Последние статьи и обзоры
Новости
TSMC може підвищити ціни на чипи після введення додаткових мит з боку США
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити TSMC може підвищити ціни на чипи після введення додаткових мит з боку США
Хех, люди ще очікують зменшення цін на нові карти з урахуванням того, що відбувається у світі) наступні покоління гпу будуть ще дорожчими і більш дефіцитними.
Хех, люди ще очікують зменшення цін на нові карти з урахуванням того, що відбувається у світі) наступні покоління гпу будуть ще дорожчими і більш дефіцитними.
-
VolandInferno
Member
Чипи-чипи-чапа-чапа дуби-дуби-даба-даба...
-
Scoffer
Member
У когось ще залишитись сумніви що Тайвань вже проданий?
-
dead_rat
Member
От ти мене дражниш, ти і Хуанг. Я принципово хочу досидіти на своїй 3060 ті до 6 чи навіть 7 поколінняEnjthesilence: ↑ 07.02.2025 10:13 Пропоную обговорити TSMC може підвищити ціни на чипи після введення додаткових мит з боку США
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Боже яке все таки кончене. США шкідливо обирати дуже старих президентів.
Последний раз редактировалось Nikolay Yeryomenko 07.02.2025 11:06, всего редактировалось 2 раза.
-
qziua
Member
Я на 2080 вже думаю чи варто апнутися на 5080 при цьому всьому ідіотизмі...в KCD2 на 1440р на dlss4 balance high settings - 70-100fps, шикарно. Почекаю до літаdead_rat: ↑ 07.02.2025 10:33От ти мене дражниш, ти і Хуанг. Я принципово хочу досидіти на своїй 3060 ті до 6 чи навіть 7 поколінняEnjthesilence: ↑ 07.02.2025 10:13 Пропоную обговорити TSMC може підвищити ціни на чипи після введення додаткових мит з боку США
-
VovaII
Member
Як раз нам з Вами нічого перейматись. Розробники ігор не дурні, будуть писати під ті карти, що більшість гравців можуть собі дозволити. Тобто під наші з Вами. Он наприклад, дуже яскравий приклад: "Кінгдом...ІІ". Там навіть потужні промені не потрібні(точніше там промені геть не потрібні, — ну то розуміти потрібно, то інше...)dead_rat: ↑ 07.02.2025 10:33Я принципово хочу досидіти на своїй 3060 ті до 6 чи навіть 7 покоління
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Зате який "двіжняк"(як каже один...) намічається! — Перед нами і так стоїть питання "аби вижити". Так що їхні забавки, то квіточки.Nikolay Yeryomenko: ↑ 07.02.2025 10:48Боже яке все таки кончене. США шкідливо обирати дуже старих президентів.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
А як це на 2080 — dlss4 працює? — При нагоді киньте скріншотами із налаштуваннями, чи посилання на гайд? Буду дуже вдячний! (вчора придбав і встановив, але на запуск прологу, часу не лишилось. Робота...)qziua: ↑ 07.02.2025 10:49Я на 2080 вже думаю чи варто апнутися на 5080 при цьому всьому ідіотизмі...в KCD2 на 1440р на dlss4 balance high settings - 70-100fps, шикарно.
-
qziua
Member
А як це на 2080 — dlss4 працює? — При нагоді киньте скріншотами із налаштуваннями, чи посилання на гайд? Буду дуже вдячний!
[/quote]
Просто замінив dll, працює і картинка краща.
Ясно, без всяких генерацій.
[/quote]
Просто замінив dll, працює і картинка краща.
Ясно, без всяких генерацій.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Не забувай шо тобі ще лісапедами років на 20 вперед затаратись треба)))
-
Enjthesilence
Member
Кінгдом - виключення з правил, найпопулярніший рушій сьогодні - це юе5 і він дасть прикурити всім картам, та й апскейлери у системних вимогах все частішають) краще сподіватись на гірше і приємно дивуватись гарним релізами.VovaII: ↑ 07.02.2025 10:54Як раз нам з Вами нічого перейматись. Розробники ігор не дурні, будуть писати під ті карти, що більшість гравців можуть собі дозволити. Тобто під наші з Вами. Он наприклад, дуже яскравий приклад: "Кінгдом...ІІ". Там навіть потужні промені не потрібні(точніше там промені геть не потрібні, — ну то розуміти потрібно, то інше...)dead_rat: ↑ 07.02.2025 10:33Я принципово хочу досидіти на своїй 3060 ті до 6 чи навіть 7 покоління
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:Зате який "двіжняк"(як каже один...) намічається! — Перед нами і так стоїть питання "аби вижити". Так що їхні забавки, то квіточки.Nikolay Yeryomenko: ↑ 07.02.2025 10:48Боже яке все таки кончене. США шкідливо обирати дуже старих президентів.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:А як це на 2080 — dlss4 працює? — При нагоді киньте скріншотами із налаштуваннями, чи посилання на гайд? Буду дуже вдячний! (вчора придбав і встановив, але на запуск прологу, часу не лишилось. Робота...)qziua: ↑ 07.02.2025 10:49Я на 2080 вже думаю чи варто апнутися на 5080 при цьому всьому ідіотизмі...в KCD2 на 1440р на dlss4 balance high settings - 70-100fps, шикарно.
