можна подумати між 4070 і 5070 різниця буде більше 5%...Input_Lag: ↑ 14.02.2025 11:02Можливо 4070denizen: ↑ 14.02.2025 09:38 так а що там дивитись? навіть з назви зрозуміло, що це буде конкурент 5070
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD запланувала презентацію відеокарт Radeon RX 9070 (XT) на останній день лютого
-
denizen
Member
-
Yurius
Member
12 vhpwr ,причому збокуunlnu: ↑ 14.02.2025 11:08 а куди роз'єм живлення сховали? шось не зміг знайти фото
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
і далі сидіти на калькуляторі , з думкою що самий розумнийgregory_amd: ↑ 14.02.2025 11:30 Ну нарешті всі виробники перестали мірятись пісюнами у змаганні фпс, температур, ваттів і таки взяли участь у дійсно важливих справах: хто випустить потворніший трамвай і займе більше слотів ним.
Поки що ця нітро як мінімум на саму повторну карту сапфіра спокійно може претендувати..
PS - якщо на цій юзлесній бюджетці такий радіатор і габарити правда потрібні, то схоже у Амуде все іще гірше ніж у нвіде, і скоро правда будемо купувати власні генератори щоб заживити цей трешняк.
Однозначно можна скіпнути покоління
-
Frost-Nick
Member
unlnu, таке як рендер якийсь ранній. Нічого у них на сайті знайти не можу. А на картинці так 7900 XT виглядала.
Остання моя відеокарта від Sapphire була HD 4850 Toxic. Як це давно було... І тоді вони не були таким монстрами.
Остання моя відеокарта від Sapphire була HD 4850 Toxic. Як це давно було... І тоді вони не були таким монстрами.
-
unlnu
Member
Yurius,
так що таки на бічній стороні?
Скоро побачимо, до релізу вже не довго залишилось.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Frost-Nick,
на вашій фото інша карта, бо дизайн зі сторони кулерів зовсім інший. Гаразд, не суттєво. Чекати не довго до презентації.
Frost-Nick,
на вашій фото інша карта, бо дизайн зі сторони кулерів зовсім інший. Гаразд, не суттєво. Чекати не довго до презентації.
-
mrigi
Member
Боже, чекаю щоб зробили тупо великий шматок алюмінієвого радіатору зверху без прикрас щоб у цінувачів "не потворного вигляду" просто розірвало пердаки 
-
Yurius
Member
Начебто.unlnu: ↑ 14.02.2025 12:04 Yurius,
Frost-Nick,
- спойлер
-
miroslav_mm
Member
Це що, оголосили якийсь конкурс? У кого "товщий і довший" відеоадаптер той і переміг. 
-
vsx
Member
Там скрытый 12V-2X6 под магнитным бэкплейтомunlnu: ↑ 14.02.2025 11:08 а куди роз'єм живлення сховали? шось не зміг знайти фото
-
oversteve
Member
там 12вхпвр 
-
Enjthesilence
Member
О ні, нвідія і сюди запхала свій жахливий роз'єм, як так
-
Azerty
Member
4070s тоді буде потужніша
-
Mixx
Member
Enjthesilence
Це роз'єм інтела
Це роз'єм інтела
-
notnbl4
Member
"вам шашечки или ехать?"
-
The_Rusik
Member
Если будет 12гб, 256бит, и 400 долларов, то норм еще
-
Skiff93
Member
Навіть якщо в мене корпус без прозорої стінки я віддам перевагу карті з кращим (на мій смак) зовнішнім виглядом. Звісно якщо це не потребує доплат чи не жертвується ефективність охолодження для цього.
А якщо взагалі байдуже як карта виглядає, можна взяти моделі попростіше без усіх оцих дизайнерських закидонів.
Nitro завжди мені подобались, мали якийсь унікальний стиль, ця карта уже його втратила і виглядає дешевшо і "колхозно".