Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Hash
Junior

Повідомлення

LiquidStorm: 11.02.2025 01:18
acm_fan: 10.02.2025 19:42 Всё заказанное на Ali после октября едет исключительно через Meest.
5 малих замовлень в грудні, січні та лютому, усі прийшли УП. Одне велике в січні (10 позицій) - також УП.
Майже так само. За грудень-січень-лютий десь 20 замовлень, більшість пришло на УП, решта НП і лише одне через Міст. Звідка інфа що все їде тепер через міст - не знаю
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Hash: 11.02.2025 01:40Майже так само
Пишите, пожалуйста, географию (т. к. в профиле пусто), чтобы понять попытаться угадать идею распределения посылок у китайских логистов :D
Hash
Junior

Повідомлення

acm_fan: 11.02.2025 02:18
Hash: 11.02.2025 01:40Майже так само
Пишите, пожалуйста, географию (т. к. в профиле пусто), чтобы понять попытаться угадать идею распределения посылок у китайских логистов :D
Всі замовлення в Київ. Чи можуть нп\ук\міст домовленість що умовно в Дніпро беруть тільки міст доставку? Бо в мене з усіх трьох міст менше всіх бере на себе доставку
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

acm_fan: 15.12.2024 22:00Днепр - уже в 2022 не отправляли (на чекауте не было перехода к оплате - просили другой адрес).
Как-то так. С тех пор там Полтава. Индекс и всё прочее уже истинные :rolleyes:
Hash: 11.02.2025 02:26домовленість
Думаю, что выбирают кем/чем именно китайцы, а вот какие критерии :dontknow:
lowskill
Junior

Повідомлення

Мне последние 3 посылки пришли по 1 на укрпочту/мист/почтомат НП. Пока не заметил какой-то закономерности в зависимости от содержимого или намеренной отправки только укрпочтой :dontknow:
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 10.02.2025 10:38Хтось стикався з подібним?
Коротко: Укрпошта стверджує
Продовження історії:
Сьогоднішня переписка з укрпоштою:
спойлер
Звідки у вас впевненість, що посилки ФІЗИЧНО знаходяться за межами України, а не були втрачені після проходження митного контролю? На основі яких даних базуються ваші ствердження та чи можу я бути з ними ознайомлений (щоб перестати кіпішувати і спокійно очікувати кілька днів)?

І ще одне. Прошу повідомити мені дату, на якому етапі, та в який спосіб було виявлено, що посилка ФІЗИЧНО не перетинала кордон України.

Вітаємо, Вікторе!
Трекінг на офіційному сайті є підтвердженням того, що відправлення в системах Укрпошти не зареєстроване: https://track.ukrposhta.ua/tracking_EN.html
Вікторія, команда Укрпошти
спойлер
укрпошта переписка.jpg
maxn
Member

Повідомлення

У меня такая же срака, не знаю что делать. Китайцы говорят мы все отравили. и по их треку, и по треку алика, и всех остальных трекеров посылка имеет последние статусы RO878134537EE :

- Awaiting flight
Dec 1, 11:04 (GMT+2)

- Package leaving origin country/region.
Dec 1, 11:04 (GMT+2)

Китайцы в чате ни один раз дали понять что после того как посылка улетела - всё остальное твои проблемы.
Тоже самое говорит укр почта - у нас посылки нет, пиши китайцам.

Спор через список заказов открыть не могу - они раз в месяц продлевают ожидаемую дату получения на 30 дней.

Открыл спор через бота еву - он его расматривает раз в 10 дней, и когда настаёт пора он выдаёт сообщение что посылка ещё в пути просто жди.
Sachem
Member

Повідомлення

maxn: 11.02.2025 18:27Китайцы в чате ни один раз дали понять что после того как посылка улетела - всё остальное твои проблемы.
Есть международная почтовая "хартия" или как оно там называется, не помню. Согласно ей собственность на товар до получения принадлежит отправителю. Соответственно, пропажа товара - это проблема отправителя. Если получатель сам хочет "вести разборки" с почтой, то ему нужно получить у отправителя соответствующую доверенность на "разборки". Не дословно, но смысл такой. Украина эту "хартию" ратифицировала, если что. Китайцам наверное по барабану, но для общей информации, так сказать.
maxn
Member

