Це якась хвороба, як показилися з цим АІ
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
А можна подетальніше про перспективи і можливості?Lekrs: ↑ 12.02.2025 08:42 Ні, це нові перспективи і можливості.
Для чего, все еще верите во что-то светлое и доброе, в итоге?Lekrs: ↑ 12.02.2025 08:42 Ні, це нові перспективи і можливості.
Сильно сумніваюсь що масам дадуть доступ до повноцінного аі на розробку якого витрачаються такі колосальні суми.dead_rat: ↑ 12.02.2025 10:01А можна подетальніше про перспективи і можливості?Lekrs: ↑ 12.02.2025 08:42 Ні, це нові перспективи і можливості.
Я юзаю чат гпт для написання листів та швидкого вливання в нові мови програмування/фреймворки.
Якісь прості питання типу як у Котліні пишуться конструктори чи свічі відповідає супер. Ну іноді ще картинки генерю, більше по приколу.
От зі Скоффером згоден, що АІ зможе розпізнавати тебе по камерам і слідкувати де і що ти написав проти лінії партії, де ти якийсь податок забув доплатити - оце можливості
Ах да, мавпи пакуватимуть овочі на складі, а АІ через камеру погонятимеце, доречі, вже є
![]()
так, людство розвивається і прогресує.Firebrand: ↑ 12.02.2025 10:10Для чего, все еще верите во что-то светлое и доброе, в итоге?Lekrs: ↑ 12.02.2025 08:42 Ні, це нові перспективи і можливості.
Ви такий наївний ніби вам 18 років.Lekrs: ↑ 12.02.2025 10:36 Мене сліжка за діями не хвилює, так як не займаюсь нічим протизаконним, а якщо у вас в шкафу скелети, то за вами прийдуть, будьте певні![]()
Кожен в першу чергу піклується про свій добробут. В ідеалі адекватний політик піклується про процвітання своєї країни, але це в ідеалі.dead_rat: ↑ 12.02.2025 10:42Ви такий наївний ніби вам 18 років.Lekrs: ↑ 12.02.2025 10:36 Мене сліжка за діями не хвилює, так як не займаюсь нічим протизаконним, а якщо у вас в шкафу скелети, то за вами прийдуть, будьте певні![]()
Мабуть вірите, що політики про ваш добробут пілкуються
В теорії Арабські Емірати, принаймні там шейху не битися за владу що 4 роки і вони роблять вельми розумну інвестиційну політику, щоб не нафтою єдиною жить.Scoffer: ↑ 12.02.2025 11:02 Lekrs
Можна список країн де політики піклуються про добробут цих самих країн?![]()
Так я спеціально підкреслив, що в ідеалі. Мені самому не до вподоби існуюча система, приходиться пристосовуватися під існуючу. Все ще не можуть позбутись від тваринного інстинкту вибирання вожака...Scoffer: ↑ 12.02.2025 11:02 Lekrs
Можна список країн де політики піклуються про добробут цих самих країн?![]()
Але можете не подобатись масі, в якийсь момент часу і вас закенселять чи ліваки чи праваки, дивлячись яка повістка буде в конкретний момент часу.Lekrs: ↑ 12.02.2025 10:36як не займаюсь нічим протизаконним
ніхто на подібне тратити ресурси не стане, хіба що ти медійна персона. Хоча, дурники, які будуть тикати пальцями "ти не такий як ми" завжди знайдуться...block_stupid: ↑ 12.02.2025 11:48Але можете не подобатись масі, в якийсь момент часу і вас закенселять чи ліваки чи праваки, дивлячись яка повістка буде в конкретний момент часу.Lekrs: ↑ 12.02.2025 10:36як не займаюсь нічим протизаконним
І всім байдуже, що чистим перед законом. Ваше життя перетворять в пекло, що й самим захочеться сховатися в тюрмі з охороною та харчуванням, читати книжечки між споспати/поїсти/покакати.
Ви ніколи не знаєте коли "вас" можуть навмисно зробити медійною персоною. Десь проходили повз якоїсь події, Вам припишуть багато брехні. А потім по Гебельсу нейронка правди додасть, її підмішають. Вас використають, покажуть як приклад для чогось поганого. І таке застосують одразу для пачки громадян.Lekrs: ↑ 12.02.2025 11:51ніхто