Вам шо нарешті завезли шось краще за адсл? Оце прогресdead_rat: ↑ 18.02.2025 16:46Тим часом на великому Заході організувати інтернет кращий за 100 мбіт це задача із зірочкою

Вам шо нарешті завезли шось краще за адсл? Оце прогресdead_rat: ↑ 18.02.2025 16:46Тим часом на великому Заході організувати інтернет кращий за 100 мбіт це задача із зірочкою
Як сказать, оптику завезли. Але не меніScoffer: ↑ 18.02.2025 17:04Вам шо нарешті завезли шось краще за адсл? Оце прогресdead_rat: ↑ 18.02.2025 16:46Тим часом на великому Заході організувати інтернет кращий за 100 мбіт це задача із зірочкою![]()
Ну як вказали на мою помилку для початку байти перевели в біти та одразу отримали різницю у 8 раз не приступивши до експериментівblock_stupid: ↑ 18.02.2025 13:51Я все ще ніяк не збагну звідки взялося прискорення 10 000.
Настолько лёгкие, что не имеют веса.VovaII: ↑ 18.02.2025 16:55— Фотони легкі, їх вдалося розігнати...block_stupid: ↑ 18.02.2025 13:51Я все ще ніяк не збагну звідки взялося прискорення 10 000.
Але світловий промінь створює тиск. Наприклад "постріл" із потужного лабораторного лазера, звалює невелику металеві платинку. Пластинка зігнута у формі букви Г, і стоїяла догори дригом.andervol: ↑ 19.02.2025 04:00Настолько лёгкие, что не имеют веса.
похоже по длине кабеля в конце кабеля добавили очень хитрые оптические фильтры, созданные так, что бы попытаться вернуть свету первоначальное распределение.waryag: ↑ 18.02.2025 20:44 Взагалі нічого не зрозуміло.
Опробували технологію на новому чи старому кабелі і змогли в покращення в тисячі разів, чи то теоретичний максимум? І якщо тут використовуються нейромережі, наскільки спотворять вони початкові дані?
Технологію протестовано протягом 24 годин під час передавання даних лінією довжиною 1270 миль між Шанхаєм і островом Хайнань.OldGoodGames: ↑ 18.02.2025 19:38 дежа-вю, але згадав рік тому була новина,
"китайські вчені збільшили щильнісь запису на оптичний носій зі звичайну двд болванку у 220 разів"
тут також умовні "тисячі" разів і також в оптичному волокні,
Это не для дома, это для магистральных кабелей. плотность на двд наверное можно увеличить, но хреновые диски переставали читаться за недели или вообще дни, а при большей плотности не факт, что долго держала подложка полезную информацию.то був мем про британських вчених, зараз щось схоже про китайських![]()
тому що це поки десь в лабораторіях навіть якщо воно справді є,
от коли ми це усе побачимо у кожній хаті за нормальну ціну, тоді і пишіть, а поки це усе фантазі![]()
Думаю це було б надто просто. Але чекатимемо подробиць.Alexsandr: ↑ 19.02.2025 12:51похоже по длине кабеля в конце кабеля добавили очень хитрые оптические фильтры, созданные так, что бы попытаться вернуть свету первоначальное распределение.
Дякую зрозуміло, про щільний запис на оптичні диски також напевно для холодних хранилищ даних датацентрів, а не для побуту, якщо дійде до практичного застосування, бо дійсно можна собі уявити скільки будуть коштувати самі носії з такими вимогами до якості та й прилади для запису.Alexsandr: ↑ 19.02.2025 12:51 [
Это не для дома, это для магистральных кабелей. плотность на двд наверное можно увеличить, но хреновые диски переставали читаться за недели или вообще дни, а при большей плотности не факт, что долго держала подложка полезную информацию.
24 часа это экперимент, а не реальное использование.Alexsandr: ↑ 19.02.2025 12:51Технологію протестовано протягом 24 годин під час передавання даних лінією довжиною 1270 миль між Шанхаєм і островом Хайнань.
получается реально использовать. Не думаю, что кабель новый укладывали. Только вот почему только 24 часа, а не неделю или месяц.
А я не винен, що кожна їх заявочка на 95% гіперболізована.Buldozer.: ↑ 18.02.2025 16:58тут любая заявочка если китайцы, то все , надо накидать на вентиляторavuremybe: ↑ 18.02.2025 09:17 Пропоную обговорити Китайські вчені збільшили пропускну здатність оптоволокна в 10 тисяч разів
Знов ці неймовірні заявочки від комуняк.![]()