Crytek анонсувала звільнення та підтвердила призупинення розробки Crysis 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Crytek анонсувала звільнення та підтвердила призупинення розробки Crysis 4
Дуже очікував на 4-у частину(
Для мене це найкраща серія ігр.
DuckRider
Member

Стулия, сделавшая последний нормальный игровой движок, умирает. Печально
Gelonyrum
Member

Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
vsx
Member

Разработку бенчмарка приостановили :-/
DiGiTaL
Member

Может глупый вопрос, а крайтек сколько денег получает за использование её движка в ккд-ккд2?
dead_rat
Member

Press F to pay respect.

В 2007 вони перевернули індустрію і були символом прогресу. Сумно.
SieG
Member

DiGiTaL: 13.02.2025 12:36 Может глупый вопрос, а крайтек сколько денег получает за использование её движка в ккд-ккд2?
Доя подобных проектов там суммы оговариваются отдельно, для большей части инди игры это около 5% от дохода.
Alexsandr
Member

Выпустив 4 версию можно рассчитывать на значительное количество покупок. возможно состояние проекта совсем плохое.
Afit
Member

А жаль. Был шанс что выстрелит, так как последнее время сингловые игры не плохо опять продаются :lick:
Ararat
Member

Gelonyrum: 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
Всеж після 2-4 хвилинних завантажень у Кутній горі я для себе вирішив, що ліпше 2-4 хвилини покомпілювати шейдери, а потім вантажитись по 20 сек, чим запускати гру за 20 сек, а потім кожне завантаження тупити по 2-4 хвилини.
SieG
Member

Alexsandr: 13.02.2025 13:10 Выпустив 4 версию можно рассчитывать на значительное количество покупок. возможно состояние проекта совсем плохое.
Я занимался лвл-дейсмэингом и на крайЭнджине и на анрилЭнджине, только 3 и 4 версиях, и я скажу, на крайЭнджине безумно удобно делать природу и дороги, все остальное просто ужас (именно поэтому большая часть ФарКрая на огромных пустых островах), а на анриоЭнджине наоборот, плюс Край просят 5% бабок с продаж, а анрио простил 5% с продаж после первого миллиона прибыли, учитывая что лям лишним не будет, что многии инди не получают лям, учитывая что 90% не про огромные пустые острова, сам факт того что анрил побеждает в этой битве движков как минимум для меня очевиден.
Gelonyrum
Member

Ararat: 13.02.2025 15:11
Gelonyrum: 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
Всеж після 2-4 хвилинних завантажень у Кутній горі я для себе вирішив, що ліпше 2-4 хвилини покомпілювати шейдери, а потім вантажитись по 20 сек, чим запускати гру за 20 сек, а потім кожне завантаження тупити по 2-4 хвилини.
Дивно, в мене гра моментально завантажується, 5-10 секунд максимум, поки це гра з найкращою оптимізацією за останні роки.
Ararat
Member

Gelonyrum: 13.02.2025 16:00
Ararat: 13.02.2025 15:11
Дивно, в мене гра моментально завантажується, 5-10 секунд максимум, поки це гра з найкращою оптимізацією за останні роки.
В чистому полі 10сек. В селі 20 сек. В Кутній горі 4хвилини, якщо щойно увімкнув гру, або 2 якщо до цього грав.
doc-oc
Member

Это печаль :weep:
Первый ПК собирал именно под Crysis и с этим всем делом и с игрой естественно связано много классных воспоминаний :super:
Изначально хотел в конце в 2007 года взять Core 2 Duo E4500 и Radeon 3850, но в последствии таки докинул денежку и купил Core 2 Duo E8400 и XpertVision 8800GT Sonic! Благодаря чему с огромным удовольствием прошёл целую кучу игр!

Ну, а по поводу Крайтек: какие-то они странные, если выпускать пол-игры раз в десять лет, то конечно толку не будет и прибыли тоже… с таким трепетом встретил анонс четвёрки, а тут такое :weep:
block_stupid
Member

Gelonyrum: 13.02.2025 12:28Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну
То може ще й все попереду, прикрились то вони восени, а kcd2 вийшось ось ось.
Ще все попереду. Там диви і відьмака перекинуть на крайенджін, та й міський ландшафт кіберпанку також чудово апиляти можна. Це все звісно жартики)
Геральт
Member

Gelonyrum: 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка.
Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTech
Але ліс гарний (здалеку) - факт.
dead_rat
Member

Геральт: 13.02.2025 18:02
Gelonyrum: 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка.
Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTech
Це по боку. Розумієш, тут дві третини форуму виросли на хвилі супер хітів з 2007 і в нас багато ностальгії щодо Крізісу.
Ну і по часам старшої школи і універу коли ми в це грали
vsx
Member

Геральт: 13.02.2025 18:02 Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTech
какой движок вы считаете хорошим?
Геральт
Member

vsx: 13.02.2025 19:22 какой движок вы считаете хорошим?
В порядку спадання: Decima, Anvil, Snowdrop, UE. Але найреалістичніша картинка тільки в UE
Ну, це з тих, що +/- знайомий.
OldGoodGames
Junior

DuckRider: 13.02.2025 12:10 Стулия, сделавшая последний нормальный игровой движок, умирает. Печально
нажаль історія знає багато таких прикладів, студії які робили власні дуже класні рушіх помирали, навскидку - westwood, id...

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Геральт: 13.02.2025 18:02
брєд, проте які іри виходили на idTech, Source, вже років 20 немає чогось подібного, не усе вимірюється вашим всратим "ріалізмом", а головне художність та атмосферність які зовсім =|= "фото-мега-гіпер-ріалізму"
Ответить