-
VovaII
Member
— За генерацію зрозуміло. А от про заміну dll — піду гуглить.
-
Demedik
Junior
Ну как бы логично. Для Тайваня быть назаменимым для США это безопасность. Поэтому они открытие заводов в США скорей всего заморозят(одна из немногих побед Бидона). Из серии - хотите чтобы Ваши ракеты летали, оружие работало, телефоны были также удобные - защищайте нас. А американчики заплатят больше за продукцию за счет пошлин.
-
NFS-Racer
Member
все буде ще дорожчим, не тільки в/картиEnjthesilence: ↑ 07.02.2025 10:13 Хех, люди ще очікують зменшення цін на нові карти з урахуванням того, що відбувається у світі) наступні покоління гпу будуть ще дорожчими і більш дефіцитними.
як і УкраїнаScoffer: ↑ 07.02.2025 10:29 У когось ще залишитись сумніви що Тайвань вже проданий?
ні, Трамп вирішив що краще стимулювати відкриття заводів у США ніж захищати Тайвань, який дійсно схоже що вже проданий чи буде проданий за наступні 4 рокиDemedik: ↑ 07.02.2025 11:35 Ну как бы логично. Для Тайваня быть назаменимым для США это безопасность. Поэтому они открытие заводов в США скорей всего заморозят(одна из немногих побед Бидона). Из серии - хотите чтобы Ваши ракеты летали, оружие работало, телефоны были также удобные - защищайте нас. А американчики заплатят больше за продукцию за счет пошлин.
-
dead_rat
Member
А, як я міг про тебе забутиScoffer: ↑ 07.02.2025 11:03 dead_rat
По вєліках в мене запас суперський:
Trek Madone
Giant TCR - зроблений на Тайвані, тож може скоро стати колекційним
Specialized Allez
Rose pro sl у дружини
- спойлер
- Одних вєліків конкретно овер 10к€, а ще шмота на 2-3к
Якщо прямо завтра змиє і Тайвань і Японію, я можу підтримувати і взаємозаміняти деталі до кінця життя
Последний раз редактировалось dead_rat 07.02.2025 12:15, всего редактировалось 1 раз.
-
Conqistador
Member
Этим дай любой повод для повышения цен, почти монополисты
-
Demedik
Junior
Трамп может и решил, но Тайвань в этом вопросе имеет вес - они решают переносить ли заводы или нет. И они не будут идти на поводу просто из-за соображений безопасности. Раньше они очень нехотя начали строительство одного завода в США, с ограничениями насколько передовое там разрешение литографии(после визита Пелоси). Сейчас же им выгодно не вылазить из своей страны ради ее сохранения. Итог подорожание электроники в США, платит как всегда потребитель. Тайваню это позволяет делать их статус лидера в литографии(как количество выпущенных, так и разрешение самого тех. процесса).NFS-Racer: ↑ 07.02.2025 11:48 ні, Трамп вирішив що краще стимулювати відкриття заводів у США ніж захищати Тайвань, який дійсно схоже що вже проданий чи буде проданий за наступні 4 роки
-
Scoffer
Member
Demedik
Завтра приймається легенька сасанкція по станкам і розхідникам, і тримати фаби на Тайвані стає різко невигідно фінансово. Теж мені проблему знайшов.
Завтра приймається легенька сасанкція по станкам і розхідникам, і тримати фаби на Тайвані стає різко невигідно фінансово. Теж мені проблему знайшов.
-
kairo
Member
Якби все було так просто, США вже давно перенесли б усе виробництво з Тайваню на свою територію. Зараз, навіть за найоптимістичнішими прогнозами, їхня частка у світовому виробництві зросте лише з 12% до 17%.Scoffer: ↑ 07.02.2025 12:13 Demedik
-
Scoffer
Member
Насправді шо б тут не віщала місцева публіка, припадошний дід все правильно робить: на Тайвані 50/50 щодо вподобань населення між транс-демократами і значно більш традиційними гоміньданівцями, котрі давно помирились з материком. Не сьогодні, так завтра вони і самі добровільно вступлять в кнр, і шо тоді робити? Краще продати завчасно поки продається і з цього ще можна щось отримати.
Відправлено через 59 секунд:
kairo
Ти за темпами реформ слідкуєш? За два тижні трамп мабуть виписав указів більше ніж бідон за всю каденцію.
Відправлено через 59 секунд:
kairo
Ти за темпами реформ слідкуєш? За два тижні трамп мабуть виписав указів більше ніж бідон за всю каденцію.
-
Demedik
Junior
Опять платит потребитель. Станки производятся в Нидерландах и Японии. Кремний - Китай. Расходники тоже в основном не в США.Scoffer: ↑ 07.02.2025 12:13 Demedik