коли самсунг пообіцяв оновлювати телефони 7 років, та маючи досвід роботи в їх стайні в Харкові, я щось досить сумно посміхнувся.Donate: ↑ 14.02.2025 17:54Ну так більшість навідь в іграшки не грає, а снедтраму рік тому і 732Г було достатньо, але побіг і купив собі смарт з останнім топовим драконом? Я взагалі в темі не бачу щоб хтось купував по потребам... Тут тільки якийсь срач розводять.Alexsandr: ↑ 14.02.2025 09:03 Ну да, тут кому статус кому-то показать свой, кому-то для себя брать под потребности. айфон очень не мало слизал с андроида к примеру и что теперь? Во всем мире слизывают друг у друга.
А проблема в тому що китайці не хочуть вирішувати проблеми ніякВони тянуться роками, всі сидять на дупі рівно і всіх все влаштовує.
В тебе навідь окрім гугла та айфону взагалі немає вендорів які би оновлювали свої пристрої вчасно. Я ось на реддіті слідкую за деякими власниками аппаратів, і там вже меми пішли наприклад коли прийде OneUI 7 на їх S24 UltraІ це пробачте в смартах за недешевий прайс... Я вважаю що це свиснство до покупця
![]()
і при цьому всьому самсунг все ще на 2 голови краще будь якого китаю.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)