Последние статьи и обзоры
Новости
Crytek анонсувала звільнення та підтвердила призупинення розробки Crysis 4
-
block_stupid
Member
Пропоную обговорити Crytek анонсувала звільнення та підтвердила призупинення розробки Crysis 4
Дуже очікував на 4-у частину(
Для мене це найкраща серія ігр.
Дуже очікував на 4-у частину(
Для мене це найкраща серія ігр.
-
DuckRider
Member
Стулия, сделавшая последний нормальный игровой движок, умирает. Печально
-
Gelonyrum
Member
Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
-
vsx
Member
Разработку бенчмарка приостановили ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
DiGiTaL
Member
Может глупый вопрос, а крайтек сколько денег получает за использование её движка в ккд-ккд2?
-
dead_rat
Member
Press F to pay respect.
В 2007 вони перевернули індустрію і були символом прогресу. Сумно.
В 2007 вони перевернули індустрію і були символом прогресу. Сумно.
-
SieG
Member
Доя подобных проектов там суммы оговариваются отдельно, для большей части инди игры это около 5% от дохода.DiGiTaL: ↑ 13.02.2025 12:36 Может глупый вопрос, а крайтек сколько денег получает за использование её движка в ккд-ккд2?
-
Alexsandr
Member
Выпустив 4 версию можно рассчитывать на значительное количество покупок. возможно состояние проекта совсем плохое.
-
Afit
Member
А жаль. Был шанс что выстрелит, так как последнее время сингловые игры не плохо опять продаются ![lick :lick:](./images/smilies/lick.gif)
![lick :lick:](./images/smilies/lick.gif)
-
Ararat
Member
Всеж після 2-4 хвилинних завантажень у Кутній горі я для себе вирішив, що ліпше 2-4 хвилини покомпілювати шейдери, а потім вантажитись по 20 сек, чим запускати гру за 20 сек, а потім кожне завантаження тупити по 2-4 хвилини.Gelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
-
SieG
Member
Я занимался лвл-дейсмэингом и на крайЭнджине и на анрилЭнджине, только 3 и 4 версиях, и я скажу, на крайЭнджине безумно удобно делать природу и дороги, все остальное просто ужас (именно поэтому большая часть ФарКрая на огромных пустых островах), а на анриоЭнджине наоборот, плюс Край просят 5% бабок с продаж, а анрио простил 5% с продаж после первого миллиона прибыли, учитывая что лям лишним не будет, что многии инди не получают лям, учитывая что 90% не про огромные пустые острова, сам факт того что анрил побеждает в этой битве движков как минимум для меня очевиден.Alexsandr: ↑ 13.02.2025 13:10 Выпустив 4 версию можно рассчитывать на значительное количество покупок. возможно состояние проекта совсем плохое.
-
Gelonyrum
Member
Дивно, в мене гра моментально завантажується, 5-10 секунд максимум, поки це гра з найкращою оптимізацією за останні роки.Ararat: ↑ 13.02.2025 15:11Всеж після 2-4 хвилинних завантажень у Кутній горі я для себе вирішив, що ліпше 2-4 хвилини покомпілювати шейдери, а потім вантажитись по 20 сек, чим запускати гру за 20 сек, а потім кожне завантаження тупити по 2-4 хвилини.Gelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка. Прийдеться далі терпіти неоптимізовані проекти на анріалі 5, компіляцію шейдерів по 5 хв при кожному запуску (саме те, чого чекаєш від запуску гри з NVME, привіт вам STALKER 2, Warhammer 40000: Space Marine 2 та Marvel Rivals, виглядає це як новий тренд в девів), постійні статери та продуктивність десь на рівні Маріанської западини.
-
Ararat
Member
В чистому полі 10сек. В селі 20 сек. В Кутній горі 4хвилини, якщо щойно увімкнув гру, або 2 якщо до цього грав.Gelonyrum: ↑ 13.02.2025 16:00Дивно, в мене гра моментально завантажується, 5-10 секунд максимум, поки це гра з найкращою оптимізацією за останні роки.Ararat: ↑ 13.02.2025 15:11
Всеж після 2-4 хвилинних завантажень у Кутній горі я для себе вирішив, що ліпше 2-4 хвилини покомпілювати шейдери, а потім вантажитись по 20 сек, чим запускати гру за 20 сек, а потім кожне завантаження тупити по 2-4 хвилини.
-
doc-oc
Member
Это печаль
Первый ПК собирал именно под Crysis и с этим всем делом и с игрой естественно связано много классных воспоминаний
Изначально хотел в конце в 2007 года взять Core 2 Duo E4500 и Radeon 3850, но в последствии таки докинул денежку и купил Core 2 Duo E8400 и XpertVision 8800GT Sonic! Благодаря чему с огромным удовольствием прошёл целую кучу игр!
Ну, а по поводу Крайтек: какие-то они странные, если выпускать пол-игры раз в десять лет, то конечно толку не будет и прибыли тоже… с таким трепетом встретил анонс четвёрки, а тут такое![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Первый ПК собирал именно под Crysis и с этим всем делом и с игрой естественно связано много классных воспоминаний
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Изначально хотел в конце в 2007 года взять Core 2 Duo E4500 и Radeon 3850, но в последствии таки докинул денежку и купил Core 2 Duo E8400 и XpertVision 8800GT Sonic! Благодаря чему с огромным удовольствием прошёл целую кучу игр!
Ну, а по поводу Крайтек: какие-то они странные, если выпускать пол-игры раз в десять лет, то конечно толку не будет и прибыли тоже… с таким трепетом встретил анонс четвёрки, а тут такое
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
block_stupid
Member
То може ще й все попереду, прикрились то вони восени, а kcd2 вийшось ось ось.Gelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну
Ще все попереду. Там диви і відьмака перекинуть на крайенджін, та й міський ландшафт кіберпанку також чудово апиляти можна. Це все звісно жартики)
-
Геральт
Member
Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTechGelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка.
Але ліс гарний (здалеку) - факт.
-
dead_rat
Member
Це по боку. Розумієш, тут дві третини форуму виросли на хвилі супер хітів з 2007 і в нас багато ностальгії щодо Крізісу.Геральт: ↑ 13.02.2025 18:02Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTechGelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка.
Ну і по часам старшої школи і універу коли ми в це грали
-
vsx
Member
какой движок вы считаете хорошим?Геральт: ↑ 13.02.2025 18:02 Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTech
-
Геральт
Member
В порядку спадання: Decima, Anvil, Snowdrop, UE. Але найреалістичніша картинка тільки в UEvsx: ↑ 13.02.2025 19:22 какой движок вы считаете хорошим?
Ну, це з тих, що +/- знайомий.
-
OldGoodGames
Junior
нажаль історія знає багато таких прикладів, студії які робили власні дуже класні рушіх помирали, навскидку - westwood, id...DuckRider: ↑ 13.02.2025 12:10 Стулия, сделавшая последний нормальный игровой движок, умирает. Печально
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
брєд, проте які іри виходили на idTech, Source, вже років 20 немає чогось подібного, не усе вимірюється вашим всратим "ріалізмом", а головне художність та атмосферність які зовсім =|= "фото-мега-гіпер-ріалізму"Геральт: ↑ 13.02.2025 18:02Фізики нема, тіні криві, текстури мильні, земля посередня, ігрові анімації древні. Дійсно, журба, рівня idTechGelonyrum: ↑ 13.02.2025 12:28 Дуже сумна новина... Я надіявся, що з релізом кіндом кам 2 станеться буст інтересу до крайенджіну, а тут така журбинка.