Копіювання/перенесення фотографій з iPhone безпосередньо на флешкуВстромляю

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Truchmann
Member

Повідомлення

Встромляю флешку, на якій exFAT, в iPhone. iPhone її бачить, виділяю в Альбомі фото і копіюю на флешку. Фотографії копіюються не завжди. Деякі копіюються, а деякі ні. Якщо виділити у фотоальбомі одночасно ті, що копіюються і ті, що не копіюються, то тоді нічого не копіюється.
Хто знає на це відповідь?
Truchmann
Member

Повідомлення

Встромляю флешку, на якій exFAT, в iPhone 12 mini 18.2.1. iPhone її бачить, виділяю в Альбомі фото і копіюю на флешку. Фотографії копіюються не завжди. Деякі копіюються, а деякі ні. Якщо виділити у фотоальбомі одночасно ті, що копіюються і ті, що не копіюються, то тоді нічого не копіюється.
Флешки використовувалися різні, їх було 6 штук і всі справні, а результат один.
Хто знає на це відповідь?
VovaII
Member

Повідомлення

Truchmann
А що не зрозуміло? Він виконує одну дію, яка взяла до роботи певну кількіть фотографій. Поки не закінчить повністю, жодна із задіяних фотографій(навіть вже скопійованих), не буде доступна для інших маніпуляцій. На Віндовз так само.
Truchmann
Member

Повідомлення

VovaII
Справа у тому, що є окремі фотографії, котрі не можливо скопіювати на флешку. При спробі обрати навіть одну таку фотографію не з'являється опція "копіювати". А якщо обрати кілько фоток, для котрих з'являється опція "копіювати", то достатньо обрати одну фотку, для котрої не з'являється опції "копіювати", то тоді зникає опція "копіювати" для всіх обраних фоток.
Це питання є досить складним і про таке питання знають дуже мало людей.
VovaII
Member

Повідомлення

Може там формат фото інший?
Truchmann
Member

Повідомлення

VovaII
Ні, формат фотографії я навмисно виставив старий "jpg"

swat_82
Найімовірніше, в налаштуваннях iCloud у розділі фото ввімкнено режим оптимізації сховища.
Тому ті файли які зберігаються локально копіюються, а ті файли оригінали яких знаходиться в iCloud, а в пристрої тільки превью не копіюються.
А де на iPhone 12 mini 18.2.1 саме відключається/включається „режим оптимізації сховища“?
Я спробував зайти в Налаштування, але не знайшов „режим оптимізації сховища“.
На фотографіях, як я заходив у Налаштування і шукав „режим оптимізації сховища“.
КРОК 1
КРОК 2
КРОК 3
КРОК 4

Nerovinger
це в налаштуваннях програми Фото[/quote]
«це в налаштуваннях програми Фото» - ЦЕ ТУТ ТРЕБА НАТИСНУТИ, ДЕ Я ОБВІВ ЧЕРВОНИМ І СТРІЛКОЮ ВКАЗАВ, АБО ДЕ?
Відповісти