Я на днях пройшов сюжет новорічного івента в Лі Юе і зрозумів, що більше не хочу читати про китайщину. Мені не цікаво читати, як 1000 років назад дядя ляо ходив на риболовлю, познайомився там з янь і вони жили в горах, а через 500 років спустилися попити чаю. Це сміття забувається на наступному ж реченні. Я майже не пам’ятаю сюжет минулих новорічних івентів. Але інвесторам треба показувати, що люди грають в гру, і тому вони фактично змушують тебе читати це сміття, бо кнопки скіпу немає та й в грі більше немає чого робити. Я забрав всіх дорослих жінок Фонтейна та Натлана і досі не прокачав їх, бо набридло фармити ресурси, які їм потрібні для прокачки. Притому, що у мене мільйони інших ресурсів, але їм треба тільки нові ресурси, а старі можеш просто викинути в смітник.
Зараз ХСР з виходом 3.0 наблизився до цього сміття в плані подачі сюжету, та і сам сюжет не цікавий. Прилетіли на планету, послухали якусь нісенітницю про богів і побігали принеси-подай та розгадай півсотні головоломок три в ряд. Я його жував певно з тиждень і якось не звертав уваги на цю воду, а це вже оцінив цілісну картину і розумію, що це просто сміття. Єдине, що сподобалося, це Кафка і Марч 7, але їх було дуже мало. Ну і вишня на торті це скам у вигляді Аглаї, яка без ейдолонів просто сміття.
Радує, що зенлесс поки що без цього лайна. Там мало китайщини порівняно з геншином та ХСР і не так багато води в сюжеті, бо сам сюжет коротенький, він проходиться за присіст і не встигає набриднути. Єдине, що не сподобалося, це більш зацензурений платний скін Астри порівняно зі стандартним. Мабуть керівництво наїхало, щоб робили як в геншині, там теж всі платні скіни більше зацензурені, ніж стандартні.