Вийшов драйвер GeForce 572.42 WHQL для нових ігор із Nvidia DLSS

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rhizone
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов драйвер GeForce 572.42 WHQL для нових ігор із Nvidia DLSS

Awowed, до речі, вже сьогодні буде доступний по передзамовленню. Хтось щось очікує від цієї гри?
kairo
Member

Повідомлення

Rhizone: 13.02.2025 19:31 Пропоную обговорити Вийшов драйвер GeForce 572.42 WHQL для нових ігор із Nvidia DLSS

Awowed, до речі, вже сьогодні буде доступний по передзамовленню. Хтось щось очікує від цієї гри?
Очікую, що буде хороша гра. Обсидіани поки лайна не робили. Але все може бути.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Rhizone: 13.02.2025 19:31 Awowed, до речі, вже сьогодні буде доступний по передзамовленню. Хтось щось очікує від цієї гри?
Гігантського провалу) :gigi: Це буде феноменально)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Rhizone: 13.02.2025 19:31 Пропоную обговорити Вийшов драйвер GeForce 572.42 WHQL для нових ігор із Nvidia DLSS

виглядає як аутерворлдс з мечами. трохи дурнуваті анімації як на мене, занадто кольорова палітра, якщо порівнювати з пілар оф етернеті (сеттінг той самий). як завжди - трайнути в геймпасі.
Гра на юе5 з хардвеерним люменом, на диво працює непогано, окрім звичайно класичних шейдер статерів)))
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Forza Horizon 5 йде на цьому драйвері?
Royalfree
Member

Повідомлення

Щось nVidia занадто часто почала поправляти драйвери. Не на добро це.
voldemarcik
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 13.02.2025 21:27 Forza Horizon 5 йде на цьому драйвері?
І на цьому йде, і на попередньому.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

voldemarcik: 13.02.2025 21:59
Nikolayovich: 13.02.2025 21:27 Forza Horizon 5 йде на цьому драйвері?
Суто попередній я особисто не перевіряв, но на попередніх в мене стабільно тільки з 561.09.
https://www.reddit.com/r/ForzaHorizon/c ... er_latest/
kairo
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 13.02.2025 22:07
voldemarcik: 13.02.2025 21:59

Суто попередній я особисто не перевіряв, но на попередніх в мене стабільно тільки з 561.09.
https://www.reddit.com/r/ForzaHorizon/c ... er_latest/
Це якийсь прикол із Форзою. Був період мабуть із пів року, коли Форза 4 вилітала на свіжих дровах Нвідії. Потім все ж таки полагодили.
Відповісти