Як зекономити 10 000 грн на купівлі монітора ASUS та одним з перших в Україні купити новинку з CES 2025?

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

NST1983
Якщо у тебе проблеми з зором, то ми звісно всі тут щиро співчуваємо, але не треба розповсюджувати свої проблеми на інших. Стандартний людь бачить піксельну сітку з півтори діагоналі десь по 6к включно, а окремо взяті екземпляри - по всі 8к. Ближче ніж півтори - більше пікселів треба. :horror:
block_stupid
Member

Повідомлення

NST1983: 05.02.2025 09:35Хоча може хтось під лупою на 27 дюмах в 4К грає, але це по суті нічого іншого як маркетинг і понти
Перевірте будь ласка зір. Бо в багатьох іграх я вмикаю AA (згладжування), бо буває десь драбинки чи мерехтіння в динаміці.
Я коли переходив з FHD 24" на 4K 27" надіявся, що нарешті все буде чітким і без AA.
Але реальність інша. Навіть в робочому режимі в деяких інтерфейсах помітно драбинки інколи добре фіксається AA в панелі AMD adrenalin

Можливо мене задовольнив би монітор 27" 6-8K, коли будуть такі широко доступні з широким вибором надіюсь у мене збережться зір, щоб насолодитися тією картинкою і бажано на microLED але можна і OLED як проміжний варіант на такій щільності пікселів.
Alligator
Member

Повідомлення

NST1983 ви так пишите ніби 32" від 27" відрізняється на метр в ширину та висоту. З тим, що для 27" оптимально 2к для роботи я повністю згоден :beer:
Проте АСУС позиціонує себе як "republic of gamers" (що не заважає працювати) і деяким таки потрібно 4к 240Гц на 27". (Питання "Нахіба?" їм особисто ставити треба).
ivancapoeira
Junior

Повідомлення

А сколько же там мс отклик?
Donate
Member

Повідомлення

ivancapoeira: 07.02.2025 01:31 А сколько же там мс отклик?
1мс як і всюди...
l-m
Member

Повідомлення

ivancapoeira: 07.02.2025 01:31 А сколько же там мс отклик?
0.27 мс в середньому -
Відповісти