Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Ostin
Member
Filabatya
Може й так. Для мене ближнє поле - це середня жила кімната квадратів на 20+) Коли ти сів у крісло, а кругом тебе музика. Інакше навіщо колонки, якщо за столом можна й навушники натягнути?
Ні, я розумію в чому перевагу акустики, навіть найближньої. Я сам такий, втомлений великими навушниками) Але ж від колонок ще й хочеться хоч трохи якоїсь віддачі по масштабу. Нехай, не на весь простір, але щоб мати змогу хоч по кімнаті рухатись під музику)
Може й так. Для мене ближнє поле - це середня жила кімната квадратів на 20+) Коли ти сів у крісло, а кругом тебе музика. Інакше навіщо колонки, якщо за столом можна й навушники натягнути?
Ні, я розумію в чому перевагу акустики, навіть найближньої. Я сам такий, втомлений великими навушниками) Але ж від колонок ще й хочеться хоч трохи якоїсь віддачі по масштабу. Нехай, не на весь простір, але щоб мати змогу хоч по кімнаті рухатись під музику)
-
Filabatya
Member
Ostin
це не основна акустика це 2га або 3тя за малу ціну в свому класі відносно можливостей(imho)
краще власника розпитати що в них такого собливого, думаю буде ціла Ода)
мені старші дуже сподоблись в ютубі як звучать після рум корекції
це не основна акустика це 2га або 3тя за малу ціну в свому класі відносно можливостей(imho)
краще власника розпитати що в них такого собливого, думаю буде ціла Ода)
мені старші дуже сподоблись в ютубі як звучать після рум корекції
Востаннє редагувалось 09.02.2025 21:15 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Варто було б таке відразу писати, коли порада дається) Бо люди в силу обмеженого бюджету можуть купити їх основними колонками на всю хату)Filabatya: ↑ 09.02.2025 20:54це не основна акустика це 2га або 3тя за малу ціну в свому класі відносно можливостей)
-
Hotspur
Member
ні, до 10" все буде добре + -Filabatya: ↑ 09.02.2025 20:34тут ключове (дуже)ближне поле, більшому динаміку потрібна відстань.
-
Radio Bay
Member
Ближне - 1,5м +/-Ostin: ↑ 09.02.2025 20:36Може й так. Для мене ближнє поле - це середня жила кімната квадратів на 20+)
Дальнє - 3+
Среднє - щось між ними
Мониторы ближнего, среднего и дальнего поля
Нормально грають великі динаміки в притул. Важливо чи розраховані колонки/монітори, не роблю особливої різниці, на побудову сцени на близькій дистанції. Звичайні колонки можуть не будувати сцену на "компьютерній" відстані та все буде розблюренеFilabatya: ↑ 09.02.2025 20:34тут ключове (дуже)ближне поле, більшому динаміку потрібна відстань
Відправлено через 1 годину 8 хвилин 28 секунд:
- Два антиаудофільскі тестових треки, які треба вміти зіграти, давно у тестових
-
Brenda Boykin my love forever та білі так не танцюють )
Fred Wesley де попало не ходить
-
Filabatya
Member
знайшов саб для мікрів - ідеальний трифонік
- спойлер
-
Kosdnepr
Member
Трохи офтопу. Трапилась така халепа:
- спойлер
-
tablestikus
Member
Kosdnepr
зашпавклюй вирівнявши куд і перефарбуй
зашпавклюй вирівнявши куд і перефарбуй
-
Radio Bay
Member
Ах, красива ідея але багато гемору, я б пошукав куткиtablestikus: ↑ 10.02.2025 09:52зашпавклюй вирівнявши куд і перефарбуй
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Є таке, сам роблю, але красиво тут не буде )Kosdnepr: ↑ 10.02.2025 09:47Як найкраще підмарафетити? Чорним маркером?
Відправлено через 30 хвилин 33 секунди:
Ідеї з кутком:
1. уголок для чемодана трехмерний
2. 3D print кутка
-
Hotspur
Member
чорний лак для нігтівKosdnepr: ↑ 10.02.2025 09:47Як найкраще підмарафетити? Чорним маркером?
-
VolandInferno
Member
Kosdnepr
Оббий аналогічно на інших трьох кутках і скажи що так було задумано)
Оббий аналогічно на інших трьох кутках і скажи що так було задумано)
-
tablestikus
Member
VolandInferno
З запахом вінтажності)
З запахом вінтажності)
-
Hotspur
Member
завжди кажу - живлення дуже важливеFilabatya: ↑ 10.02.2025 03:57знайшов саб для мікрів - ідеальний трифонік
-
Kosdnepr
Member
Всім дякую за поради)
Знайшов на промі восковий фломастер для меблів, ніби якраз для таких цілей, спробую.
Знайшов на промі восковий фломастер для меблів, ніби якраз для таких цілей, спробую.
-
Radio Bay
Member
Спорбуй, аде то начебто для суцільної деревини, як, наприклад, подряпини паркетуKosdnepr: ↑ 10.02.2025 18:48Знайшов на промі восковий фломастер для меблів, ніби якраз для таких цілей, спробую
-
Radio Bay
Member
Filabatya: ↑ 10.02.2025 03:57знайшов саб для мікрів - ідеальний трифонік
- Але ідеальним для них буде цей, повір на слово )
-
Filabatya
Member
Radio Bay
Слухав в ютубі в чому різниця між 1700 і 1800, не знаю чому але18 більше сподобались, якийсь темніший звук чи що. Варті вони переплати 600грн?
Слухав в ютубі в чому різниця між 1700 і 1800, не знаю чому але18 більше сподобались, якийсь темніший звук чи що. Варті вони переплати 600грн?
-
Radio Bay
Member
У Депо є 1700 проти 1855, мені теж більш сподобалися 1855. 1700 цокотять на мене. У 1855 більш насичена жирна середина, у 1700 після них здається, що там провал. Дудки, клавішні звучать більш адекватно на 1855. У Депо дивній набір треків, нема вокалу, але маємо, що маємо. Вокал, який у тому ж діапазоні, що клавішні, міркую, на 1855 теж буде ліпший. Взагалі у R лінійці, мабуть, 1855 найліпший варіантFilabatya: ↑ 11.02.2025 15:32Слухав слухав в ютубі в чому різниця між 1700 і 1800, не знаю чому але18 більше сподобались якийсь темніший звук чи що. Варті вони переплати 600грн?
-
Filabatya
Member
я за це говорив, те що ви кажете глухав згідний
- спойлер
-
Radio Bay
Member
А вот тут я не почув такого зрушення по тональному балансу як у Депо. Так же цокотять по верхах та схожа срединаFilabatya: ↑ 11.02.2025 16:43мід 1800 і 1850 є якась різниця? бо 1850 нема б у на олх)
- 1700 проти 1855