Повідомлення

Sachem
Мне укр почта об этом сказала, спасибо. Но с другой стороны накладные то её, она может посмотреть поискать где что произошло и тд. почему её накладная не доехала. и тд. Я понимаю что между ними куча посредников и Китаец не отдавал посылку в самолет с надписью укр почта лично
Kosdnepr
Member

Повідомлення

maxn
Те ж саме, з 1 грудня посилка в аеропорту. Тільки мені термін продовжили не на 30, а одразу на 90 днів.
Я вже писав з цього приводу, зараз спір відкривати практично без шансів, так як проблема не конкретно вашої посилки, а це масовий збій доставки в аліекспрес, по всьому світу, не лише для України.
Особисто я вирішив почекати, курс долара росте, може колись таки і повернуть)
Hotspur
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 11.02.2025 20:48так як проблема не конкретно вашої посилки, а це масовий збій доставки в аліекспрес, по всьому світу, не лише для України.
цікаво. а про це десь писали бо я не бачив ?
Hotspur
Member

Повідомлення

не відкриває нормально, можеш просто словами ?
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Hotspur
спойлер
ПРО ПОСИЛКИ, ЯКІ ДАВНО ЗАСТРЯГЛИ

Ті, які в статусі прибуло в аеропорт /awaiting flight

Серіал "Аеропорт". Епізод 2 / Епізод 1 тут 👈

Майже на всі посилки з цим статусом подовжено термін захисту покупки від 30 до 90 днів в плюс до тих стандартних 90. В сумі виходить до 180 днів... 😐

Причини досі невідомі.

За результатами опитувань учасників  чату (перше, друге) , частина посилок трекнулася далі, частину вже й отримали. У всіх з різних дат покупок (жовтень-січень). Закономірності не бачу.

Що робити:

1️⃣ варіант - чекати кінця захисту (по таймеру зворотнього відліку в замовленні)  і в останні дні відкривати суперечку.

2️⃣ варіант - відкривати суперечку зараз (через кнопку, бота Єву чи живого оператора). Але її будуть подовжувати до кінця терміну захисту покупки.

Сама ситуація не нова. Вже подібне траплялося раніше кілька разів точно. Але неприємна у всіх відношеннях.
Ще сюди накладаються китайські новорічні свята і вихідні дні.

💬 Проблема не лише для України. Люди з інших країн теж скаржаться на цей статус, як з Європи так і з інших материків.

Багато корисних постів про доставку і посилки тут 🏣🏣🏣
Там є посилання на опитування, невеликі, 200-500 чол., то у 7-9% відбулись за весь цей час зміни у трекінгу, а 1-2% навіть отримали посилки.
Hotspur
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 11.02.2025 21:58Там є посилання на опитування, невеликі, 200-500 чол., то у 7-9% відбулись за весь цей час зміни у трекінгу, а 1-2% навіть отримали посилки.
дуже дякую
RoM4uK
Junior

Повідомлення

Також чекаю на корпус ще з 7грудня
mumu
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 19:42УП и НП такое впечатление что переключились на другое.
мав 4 посилки, то прийшли 3 - УП, 1 - НП.

замовлення від 12.12 нарешті прибуло вчора в відділення :)
WalkMan
Member

Повідомлення

Kosdnepr
У мене було три посилки які зависли, спір до автоматичного закриття замовлення відкрив по самій дешевшій позиції (≈$5). І по ній, просто продовжили термін очікування ще на 30 днів.

А по двом (які автоматично позначились, як отримані) я спеціально зачекав, щоб відкривати спір після спливання терміну отримання посилки і вуаля, через два дні повернули гроші. Повертав на бонусний рахунок.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Я в шоці і з укрпошти, і з митниці.

"Відправлення не надійшло до України, відповідний запит направлено поштовому оператору відправки
Київ Правий, Україна, 03909"
спойлер
13.jpg
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

На новій пошті така ж система. Посилка трекнулась в Україні і зависла. Пишу їм, відповідають що фізично вона була не завантажена в літак. Потім здається статус з'явився типу втрачена, після цього статусу Алі дав можливість відкрити спір і вдалося повернути кошти.
Відповісти