Вибір павербанку

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Порадьте щось бюджетне для ONU 12V 0,5A та Asus RT-AC1200 12V 1,5A.
Чи є сенс замовляти щось на AliExpress? Ніби ціни +/- як у нас.
Hotspur
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 07.02.2025 19:02Чи є сенс замовляти щось на AliExpress?
по скидках. Базуес-Хаомі 30 000
Filabatya
Member

Повідомлення

Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.02.2025 20:15автоматика)
воно дороге і не якісне
Tesseract
Member

Повідомлення

В деяких випадках відсутність розривів мережі і автоматична робота безперебійника перекриває меншу ємність. Що стосується якості, то тут взагалі відкрите питання.
Filabatya
Member

Повідомлення

а в якому міні упсі є активний балансир крім саморобного?
Tesseract
Member

Повідомлення

Його і в дорогих зарядних станціях ніде немає.
geka3250
Member

Повідомлення

Filabatya
Пасивний є у Marsriva KP7 Pro
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.02.2025 21:53 а в якому міні упсі є активний балансир крім саморобного?
в дорогих є
geka3250
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.02.2025 23:20в дорогих є
ану покажіть, будь-ласка
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Може комусь треба адекватний повербанк для ноута - в алло з'явився ZMI 25000 mAh No20 210W (QB826G) за 2700.
Звичайно погано, що не на лиФо4, але в свойому класі (багажних девайсів) девайс якісний, і там стоять "банки" а не "пакети".
Як для ноута мене дуже виручав(є) вже 2 рік :up:
:up:
Для дома конечно краще поверстанцію взяти, бо ціна\якість краще виходить + інвертор.
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Що скажете за
https://a.aliexpress.com/_EQOVp6c
?
Мені для живлення інтернету, цікавить чи якісне воно і чи є там наскрізна зарядка так щоб у якості упса поставити?
Filabatya
Member

Повідомлення

Має стати на добу для роутера і ону :up:
Я в характретистиках шукав, в описі не побачив, якшо ліфер то пробуйте, ресурс має перебити відсутність бай паса, якщо його нема :shuffle:
А чому міні упс з змінними 18650 не розглядаєте?
Востаннє редагувалось 28.01.2026 18:21 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Filabatya
А в описі ж ліфер, от брехливі китайці
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Filabatya: 28.01.2026 17:59 А чому міні упс з змінними 18650 не розглядаєте?
Упс вже є марсріва кп5, він не встигає заряджатись за півтори години на наступні 5-6 годин. Треба щось що за годину зарядиться
Grava
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 29.01.2026 08:55не встигає
Зарядку відразу до акумів підключити. Я собі вивів на корпус окреме гніздо під 5.5х2.1 і придбав окрему зарядку 12.6в 2а під свій акум 3s2p. Бо ті 0.5а що видає плата дбж за 4 години ніяк не вистачить зарядити :D
sanya555
Member

Повідомлення

Grava
Я собі взяв таке на 36w без акумів
https://www.aliexpress.com/item/1005010 ... 1802QjaxE5
а до цього вицепив чотири штуки 18650 Vapcell N40 (4000мАг). Купляв такий, бо до роутера під'єднаний usb адаптер зі своїм живленням, і адаптеру потрібно 5в 2А для роботи HDD (18 вт стільки не видає). Зараз до упса підкдлючене живлення адаптера, та роутера. В адаптері три диска, один ssd на 128, та два hdd на 320 та 500 гіг, роутер Сяомі 3G (дідуган старий). Цього бутерброда вистачає 7.5-8 годин максимум.
Якщо тухне цей упс, в мене є ще така штука з алі на 4 б.у банки 21700 по 5800мАг і шнурок з тригером
спойлер
Зображення
Зображення
Якщо вже дохне і це, то є ще отаке
спойлер
Зображення
де всередині стоїть акум від упса на 7аг, та є комплектний шнурок до прикурювача
:gigi: Так і живем
Filabatya
Member

Повідомлення

sanya555
А де брали ці лджі 21700 на 5800 і по чому(правда, нові би хотілось)?
Щось я тій ліітокалі 6к з алі не довіряю)
Ну ви запакований :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

sanya555
Я своє збирав сам, бо коли потрібно було на алі без акумів ще не з'явилися в нас вже дорого. У великому корпусі, вийшло як Ваш дбж на 36вт по вартості але це вже з акумами з розборки. Заявлену ємність самсунг 32е видають як нові, вистачає на 11годин роутер + ону. 25вт плата дбж може тримати, 36вт заявлено як пікове.
sanya555
Member

Повідомлення

Filabatya
Брав наче тут по 160 грн
https://bpower.com.ua/
але сайт вже не працює, але цих акумів на ОЛХ повно.
А от Vapcell я задоволений. Десь рік тому поміняв в електробритві Панасонік рідний 14500 на 680мАг на Vapcell F12 (1250мАг). Рідного в нормальному стані вистачало побритись на 8 разів, цей ф12 на 8 сеансі бриття видає 10 відсотків заряду, бритва каже що пора заряджати, і так продовжується аж до 18 сеансу :laugh: на 18 бритва ще працює хвилину і тухне.
Я правда не розумію парадокса, ціна на ці акуми на Аліку в оф. магазині просто космос, в Україні звісно дорожче чим ті ж ЛЖ чи Самсунг але не на стільки. 18650 N40 я у нас придбав по 290 за штуку, на Аліку вони по 558 грн :gigi: По ємності є купа тестів в інтеренеті, в мене зарядка видала на всі чотири 3980-4020

Відправлено через 8 хвилин 38 секунд:
Filabatya
Трохи збрехав, ці Лж M58T на 5600мАг
ось для прикладу
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/akum ... Z4UDO.html
Відповісти