Я ж кажу, мудрий нарід хоче самовбитися.Volodya811: ↑ 08.02.2025 17:01Я Вам скинув посилання на одного з найавторитетніших наших науковців-соціологів Головаху. Важко почитати? Ви взагалі в Україні не жили в той час. Звідкіля Вам знати настрої людей? Ви в Інтернеті щось там на форумі чи в соцмережах побачили і на базі цього зробили висновки? Цього недостатньо. Адже, у нас в політиків є "бото-ферми" з десятками тисяч ботів. На тому ж ФУПі і Ющенко "вигравав" вибори у 2009 році, і Порошенко "вигравав" вибори у 2019 році. І наче усі були за Ющенка, а потім за Порошенко, але в реаліях це не так. Дуже показовим є те, що Порошенко виграв на закордонних дільницях, а в Україні програв. Тому, що ті українці, які виїхали з України - відірвалися від народу і живуть в реальностях, яку їх створили політтехнологи політиків або і пропагандисти з рф. Як той же Ганапольський, якого Порошенко запросив з москви у 2017 році на канал "Прямий".dead_rat: ↑ 08.02.2025 16:55 Volodya811
Які еліти?
Обрали тупо блазня що обісцяв зарплати 4000$ і знайти мир в ачкє путіна. Я добре памʼятаю 2019 і як я сказав, що це кінець.
Нарід видкрито вирішив самовбитися. Ато шо, путін нападьот, хаха? Посміялися.
І чо, харашо? Паржалі? Квартал 95 забронювали і по всьому світу з гастролями відправили
Як я радий що звалив, єдине що росіяни ще гірші і тому донатю хлопцям в ЗСУ. А так би відхрестився і пішов.
Відправлено через 1 хвилину :
VolandInferno
Проблема, що вони навіть не зрозуміли що вони зробили не так.