Перезавантажується комп'ютер помилка Kernel Power 41 (63)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Carlos10
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 17.02.2025 07:30 дел

Відправлено через 7 хвилин 43 секунди:
Carlos10: 17.02.2025 05:44 Всем привет. Чтоб не плодить темы, пишу тут.
Ошибка kernel-power 41 (63) задолбала в последнее время. Все способы, включая подсовывание другого БП, перепробовал. Но самое интересное (и непонятное) - ошибка только на Вин11 - разворачиваю из образа линукс или старую Вин10 - вообще без проблем, кроме одной: нужна именно Вин11, а с нею такая шляпа. ОС не сборка, без твиков всяких, единственное, что заметил: проблема появляется во время или сразу после выключения эмулятора Андроид, в обычных сценарих вроде нету. Подскажите, может, кто сталкивался - куда ещё можно копать?
Біос в дефолт, память без xmp, чи буде проблема?

ps було щось подібне у мене, також не усюди з'являлося це, знайшов нарешті причину - недоналаштована пам'ять, підняв трішки напругу на пам'ять та цпу, запрацювало. Але власноруч напруги не крутить, краще спитайте у місцевих спеціалістів, якщо це дійсно пам'ять винувата, щоб перевірити я спочатку написав як.
Пам'ять в дефолті чи розогнана руками - неважливо, помилка є. XMP не використовув ніколи. Напругу крутив до макс. - не допоиагає.
0kie: 17.02.2025 06:16 Carlos10
Терминал от администратора:
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
и если нашлись битые файлы, то:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
После обязательно:
sfc /scannow
Тут все ровно.
0kie
Member

Повідомлення

Carlos10
Кернел 41 - это обычно проблемы с питанием. Разобрать всё, протереть от окислений и снова собрать.
Carlos10
Member

Повідомлення

0kie: 17.02.2025 11:12 Carlos10
Кернел 41 - это обычно проблемы с питанием. Разобрать всё, протереть от окислений и снова собрать.
Это тоже было...
ТестМем5 - без вопросов, тесты стабильности - без вопросов. Как только эмулятор андроид - приехали. И все, повторюсь, на Вин11, на десятке - все тип-топ
OldGoodGames
Junior

Повідомлення

Carlos10: 17.02.2025 10:12
OldGoodGames: 17.02.2025 07:30 дел

Відправлено через 7 хвилин 43 секунди:

Біос в дефолт, память без xmp, чи буде проблема?

ps було щось подібне у мене, також не усюди з'являлося це, знайшов нарешті причину - недоналаштована пам'ять, підняв трішки напругу на пам'ять та цпу, запрацювало. Але власноруч напруги не крутить, краще спитайте у місцевих спеціалістів, якщо це дійсно пам'ять винувата, щоб перевірити я спочатку написав як.
Пам'ять в дефолті чи розогнана руками - неважливо, помилка є. XMP не використовув ніколи. Напругу крутив до макс. - не допоиагає.

[
то може проблема сумісності він11 та андроід емулятора? що каже гугол з цього?
а яка версія біоа матплати? може треба оновити чи навпаки понизити?
Carlos10
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 17.02.2025 20:44 то може проблема сумісності він11 та андроід емулятора? що каже гугол з цього?
Нічого не каже. Біос відносно свіжий, восені оновлював, не бета
Зараз тестую припущення, що може бути конфлікт вбудованого в мамку аудіо з дровами ХД Аудіо від Нвідіа. Видалив останнє - спостеригаю вже добу, затамувавши подих - поки все працює.
sensey
Member

Повідомлення

ASTON: 09.07.2023 10:53 Sashkotem
о цього призводила HW Info
HW Info має апаратний доступ до мультика тому легко може таке бути. Вони при розгортанні вікна моніторингу про це попереджають.
OldGoodGames
Junior

Повідомлення

Carlos10: 18.02.2025 07:08
OldGoodGames: 17.02.2025 20:44 то може проблема сумісності він11 та андроід емулятора? що каже гугол з цього?
Нічого не каже. Біос відносно свіжий, восені оновлював, не бета
Зараз тестую припущення, що може бути конфлікт вбудованого в мамку аудіо з дровами ХД Аудіо від Нвідіа. Видалив останнє - спостеригаю вже добу, затамувавши подих - поки все працює.
цікаво,
як що так то можна подивиться які версії дров аудіо та хд аудіо від нвідіа у він10 де усе працює?
Carlos10
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 18.02.2025 19:05цікаво,
як що так то можна подивиться які версії дров аудіо та хд аудіо від нвідіа у він10 де усе працює?
Тут не підкажу, бо це треба десь розгорнути образ 10ки, а чипати те, що працює 3 дні без нарікань після місяця жаху не дуже хочеться)). Але дрова точно оновлював одразу після виходу Сталкера 2, якщо це допоможе.
OldGoodGames
Junior

Повідомлення

Carlos10: 19.02.2025 00:18
OldGoodGames: 18.02.2025 19:05цікаво,
Тут не підкажу, бо це треба десь розгорнути образ 10ки, а чипати те, що працює 3 дні без нарікань після місяця жаху не дуже хочеться)). Але дрова точно оновлював одразу після виходу Сталкера 2, якщо це допоможе.
я до того запитав, що ви казали, що у вас є стара він10 і я думав порівняти версії дров в 10 та 11
ошибка только на Вин11 - разворачиваю из образа линукс или старую Вин10 - вообще без проблем,
Carlos10
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 19.02.2025 07:21 я до того запитав, що ви казали, що у вас є стара він10 і я думав порівняти версії дров в 10 та 11
Все так, образи ОС (10 та 11) під рукою, але комп один і поки працює на 11. Якщо почне знову бсодити - звичайно, поверну 10, а там і дрова порівняю.
OldGoodGames
Junior

Повідомлення

а чому не хочете дуалбут, немає місця або плодити осі не хочете?
Carlos10
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 19.02.2025 19:39 а чому не хочете дуалбут, немає місця або плодити осі не хочете?
Ну, якщо і ставити 2 ОС, то логічніше б було познайомитись з чим-ир приеципово новим. Але 3 різних Лінукса мені більш ніж достатньо на ВМ.

Йшов 4 день без бсод. Тьфу *3 :)
OldGoodGames
Junior

Повідомлення

Carlos10: 20.02.2025 07:33 Ну, якщо і ставити 2 ОС, то логічніше б було познайомитись з чим-ир приеципово новим. Але 3 різних Лінукса мені більш ніж достатньо на ВМ.
Можна, BSD але пробуйте спочатку на ВМ, бо там своя специфіка особливо що до підтримки заліза. Але філософія единозлагодженої системи цікава на відміну від Лінукса.
А яки саме Лінукси вам цікаві?
Carlos10: 20.02.2025 07:33 Йшов 4 день без бсод. Тьфу *3 :)
:up:
Відповісти