Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 12.02.2025 10:24
leif: 07.02.2025 10:31під "блогом" я, очевидно, напівжартома маю на увазі просто послідовність своїх постів в цьому топіку, невже це не зрозуміло?
Это был сарказм ;)
> пишу в топіку пости, описуючи свої клавіатурні пригоди, жартома називаю ці пости своїм блогом
> "Не знав що він ваш"

так і в чому полягав сарказм? Шо ти хотів сказати? Над чим пожартувати?
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Если не знаете что такое сарказм и чем он отличается от шутки то ладно.
leif
Member

Повідомлення

Melofon
А мені здається, це ти не знаєш :laugh:

Але ти поясни, це ж не складно.
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Сарказм — это язвительная насмешка, высшая степень иронии, теперь надеюсь и смысл сарказма тогда будет понятен ;)
leif
Member

Повідомлення

Melofon
в вікіпедії я і сам можу прочитати, дякую. я тебе питаю, над чим саме ти намагався насміхатись, коли писав "не знав що він ваш?".

адже чиї ще можуть бути мої пости? де тут простір для насмішок і іронії?

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
можливо, здалось, що я пишу про топік? ні, це не те, що я мав на увазі насамперед.
Melofon
Member

Повідомлення

leif: 12.02.2025 11:13адже чиї ще можуть бути мої пости?
Хм, может чужие? :rolleyes:
leif
Member

Повідомлення

Melofon
ага, тобто кожен раз коли хтось пише "мій пост" можна жартувати у відповідь --- "не знав, що він твій". ясно, ахахаха, дуже смішно.
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Ты сказал не твой пост а твой блог, теперь чувствуешь разницу? ;)
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 12.02.2025 11:23Ты сказал не твой пост а твой блог, теперь чувствуешь разницу?
а чому різниця між постом і блогом в цьому контектсі? тільки не з'їжджай, дай конкретну відповідь.
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Потому что я именно на это написал что я не знал что этот блог твой, тоесть весь тред твой, если бы ты написал мой пост я бы даже внимание не обратил, теперь до тебя не доходит сарказм, ну это уже твои проблемы и не понятно что тебя так зацепило?, неужели сарказм? тогда он достиг своей цели: Сарказм — это язвительная насмешка, высшая степень иронии, направленная на то, чтобы уколоть, ранить или высмеять кого-то. ;)
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 12.02.2025 11:30Потому что я именно на это написал что я не знал что этот блог твой, тоесть весь тред твой,
так ніхто не писав, що тред мій, це ти вже сам додумав і я так одразу і зрозумів, тому одразу на це і відповів тобі, що послідовність постів = "блог" (жартома)

короче, ясно, ти намагався як міг. stay tuned

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
leif: 12.02.2025 11:15можливо, здалось, що я пишу про топік? ні, це не те, що я мав на увазі насамперед.
і ось я вище написав, але ти зробив вигляд що не помітив і не зрозумів (вдруге), щоб продовжити вмикати розумника. ай молодець
VovaII
Member

Повідомлення

leif: 10.02.2025 13:04без новелтіс:
Візуально сподобалась.
leif
Member

Повідомлення

VovaII
Добре пасує тон альф до корпусу, виходить досить класичний вигляд але все ж з елементами фірмового стилю matrix lab.

На жаль, фотографії не передають, як круто виглядає і відчувається керамічний коатінг матріксу. Щоб повністю зрозуміти про що мова це треба побачити вживу і інакше ніяк.

У мене є коатінг версія tkd cycle7, на нео ерго теж коатінг, але це взагалі про різне. Керамічний коатінг матріксу це інша планета у порівнянні зі "звичайним" спрей коатінгом.
VovaII
Member

Повідомлення

leif: 12.02.2025 13:14Керамічний коатінг матріксу це інша планета
А з вуглепластику не виготовляють? — Легкий, міцний.

Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
Згадую, колись продавалась така собі клавіатура Мітсумі. Тоді всі білі були. В мене одна була. Досить витривала була. Як писав, не так давно, в інтернеті один добродій: "Шкода що не купив декілька про запас".
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 12.02.2025 13:43А з вуглепластику не виготовляють? — Легкий, міцний.
не часто, але зустрічається. нічого складного чи особливого в наш час в цьому немає, просто зазвичай від клавіатур затребувані інші речі ніж легкість.
Melofon
Member

Повідомлення

leif: 12.02.2025 11:36короче, ясно, ти намагався як міг. stay tuned
Сам себя успокоил :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 12.02.2025 14:05Сам себя успокоил
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
якщо не додумувати того, чого не написано -- не будеш виставляти себе дурником, все просто)

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Melofon
мінуси, якщо що не від мене, я не мінусую твої пости)
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Не нужно додумывать то что и так написано :lol:
Опа, уже пошли оскорбления :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 12.02.2025 14:11Не нужно додумывать то что и так написано
тоді вчись читати. бо якось не доходить до тебе, шо написано, судячи з того, що ти відповідаєш і як намагаєшся в "сарказм" )

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Melofon: 12.02.2025 14:11Опа, уже пошли оскорбления
та ну просто ти так майстерно підколов, так висміяв, уух. ну я і підгорів потужно, що ще залишається :weep:
Melofon
Member

Повідомлення

leif

А теперь меня ещё глупым выставить решил, ну ок, раз от этого тебе легче, типичное поведение обиженных, а я ведь даже не старался ;)
Відповісти