Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless
-
Mercator
Member
Предлагаю обсудить Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless
Дуже гарна клавіатура, пару неділь назад купив собі таку. Тайпінг за такі гроші - топ.
Дуже гарна клавіатура, пару неділь назад купив собі таку. Тайпінг за такі гроші - топ.
-
leif
Member
та я скільки заглядав в цей сегмент ринку, навіть в дешевших клавіатурах вже повсюдно гаскет маунг, а в ціновому сегменті ~ $100 всі популярні новинки на ньому. хіба ні?Головною конструктивною особливістю цієї моделі є реалізація системи кріплення плати gasket mount — рішення, яке зазвичай зустрічається в значно дорожчих клавіатурах.
-
Devijack
Member
І чим вона крутіша за Ajazz AK820 Pro за 1800грн? Там і гаскіт і крутилка і екран. Взагалі кольори дивні. Чорне з білим занабто констрастно, А на фото при підсвітці взагалі літер не видно. Не розумію чому не можна подивитись на кольорову гамму яку роблять +\- усі, та подумати чому усі так роблять.
-
timetron666
Member
Підскажіт, а де можна придбати Ajazz AK820, без дротову?Devijack: ↑ 12.02.2025 14:46 І чим вона крутіша за Ajazz AK820 Pro за 1800грн? Там і гаскіт і крутилка і екран. Взагалі кольори дивні. Чорне з білим занабто констрастно, А на фото при підсвітці взагалі літер не видно. Не розумію чому не можна подивитись на кольорову гамму яку роблять +\- усі, та подумати чому усі так роблять.
-
Melofon
Member
timetron666
На ОЛХ их выбирай не хочу.
На ОЛХ их выбирай не хочу.
-
oh_boy
Member
А який сенс в бездротовій клавіатурі? Бездротова миша ще зрозуміло, а ось клава... нашо? 

-
Devijack
Member
timetron666
тобі потрібна
Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
тобі потрібна
там і блютус і радіосвисток. На алі зараз 1800грн +\-.Devijack: ↑ 12.02.2025 14:46Ajazz AK820 Pro
Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
очевидно же, щоб купити нову через пару років коли вспухне батарея або перестане тримати.oh_boy: ↑ 12.02.2025 15:05А який сенс в бездротовій клавіатурі
-
maximark
Junior
Великий недолік вважаю малий Enter
У самого майже така клава, частенько "мажеш" в \
У самого майже така клава, частенько "мажеш" в \
-
alumem
Junior
Скільки заплатили за відгук?) бо за такі гроші це оверпрайс, в неї навіть підтримки Via немає за такі то кошти.Mercator: ↑ 12.02.2025 14:28 Предлагаю обсудить Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless
-
Polybius
Member
Та є ж.alumem: ↑ 12.02.2025 16:09підтримки Via немає
-
alumem
Junior
Реально є) ну та все рівно оверпрайс
-
Polybius
Member
alumem
Не буду захищати ціну цього хатора, але рівень ікспердності з таким підходом зашкалює
аби ляпнути не вивчивши питання
Не буду захищати ціну цього хатора, але рівень ікспердності з таким підходом зашкалює

-
john_headon
Member
В мене зараз крісло та клава від Хатор. То крісло лише зараз, через 5 років почало протиратись. А от клава на опто-механічних з самого початку залипала, нечасто, але все ж. Тому наступну клавіатуру буду напевно брати знову лоджітек. 

-
Zealoth
Member
C клавиатурой Rockfall TKL за 4 года ноль проблем. У их кресла на 3 год металический каркас спинки отвалился в месте где он приварен к механизму наклона(сварным швом это даже не назвать, пару раз тыкнули эелектродом и норм). Проводные наушники продержались 2 года и у них перетерся провод в районе оголовья, пришлось разбирать и менять его, через полгода после этого стал барахлить микрофон, локализовать поломку не смог. Обидно, потому что собеседникам в дискорде очень нравилось качество этого микрофона. Для себя сделал вывод что лучше буду брать не Хатор, каким то особым качеством изделия не обладают(когда заглянул в кресло вообще ужаснулся), дизайн тоже особо не выделяется.
-
Cagey Owl
Junior
Хатор. 4.5 кілогривень... Давно не слідкував за ринком у цьому сегменті, але які у неї переваги порівняно з Chilkey, Rainy75? Хіба що ViA. Коли ці клавіатури виходили, то ViA з безпроводом і особливо з радіоканалом мало дружив.
-
beeer
Junior
Не сприйміть за сарказм, мені справді цікаво: а які з озвучених вище дешевших альтернатив мають українську розкладку? Бажано, щоб не просто вигравіювана, а ще й нормально підсвічувалась? Чи до них одразу доведеться докупити кейкапи від того ж хатор-а?
Я просто востаннє цікавився темою, коли купував собі Logitech G610, років з 10 тому, вона ще жива і мабуть ще поживе, але за рівнем виконання цей хатор явно виглядає краще, та й коштує ті самі стобаксів, що й тоді. А якщо взяти до уваги інфляцію (у долара вона теж є), то виходить, що логітек ще й дорожче був.
Я просто востаннє цікавився темою, коли купував собі Logitech G610, років з 10 тому, вона ще жива і мабуть ще поживе, але за рівнем виконання цей хатор явно виглядає краще, та й коштує ті самі стобаксів, що й тоді. А якщо взяти до уваги інфляцію (у долара вона теж є), то виходить, що логітек ще й дорожче був.
-
7mindfields
Member
Хатор за 4500, хєхMercator: ↑ 12.02.2025 14:28 Предлагаю обсудить Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless
-
Mercator
Member
Тобто рейзер з тонкими кейкапами і звінящими стабами за 10к норм?) чи логітек з тонкими капами за 12к? я не знайшов подібної клави за 100 баксів.7mindfields: ↑ 12.02.2025 23:14Хатор за 4500, хєхMercator: ↑ 12.02.2025 14:28 Предлагаю обсудить Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Rockfall 3 TKL Wireless
-
7mindfields
Member
Погано шукав, за 100$ є достатньо варіантів, які взують той хатор тільки такMercator: ↑ 13.02.2025 00:21Тобто рейзер з тонкими кейкапами і звінящими стабами за 10к норм?) чи логітек з тонкими капами за 12к? я не знайшов подібної клави за 100 баксів.
-
The_Rusik
Member
За 1999 норм клава.
Или их асус покусал? Кто купит за оверпрайс, я таких не знаю...
Или их асус покусал? Кто купит за оверпрайс, я таких не знаю...