, чи чим вони там хворіли, позаражав. Ахаххаххахахх яйця ахахаххахахаха
а про те що ти дурачок ? :spy:
leif
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:33По-перше, ви досі не відповіли на моє запитання.
не хвилюйтесь, наберіться терпіння, я ж сказав, що спочатку хочу розібратись з анексією і вашою термінологією. а потім розберемось з кнр і головне до чого цей історичний екскурс :laugh:
kairo: 19.02.2025 15:33По-друге, Тайвань це частково визнана держава.
а крим частково визнана територія росії? в чому тоді між ними різниця?

давайте я за вас підсумую, а то якось повільно:
де юре (з точки зору абсолютної більшості країн світу) Тайвань -- китайський, Крим -- український. Крим не контролюється Україною, Тайвань не контролюється китаєм.

повернення криму під контроль Києва це повністю аналогічний процес з точки зору міжнародного права що і повернення Тайваню під контроль Китаю. тобто ні про яку анексію мова йти не може ані в випадку криму ані випадку тайваню.

з усім згодні? можемо переходити до історії?
taras_cs
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:36Бо в даному випадку ви добровільно передали свою власність іншим особам і можете в любий момент її повернути. Ми не можемо повернути зараз Крим і ми не передавали його добровільно рашці.
То й що з того?
Все одно ви підміняєте поняття "окупую" та "володію" - дуже зручно для кремля, до речі. Вони саме тому цей фейк вигадали, щоб виглядати краще в очах інших, а ви повторюєте.
kairo
Member

Повідомлення

leif: 19.02.2025 15:40
kairo: 19.02.2025 15:33По-перше, ви досі не відповіли на моє запитання.
не хвилюйтесь, наберіться терпіння, я ж сказав, що спочатку хочу розібратись з анексією і вашою термінологією. а потім розберемось з кнр і головне до чого цей історичний екскурс
Ви мені задали запитання, я вам на нього відповів. Я задав своє запитання, а ви банально викручуєтесь, замість того, щоб відповісти. В такому разі не бачу сенсу продовжувати розмову.
leif
Member

Повідомлення

Icipher: 19.02.2025 15:38а про те що ти дурачок ?
обізяна ти давай або жартуй, або не жартуй, бо щось не зрозуміло до чого ти пишеш.
> а про яйця вже жартували??
ти топік не можеш прочитати? 4 сторінки не здужав? багато букв для тебе? буває
taras_cs
Member

Повідомлення

kairo: 19.02.2025 15:36Ми не можемо повернути зараз Крим і ми не передавали його добровільно рашці.
А це називається "окупація", а не "володіння". Що і було потрібно довести.
kairo
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.02.2025 15:40
kairo: 19.02.2025 15:36Бо в даному випадку ви добровільно передали свою власність іншим особам і можете в любий момент її повернути. Ми не можемо повернути зараз Крим і ми не передавали його добровільно рашці.
То й що з того?
Все одно ви підміняєте поняття "окупую" та "володію" - дуже зручно для кремля, до речі. Вони саме тому цей фейк вигадали, щоб виглядати краще в очах інших, а ви повторюєте.
Який фейк? Росія фізично окупувала Крим і володіє ним. Робить там все, що їй заманеться і ми нічого із цим на даний момент не можемо зробити. Нам би зараз зберегти суверенність України, але ви, як я розумію взагалі в Польщі.
Відповісти