Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Безвесть: 02.02.2025 17:13Мабуть спробую DT 770 Pro. Тільки шось мені не дуже подобається конструкція з кабелями з кожного вуха вгорі
У 770 кабель на одне вухо, а так справа звички, не помічаю. Наприклад, у 770 він не змінний, що не всім подобається

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Евгений King: 02.02.2025 17:19Вони дуже живучі
То так, відома тема, цвяхи можна забивати :)
Евгений King
Member

Повідомлення

Clever: 02.02.2025 00:27
Поки що, надивився LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED за 10к, але все ще гуглю про Sennheiser Momentum 4 + Bluetooth 5.3 aptX LL
В плані різниці в затримці це як порівнювати дітородний орган з пальцем.
LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED заявляється нульова затримка, тобто до 1ms, блютус це або 40ms з дикими втратами, або під 100ms, як на мене, ні те ні інше під шутери і динамічні ігри не годиться, годиться тільки в якесь ААА пограти під пивко
nutman
Member

Повідомлення

А к Sennheiser HD 560s надо докупать ещё что-то, или просто в мамку всунул и погнал?
Radio Bay
Member

Повідомлення

nutman: 02.02.2025 17:46А к Sennheiser HD 560s надо докупать ещё что-то, или просто в мамку всунул и погнал?
Да, но если цап+усь, то играть будет лучше
Евгений King
Member

Повідомлення

nutman: 02.02.2025 17:46 А к Sennheiser HD 560s надо докупать ещё что-то, или просто в мамку всунул и погнал?
120 Ом, 110 Дб, Призначення - Для аудіофілів

Треба хоча б мінімальну карту, що таке качне, мінімум це Creative SXFI (X1) amp, а бажано щось від 200$, окремостояче від ПК, з входом по цифрі/USB

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
nutman: 02.02.2025 17:46 А к Sennheiser HD 560s надо докупать ещё что-то, или просто в мамку всунул и погнал?
А ви пане до цього відкриті вуха юзали взагалі?
lewerlin
Member

Повідомлення

Евгений King: 02.02.2025 17:58120 Ом, 110 Дб, Призначення - Для аудіофілів
Та ну, таке і Асус з вторинки(Д1/Фобос/Ессенс) потягне. Які 200$? :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
MSiAventador: 02.02.2025 16:17Пишуть що 94 мс. ОК для ігр.
Ага і про хайрез через БТ пишуть. Котрого там фізично і третина не пролазить.
Евгений King
Member

Повідомлення

lewerlin: 02.02.2025 18:17
Евгений King: 02.02.2025 17:58120 Ом, 110 Дб, Призначення - Для аудіофілів
Та ну, таке і Асус з вторинки(Д1/Фобос/Ессенс) потягне. Які 200$? :laugh:
Asus D1 relese date 2008
Asus phoebus, прямо приємна ностальгія з 2014, relese date 2012
Asus Essence release date 2009

Ну мова йшла про нові вуха, тому я підсвідомо думав і про нову карту. Хоча я б і сам не проти потримати в руках зараз phoebus чи essence, та нема гарантії, що з OLX прийде робоча, та й здається я чітко зазначив, ОКРЕМОСТОЯЧА карта, з входом по цифрі чи USB, всі запропоновані вами, це PCI-E, тільки Essence має варіант виносної карти, але ціна неприйнятна.
Потягнути то вони може й потягнуть, але такі карти вже втомлені часом, до прикладу моя phoebus була вже частково іржава, купував б.в. і її точно ніхно умисно не обливав, який там стан карти під капотом за 10+ років, чи грає вона так само, як грала нова, чи живі в ній конденсатори, чи не ремонтована або рефарб і т.д...
Одне діло коли карта є, інше - пограти в лотерею на OLX :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

Евгений King: 02.02.2025 18:49інше - пограти в лотерею на OLX :gigi:
Вони нерідко бувають на форумі.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 02.02.2025 18:49Ну мова йшла про нові вуха, тому я підсвідомо думав і про нову карту
Як я зрозумів питання, чи воно буде грати, щоб можно було слухати, а не одразу, щось купувати до купи, тобто початковий бюджет не 7К, а наприклад 13. Буде грати, гучності вистачить
Евгений King
Member

