Утиліта AIDA64 v7.60 подружилася з відеокартами Radeon RX 9070 (XT) та втратила підтримку Windows 95

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
big_bang
Member

Повідомлення

перше шо спало на думку)
vsx
Member

Повідомлення

Пользователи Win 98 не смогут протестировать новые видеокарты (
uncle_doc
Member

Повідомлення

vsx: 18.02.2025 11:44 Пользователи Win 98 не смогут протестировать новые видеокарты (
и процессори
Васильович
Member

Повідомлення

Йдеться про Windows 95, 98 і Me.
Я взагалі думав, що саме AIDA64 не підтримує старі ОС і для них потрібні її старі інкарнації у вигляді AIDA32/Everest :shuffle:
unique-neon
Member

Повідомлення

А для чого взагалі використовують AIDA? На наших просторах бачив лише у якості бенчмарка для пам'яті.

Інформацію про залізо наче і безкоштовне HWiNFO показує.
Стрес тести теж є кращі безкоштовні OCCT, y-cruncher, prime.
Rucha
Member

Повідомлення

unique-neon
HWiNFO показує дані з датчиків. Це далеко не все інфо про залізо.
А от AIDA64 показує всю інфу по залізу та багато чого по софту. І так, там є гарний бенчмарк пам'яті.
unique-neon
Member

Повідомлення

Rucha
Це сенсор панель. Там ще є інша при запуску. Та показує усе.
Rucha
Member

Повідомлення

unique-neon: 18.02.2025 12:00 Rucha
Це сенсор панель. Там ще є інша при запуску. Та показує усе.
Толмача!
Kashtan
Member

Повідомлення

Пам’ятаю 98 віндовс. Вдалою була. В комп’ютерних клубах вона в основному стояла в 2000-х. Ме та 2000 більше для мереж. Потім ХР була наступним вдалим кроком. Віста наробила шуму, але не порівняти. Потім легендарна 7 . На феномі стоїть саме вона. Не думаю що власники старих ОС багато втратили через відсутність підтримки Аїда . До речі, на форумі є тримачі старіших ОС ніж ХР?
Pro100SSK
Member

Повідомлення

Вражений що досі ці OS підтримувались
big_bang
Member

Повідомлення

Kashtan: 18.02.2025 12:24 Пам’ятаю 98 віндовс. Вдалою була. В комп’ютерних клубах вона в основному стояла в 2000-х. Ме та 2000 більше для мереж. Потім ХР була наступним вдалим кроком. Віста наробила шуму, але не порівняти. Потім легендарна 7 . На феномі стоїть саме вона. Не думаю що власники старих ОС багато втратили через відсутність підтримки Аїда . До речі, на форумі є тримачі старіших ОС ніж ХР?
viewtopic.php?f=1&t=234181
MetalistForever
Member

Повідомлення

:laugh:
Вкладення
Windows 95
Windows 95
CADR
Member

Повідомлення

Kashtan: 18.02.2025 12:24 Пам’ятаю 98 віндовс. Вдалою була. В комп’ютерних клубах вона в основному стояла в 2000-х. Ме та 2000 більше для мереж. Потім ХР була наступним вдалим кроком. Віста наробила шуму, але не порівняти. Потім легендарна 7 . На феномі стоїть саме вона. Не думаю що власники старих ОС багато втратили через відсутність підтримки Аїда . До речі, на форумі є тримачі старіших ОС ніж ХР?
Ну якщо враховувати емулятори, то в мне є Windows for Workgroups 3.11, Windows 98, MS-DOS 3.1 та MS-DOS 6.22 на 86Box :)
Відповісти