Повідомлення

Radio Bay: 02.02.2025 18:57
Евгений King: 02.02.2025 18:49Ну мова йшла про нові вуха, тому я підсвідомо думав і про нову карту
Як я зрозумів питання, чи воно буде грати, щоб можно було слухати, а не одразу, щось купувати до купи, тобто початковий бюджет не 7К, а наприклад 13. Буде грати, гучності вистачить
Мої DT 770 Pro 80 Ом з вбудованої карти то грають, але нуль запасу гучності. 120 Ом вуха грати то будуть, але з високою вірогідністю буде дуже тихо і плоско.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 02.02.2025 19:08Мої DT 770 Pro 80 Ом з вбудованої карти то грають, але нуль запасу гучності. 120 Ом вуха грати то будуть, але з високою вірогідністю буде дуже тихо і плоско
96 проти 110дБ. Мабуть Сенхи будуть гучніше, а плоско, то вже до джерела.

Відправлено через 48 хвилин 48 секунд:
Рельєф у музиці, щоб не було плоско, будують динамічні переходи, різниця між самим тихим, та самим гучним звуком, які граються одночасно, а то вже до підсилювача. Тему цапів не торкаємо
nutman
Member

Повідомлення

Евгений King: 02.02.2025 17:58 А ви пане до цього відкриті вуха юзали взагалі?
Не юзал, но представить могу. В любом случае, покупать наушники за 7к гривен дорого само по себе (хоть и возможно), но тратить еще столько же на сопровождающее оборудование вообще никак невозможно (

Отправлено спустя 48 секунд:
Radio Bay: 02.02.2025 17:51
nutman: 02.02.2025 17:46А к Sennheiser HD 560s надо докупать ещё что-то, или просто в мамку всунул и погнал?
Да, но если цап+усь, то играть будет лучше
А какие, к примеру?
Radio Bay
Member

Повідомлення

nutman: 02.02.2025 20:12В любом случае, покупать наушники за 7к гривен дорого само по себе (хоть и возможно), но тратить еще столько же на сопровождающее оборудование вообще никак не возможно (
Играть будет сразу и лучше, чем то, что было, но в будущем, по возможности, не плохо было бы поставить что-нибудь на подачу.
Кстати, никто не отменял китайский USB свисток гривен за 400, не надо их недооценивать в таких вариантах.

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
nutman: 02.02.2025 20:12А какие, к примеру?
- Schiit Magni + onboard DAC, только вышел
- связка младших Шиитов
- Разные Fiio K-серии, K5-K11 (R2R)
feniks_tm
Member

Повідомлення

Radio Bay: 02.02.2025 20:22 Кстати, никто не отменял китайский USB свисток гривен за 400, не надо их недооценивать в таких вариантах.
Та і переоцінювати не варто, якщо й брати подібний свисток, то вже щось класом вище, баксів за 50 типу Moondrop Dawn Pro чи якісь Fiio. Загалом, того ж Dawn Pro має цілком вистачити для 560S, тому навряд виникне питання брати щось цікавіше пізніше. Як на мене, найбільш вдалий компроміс при обмеженому бюджеті у даному випадку.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 02.02.2025 22:05Та і переоцінювати не варто, якщо й брати подібний свисток, то вже щось класом вище, баксів за 50 типу Moondrop Dawn Pro чи якісь Fiio. Загалом, того ж Dawn Pro має цілком вистачити для 560S
Так, не треба, але реально ліпше, а от новий за $50 для мене під питанням, бо 100 вже Fiio на вторинному,
Нажаль з Эбею зникли Meridian Explorer б/в по $50.

Китайцап то зветься "поки воткнути". Я абсолютно чітко розумію, що то таке, навіть купив затестити із цікавості щоб мати особисту думку. Один подарував, у знайомого грає замість встрійки. Не пам'ятаю вже звідкіля другий взявся

Відправлено через 5 хвилин 2 секунди:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/usb- ... derIndex=5
Відповісти